Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Rīga" vēlreiz tiksies ar "Yunost"

"Rīga" vēlreiz tiksies ar "Yunost"
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Otro spēli divu dienu laikā pret Minskas "Yunost" Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas regulārās sezonas turnīrā aizvadīs HK "Rīga" vienība, kas vakar baltkrieviem zaudēja ar 1:4. Šīvakara mača sākums plkst. 19:30.

Vakardienas mačs rīdziniekiem sākās veiksmīgi – jau 10. minūtē pēc Aleksandra Galkina un Artūra Mickeviča piespēlēm rezultātu vairākumā atklāja Kārlis Kalvītis. Leonīda Tambijeva trenētā komanda vadībā pabija nieka 20 sekundes. Minūtes un septiņu sekunžu laikā Ulda Čalpas vārtos ielidoja divas ripas. Otrajā un trešajā periodā minskieši guva pa vieniem vārtiem. Pie rezultāta 1:4 "Rīgas" treneri nolēma par vārtsarga maiņu, Čalpas vietā sūtot Kristeru Gudļevski.

Paredzams, ka šodien nekādu eksperimentu ar vārtsargu pozīciju nebūs un mūsu pirmais numurs Gudļevskis vietu vārtos ieņems jau no pirmās minūtes. Kristera kontā 17 mači šosezon, kamēr pieminētais Čalpa piedalījies četrās spēlēs, bet Toma Broka kontā trīs mači. Bez vārtsargu rokādēm noteikti jāpieslīpē spēle skaitliskajā vairākumā. Vakar vairākuma realizācija "Rīgai" ļoti vāja – 1/8.

Pēc šodienas mača mūsējie paliks turpat Minskā, parīt un aizparīt tiekoties ar "Zubry" komandu. Pēc tam "Rīgai" paredzētas vēl četras spēles viesos. Nākamais mačs savā laukumā būs 2. decembrī pret "Spartak".

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru


, 2010-11-18 10:59, pirms 14 gadiem
Par ielu Latviju ! Riga sniegs Latvijai fantastisku uzvaru sagraujot belarus
, 2010-11-18 11:02, pirms 14 gadiem
Neticami vāja spēle!!! Ceru, ka šodien mūsējie ierādīs vietu Junostj komandai!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-18 20:09, pirms 14 gadiem
pec pirma perioda 0 : 2 musejo labaa...upitis ar vilkoits
, 2010-11-18 20:28, pirms 14 gadiem
Dāvanu Latvijai 18.novembrī ! Pietiks kāst .
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.