Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

NHL: Runā, ka... Dipjetro atgriezīsies tuvāko dienu laikā

NHL: Runā, ka... Dipjetro atgriezīsies tuvāko dienu laikā
Riks Dipjetro spēlējot AHL
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņujorkas "Islanders" vārtsargs Riks Dipjetro, kurš nav aizcvadījis nevienu NHL spēli kopš pagājušā gada februāra, varētu atgriezties "salinieku" sastāvā jau tuvāko trīs spēļu laikā.

Dipjetro atgriezīsies tuvāko dienu laikā
Riks Dipjetro, kurš pēdējo divu sezonu laikā pārcieta vairākas ceļgalu un gurnu operācijas, nu ir gatavs atgriezties NHL apritē. Aizvadītās nakts spēlē Dipjetro jau bija pieteikts spēlei pret Kolorado "Avalanche", taču laukumā vēl neizgāja, taču tiek ziņots, ka vienā no nākamajām divām spēlēm (pret Dalasas "Stars" vai Fīniksas "Coyotes") 2000. gada drafta pirmais numurs varētu atgriezties uz NHL ledus.
Šis fakts, protams, liek vairāk uztraukties komandas līdzšinējam vārtsargu tandēmam – Dveinam Rolosonam un Martinam Bīronam. Jo, ja vien Riks Dipjetro pierādīs un parādīs, ka var spēlēt savā līmenī, tad vienam no viņiem būs jāpamet "Islanders" rindas.
Iepriekš tika ziņots, ka galvenais kandidāts uz maiņu varētu būt Dveins Rolosons, taču pašlaik no potenciālajiem maiņu partneriem lielāka interese ir tieši par Martinu Bīronu.

Raienam Parentam ir nepieciešama operācija
Filadelfijas "Flyers" aizsargam Raienam Parentam, visdrīzāk, nāksies gulties uz operāciju galda. Pie tāda slēdziena ir nonākuši komandas ārsti, jo viņa muguras savainojums izrādījies nopietnāks nekā pirms tam likās. "Viņam ir jāveic operācija," sacīja viens no ārstiem, "ja būtu apstiprinājusies mūsu iepriekš izvirzītā diagnoze, pietiktu ar parastiem vingrinājumiem un terapiju, taču pašlaik situācija ir tāda, ka tikai operācija var kaut ko palīdzēt, viss pārējais ir īslaicīgi risinājumi."
Pašlaik gan tiek runāts, ka Parents mēģinās atgriezties ierindā, muguru saturot ar speciālu fiksatoru, taču, ja muguras sāpes būs pārāk lielas, tiks veikta operācija.
Atgādināsim, ka šosezon Raiens Parents ir aizvadījis 28 spēles, kurās izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, 14 soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu – mīnus pieci.

"Rangers" un "Oilers" gatavojas veikt maiņu
Jau ziņojām, ka Ņujorkas "Rangers" pašlaik meklē papildinājumu uzbrukumā. Pašlaik tiek ziņots, ka kā pirmais no jaunpienacējiem "Rangers" rindās varētu būt Edmontonas "Oilers" centra uzbrucējs Endrjū Kogliano. Ko "reindžeri" varētu dot pretī, pašlaik netiek ziņots.
Edmontonas hokeja kluba vadība jau iepriekš izteicās, ka pašlaik viņu galvenais mērķis ir izveidot konkurētspējīgu komandu nākotnei, kas nozīmē, ka jau tuvākajā laikā "naftinieki" varētu izpārdot savus veterānu spēlētājus – Patriku O'Salivanu, Ītanu Moro, Stīvu Steiosu un, iespējams, arī Šonu Horkrofu.
Jāpiebilst, ka pašlaik Edmontonas "Oilers" kontā, 43 spēlēs, ir 37 punkti, kas dod pēdējo vietu visā Rietumu konferencē, bet Ņujorkas "Rangers" Austrumu konferencē ieņem septīto vietu (43 spēlēs 47 punkti).

