Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Daugaviņš un ''Senators'' nosargā uzvaru pār "Flyers"

Vakar latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas klubs Otavas "Senators" guva svarīgus divus punktus cīņā par iekļūšanu Stenlija kausā – 4:3 pēcspēles metienos viesos pret Filadelfijas "Flyers". Kaspars Daugaviņš spēlēja otaviešu otrajā maiņā, taču uz ledus pavadīja tikai astoņas minūtes un 44 sekundes (2:11 minūtes mazākumā), kuru laikā izdarīja divus, bet bloķēja vienu metienu, tāpat izpildīja trīs spēka paņēmienus.

, 2012-04-01 12:01, pirms 12 gadiem
izskatījas parliecinošs , apmeram , ka sezonas sakuma, bet laiks gan mazs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-02 14:39, pirms 12 gadiem
Sers Gurķīts rakstīja: visi 6 goli uz viņa sirdsapziņas,bullīši arī - UZ AHL!
tavi komentāri ir ļoti cietsirdīgi un es domāju, ka šeit daudzi dēļ tiem pārdzīvo, vai arī izlasot uzreiz sadusmojas...tu tiešām esi īsts rezgalis
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
22

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".