Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

HK "Rīga" šoreiz bullīšos piekāpjas "Russkie Vityazi"

HK "Rīga" šoreiz bullīšos piekāpjas "Russkie Vityazi"
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Otro vakaru pēc kārtas Krievijas Jaunatnes Hokeja līgā (MHL) tiekoties ar Čehovas "Russkie Vityazi", otro vakaru pēc kārtas HK "Rīga" vienība aizvadīja pēcspēles metienu sēriju. Diemžēl, atšķirībā no dienu iepriekš izcīnītās uzvaras, ceturtdien rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu - 2:3.

Rīdzinieki šoreiz mācēja atspēlēties no 0:2 - vispirms Dāvis Straupe pēc Jura Upīša piespēles panāca 1:2, bet Lauris Rancevs, izmantojot Paula Zvirbuļa un Riharda Bukarta piespēles, panāca izlīdzinājumu. Mājinieki gan vārtiem uzbruka krietni vairāk, taču Kristers Gudļevskis atvairīja 33 no 35 pretinieku metieniem.

Pēcspēles metienu sērija krietni labāk iesākās mājiniekiem - paši guva vārtus un atvairīja Upīša metienu. Otro izgājienu Gudļevskis neitralizēja, bet Nikolaja Jeļisejeva bullītis nesasniedza mērķi. Uzvaras vārtus mājiniekiem guva 18 gadus vecais aizsargs Ņikita Glotovs.

HK "Rīga" šī bija trešā neveiksme pirmajos četros sezonas mačos. Leonīda Tambijeva trenētā komanda bilanci centīsies uzlabot četru mājas spēļu sērijā. Pirmais mačs otrdien pret SKA.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт


, 2012-09-06 21:25, pirms 12 gadiem
Tambijevam piespēle, Dašutinam 1+1.
, 2012-09-06 21:32, pirms 12 gadiem
Ironiski - pēc 4 spēlēm komandā rezultatīvais ir Upītis - 1+3=4. Viņam arī viens nosliktākājiem +/- koeficientiem komandā -3 Молодежная хоккейная лига - Статистика : личная .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-07 01:01, pirms 12 gadiem
mazais Bukarts ar tā forši punktiņus vāc
, 2012-09-07 07:26, pirms 12 gadiem
Tambelmausi,Tambelmausi.......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-07 09:43, pirms 12 gadiem
Kas būtu šaubijies par zaudējumu.
, 2012-09-07 11:05, pirms 12 gadiem
kreesls rakstīja: Kas būtu šaubijies par zaudējumu.
nākamās 2 spēles Piņķos pret SKA-1946... arī nebūt ne ņemamais pretinieks. Pagājušajā sezonā bija virs HKR
, 2012-09-07 16:36, pirms 12 gadiem
simeks rakstīja: Tambiks gremdē jauniešu hokeju
lai nekad Tev par to nebūtu nekādu šaubu-vienkārši 5 kolonna Latvijas hokejā
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.