Lehtonens tiks "atrādīts"
Atlantas "Thrashers" jau tuvāko nedēļu laikā varētu ļaut stāties Kari Lehtonenam, kurš pašlaik atkopjas no muguras savainojuma. Tiek ziņots, ka Lehtonenam tiks dotas vismaz divas iespējas sevi pierādīt, taču tas, visdrīzāk, būs kā "atrādīšanās" potenciālajiem somu vārtsarga pircējiem, precīzāk, "Thrashers" maiņas partneriem. Vienīgā pašlaik pastāvošā problēma, kas varētu atbaidīt potenciālos Lehtonena "ņēmējus" ir viņa trīs miljonu ASV dolāru lielā alga, taču arī šai situācijai tiek meklēti risinājumi.
Jāpiebilst, ka līdzšinējais vārtsargu duets, Ondrejs Pavelecs un Johans Hedbergs, sevi ir pierādījuši kā ļoti konkurētspējīgs vārtsargu sastāvs un traumatiskajam 26 gadus vecajam Lehtonenam viņus izkonkurēt būs gandrīz vai neiespējami.

"Canadiens" vēlas paturēt Plekaņecu
Monreālas "Canadiens" vadība ir paziņojusi, ka viņi savās rindās vēlētos savā sastāvā paturēt vienu no šīs sezonas uzbrukuma līderiem Tomašu Plekaņecu. Pašlaik galvenā problēma, lai vārdus pārvērstu darbos ir spēlētāja pieprasītā alga, t.i., nākamsezon Plekaņecs vēlas saņemt septiņus miljonus ASV dolāru.
"Canadiens" ģenerālmenedžeris Bobs Geinijs situāciju komentēja šādi: "Mēs sastāvā vēlētos apturēt visus komandas labākos spēlētājus. Tomašs ir viens no pirmajiem šajā sarakstā. Taču hokejs nav viena cilvēka spēle, lai komanda būtu veiksmīga ir jāizvēlas pareizie puzles gabaliņi, tāpēc pašlaik mēs nedaudz nogaidīsim un galīgo lēmumu pieņemsim pavasarī."

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com
thehockeynews.com
sportsnet.ca

Vai Rikam Dipjetro izdosies atgūt savu iepriekšējo spēles līmeni?

