Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Rīgai" sakāve pret "Loko" un ceturtais zaudējums pēc kārtas

"Rīgai" sakāve pret "Loko" un ceturtais zaudējums pēc kārtas
Juliāns Misjus
Foto: Mārtiņš Aiše

"Rīgas" hokejisti svētdien Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) regulārās sezonas spēlē ar rezultātu 1:5 atzina Jaroslavļas "Loko" pārākumu, piedzīvojot jau ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Rīdzinieki turpina izbraukumu tūri un pēc diviem zaudējumiem Čerepovecā šodien aizvadīja pirmo no divām spēlēm pēc kārtas 250 kilometru attālajā Jaroslavļā. Pretiniekos - vietējā "Loko", kas Rietumu konferencē ieņem augsto ceturto pozīciju.

Pirmās trešdaļas vidū Juliāns Misjus atklāja spēles rezultātu, vairākumā izvirzot vadībā rīdziniekus. Ilgi gan "Loko" atbildi nemeklēja - pāris minūšu vēlāk Marks Pavļikovs panāca izlīdzinājumu. Pēc visai līdzīgas pirmās trešdaļas otrajā mājinieki pārņēma kontroli gan pēc spēles gaitas, gan rezultātā.

Divi vārti sešus minūšu laikā ļāva "Loko" iegūt drošu pārsvaru (3:1), un pēdējā trešdaļā uzvara tika nostiprināta vēl ar diviem vārtu guvumiem. Līdz ar to "Rīga" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas un 20. zaudējumu 27 šosezon aizvadītās spēlēs - 1:5.

Rītdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam "Rīga" brauks mājās, lai aizvadītu divas spēles "Volvo" ledus hallē pret Pekinas "Kunlun". Tagd gan atkal jāsēžas lidmašīnā, lai dotos uz Habarovsku, kur divi mači pēc kārtas.

MHL regulārā sezona, 29. oktobris

Loko - Rīga 5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Vārti: 10:33 Misjus (Svars, vair.) 0:1, 12:13 Pavļikovs (vair.) 1:1, 21:55 Červoņenko (Anohovskis, Mališevs) 2:1, 28:00 Ļisins (Štaigers) 3:1, 45:10 Štaigers (Gromovs, Beļajevs) 4:1, 55:51 Ciganovs (Beļajevs, vair.) 5:1.
Soda minūtes: 12:12
Metieni: 39:17
Vārtsargi: Konovalovs - Voris


, 2017-10-29 14:15, pirms 6 gadiem
Patīkami, ka jauniešu komandai, tāpat kā meistarkomandai, ir spēles rokraksts un zīmējums, ko katrs hokeja spēles estēts atpazīs eksuberantās, pārliecinošās, ilgstošās zaudējumu sērijās!
, 2017-10-29 16:31, pirms 6 gadiem
MAZIE PELAVIŅI
, 2017-10-29 17:42, pirms 6 gadiem
Kas par jaunu vārtsargu Rīgai-Boris?😀
, 2017-10-29 18:38, pirms 6 gadiem
Te nu ir. nepietiek, ka Juliāns savos 20 gados kuļās pa junioriem, vēl ar resti spēlē. Mans puika 14 gados pēc iespējas met malā to resti, lai baudītu hokeju, nevis mīztu no traumām....
, 2017-10-29 19:38, pirms 6 gadiem
giksis rakstīja: Te nu ir. nepietiek, ka Juliāns savos 20 gados kuļās pa junioriem, vēl ar resti spēlē. Mans puika 14 gados pēc iespējas met malā to resti, lai baudītu hokeju, nevis mīztu no traumām....
Te nu ir. Tu esi idiots? tā bilde ir kautkur uzņemta kad viņam bija 16,17 gadi, Misjus HK Rīgā spēlē bez rester ar vistīrāko stikliņu
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.