  • 172

  • 106



, 2010-01-07 14:48, pirms 14 gadiem
Dipjetro dabuja lielo līgumu un kau kā nolūza, cerams, ka atgriezīsies ar laiku tik pat labs, kā senāk! Un jā Lehtonens agrāk likās, ka būs monstruāls zvērs!
, 2010-01-07 14:50, pirms 14 gadiem
Oilers gan ir lohi ja atrdos Cogliano, vienā vārda grib veidot jaunu komandu bet no otras puses atdos jauno spēlētāju, cirvju organizācija nekas vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-07 14:54, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: Juri, tev gadījumā nav kļūda tekstā zem bildes? Tur rakstīts Riks Dipjetro spēlējot AHL, bet viņš taču tur ir NYI formā?
Kļūdas nav.
Viņš spēlē AHL, taču AHL fārmu komandām uz pleciem bieži vien ir "galvenās komandas" logo.
, 2010-01-07 15:34, pirms 14 gadiem
Parents galīgi negrib gulties zem skalpeļa - gatavs pat doties laukumā kā robokops... bet var jau saprast - atgriežoties sevi būs jāsāk pierādīt no jauna! būtu jau labāk licies mierā un ļāvis Bārtulim bez stresa nostiprināties Flaieru sastāvā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-07 16:02, pirms 14 gadiem
Vēlu veiksmi DiPjetro.Atgriezties viņš atgriežas jau ento reizi, vienmēr notiek kāds traumas recidīvs vai tml.Tas, ka NYI menedžments neizceļas ar prāta spējām, ir senzināms fakts.Ja viņi atdos Rolosonu un vārtos ieliks mirstošo un uz sāpošiem ceļiem krītošo Dipjetro, jelkāda cīņa turpmāk par iekļūšanu PO lemta neveiksmei.
, 2010-01-07 16:21, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Vēlu veiksmi DiPjetro.Atgriezties viņš atgriežas jau ento reizi, vienmēr notiek kāds traumas recidīvs vai tml.Tas, ka NYI menedžments neizceļas ar prāta spējām, ir senzināms fakts.Ja viņi atdos Rolosonu un vārtos ieliks mirstošo un uz sāpošiem ceļiem krītošo Dipjetro, jelkāda cīņa turpmāk par iekļūšanu PO lemta neveiksmei.
Traki tiem Ailenderīšiem ar to viņu menedžmentu.... Dipēteri aizmainīt nevar (kurš adekvāts GMs ņems kīperu ar nenormālu algu uz nenormāli ilgiem gadiem pie fakta, ka tas kīpers vairāk nespēlē nekā spēlē?) un jēgas no viņa praktiski nav nekādas..... tik vēl "noēd" salarī kapu.....
, 2010-01-07 17:00, pirms 14 gadiem
als rakstīja: Traki tiem Ailenderīšiem ar to viņu menedžmentu.... Dipēteri aizmainīt nevar (kurš adekvāts GMs ņems kīperu ar nenormālu algu uz nenormāli ilgiem gadiem pie fakta, ka tas kīpers vairāk nespēlē nekā spēlē?) un jēgas no viņa praktiski nav nekādas..... tik vēl "noēd" salarī kapu.....
Īpašnieku vairāk, nevis menedžmentu kopumā.
, 2010-01-07 17:17, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Vēlu veiksmi DiPjetro.Atgriezties viņš atgriežas jau ento reizi, vienmēr notiek kāds traumas recidīvs vai tml.Tas, ka NYI menedžments neizceļas ar prāta spējām, ir senzināms fakts.Ja viņi atdos Rolosonu un vārtos ieliks mirstošo un uz sāpošiem ceļiem krītošo Dipjetro, jelkāda cīņa turpmāk par iekļūšanu PO lemta neveiksmei.
Ja neliks Dipjetro, tad paši sevi pataisīs par vēl lielākiem muļkiem, jo Multimilijonārs uz soliņa entos gadus..
, 2010-01-07 19:58, pirms 14 gadiem
Ko diez Detroita plāno? Pagaidām tikai necilā 9. vieta rietumos ...
, 2010-01-07 21:00, pirms 14 gadiem
kaspijs rakstīja: Ko diez Detroita plāno? Pagaidām tikai necilā 9. vieta rietumos ...
sagaidīs kamēr lielāka daļa savainotie atgriezīsies uz laukumu.
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix

Bļugera un Šilova treneris Riks Tokets atzīts par NHL sezonas labāko treneri

Balsojumā par 2023./2024. gada sezonas labāko treneri atzīts Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētas Vankūveras ''Canucks'' galvenais treneris Riks Tokets, kurš savā pirmajā sezonā ar to aizspēlējās līdz Stenlija kausa otrajai kārtai.
Olivers Ekmanss Larsons un Aleksis Lafrenjē. Foto. AFP. Scanpix
3

"Panthers" sēriju pret Prezidenta trofejas ieguvēju "Rangers" sāk ar sauso uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā pirmo uzvaru izcīnījusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv arī latvietis Uvis Balinskis. "Panthers" izbraukumā ar 3:0 pārspēja labāko regulārā turnīra komandu Ņujorkas "Rangers".
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
5

Apskatnieki Šilovam piešķir otro augstāko atzīmi par sniegumu play-off

''The Athletic'' apskatnieki Hārmens Dejals un Tomass Drenss publicējuši Vankūveras ''Canucks'' aizsargu un vārtsargu līnijas izvērtējumu. Latviešu vārtu vīram Artūram Šilovam piešķirta otra augstvērtīgākā atzīme no iespējamajām.