Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Dārziņa "Ak Bars" zaudējums turnīrā Magņitogorskā

Dārziņa "Ak Bars" zaudējums turnīrā Magņitogorskā
Lauris Dārziņš
Foto: ak-bars.ru

Šovakar pārbaudes spēli Magņitogorskā notiekošā turnīra ietvaros aizvadījusi Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars", kas ar 2:3 piekāpās turnīra mājiniekiem Magņitogorskas "Metallurg" vienībai. Šovakar spēles aizvadīja arī Ronalda Ķēniņa, Māra Jasa un Ervīna Muštukova pārstāvētie klubi.

Magņitogorskā mača rezultātu tā divpadsmitajā minūtē kazaņiešu labā atklāja Daniss Zaripovs, taču vien pāris minūtes vēlāk Aleksejs Mihņovs rezultātu izlīdzināja. Trešā perioda pirmajā pusē ar trīs minūšu intervālu divus vārtus guva Konstantīns Glazačovs, panākot 3:1 "Metallurg" labā. Jau pašā mača izskaņā Georgiju Gelašvili izdevās pārspēt Aleksejam Tereščenko, taču izlīdzinājumu mačā "Ak Bars" hokejisti tā arī nepanāca.

Spēlē piedalījās arī Lauris Dārziņš. Nākamo spēli kazaņieši aizvadīs jau rīt, kad turnīra ietvaros tiksies ar Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas "Jugra".

Ķēniņa "Lions" pārspēj Lugano hokejistus

Kārtējo pārbaudes spēli šovakar aizvadīja arī Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" vienība, kurai ar 3:2 izdevās parspēt "HC Lugano" spēlētājus. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Džefs Tambelini.

Ronalds Ķēniņs maču aizvadīja komandas ceturtajā uzbrucēju virknējumā. Nākamo spēli cīrihieši aizvadīs jau rītvakar, kad tiksies ar Šveices hokeja līgas klubu "EHC Biel".

Jass turpina krāt soda minūtes, komanda zaudē

Eiropas trofejas turnīra ietvaros spēli šovakar aizvadīja arī Māra Jasa pārstāvētā Bratislavas "Slovan", kas mērojās spēkiem ar "HC Mountfield" vienību. Mačā ar 2:1 pārāki izrādījās "HC Mountfield" hokejisti.

Māris Jass jau kārtējo spēli aizvadīja komandas trešajā aizsargu pārī, spēlējot kopā ar Martinu Stajnohu. Spēles gaitā Jass nopelnīja divus noraidījumus, tādējādi vien papildinot savu bagātīgo soda minūšu statistiku. Ar 47 minūtēm Jass pašlaik ir nopelnījis visvairāk noraidījumus starp visiem turnīra spēlētājiem. Nākamo spēli "Slovan" aizvadīs parīt, kad tiksies ar čehu vienību "HC Plzen".

"Bulldogs" ar Muštukovu vārtos izlaiž uzvaru no rokām

Šovakar Ervīna Muštukova Odenses "Bulldogs" tikās ar Zviedrijas 1. dīvizijas klubu "Kristianstads IK". Lai gan mača gaitā "Bulldogs" hokejisti bija vadībā pat ar 3:1, zviedriem ātri izdevās panākt neizšķirtu un mača izskaņā gūt arī uzvaras vārtus.

Muštukovs "Bulldogs" vārtos aizvadīja visu spēli. Nākamo maču klubs aizvadīs jau rīt, kad tiksies ar citu Zviedrijas 1. divīzijas klubu - "Kallinge/Ronneby".

Izmantotie resursi:
Odense Bulldogs - Odense Ishockey Klub - Odense...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-26 00:16, pirms 13 gadiem
Dārziņš spēlēja 2 maiņā līdz pirmo vārtu zaudējumam pie kā daļēji arī bija vainīgs un no 16 minūtes tika nosēdināts malā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-26 00:34, pirms 13 gadiem
Vieni vārti uz Dārziņa sirdsapziņas!
Ak bars formas nedaudz pamainītas, kas izskatās tīri simpātiski!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-26 08:57, pirms 13 gadiem
Te arī parādās Dānijas līgas "spēks".
, 2011-08-26 18:53, pirms 13 gadiem
bez tām reklāmām un jau ar latīņu butrtiem tie krekli izskatītos kudi labāk
Emīls Ģēģeris. Foto: Bruno Gouvazé/Lisa Gouvazé
5

Vairāk nekā punktu mačā Francijā iekrājušais Ģēģeris pārceļas uz Slovākiju

Slovākijas hokeja Ekstralīgas klubs ''Nove Zamky'' paziņojis, ka tās rindās nākamajā sezonā spēlēs 24 gadus vecais latviešu uzbrucējs Emīls Ģēģeris.
Miks Indrašis (pa labi). Foto: HockeyAllsvenskan
14

Indrašis priecīgs palikt klubā un oficiāli dodas uz SHL

Zviedrijas otrās spēcīgākās līgas Allsvenskan uzvarētāja Jēvles "Brynäs" oficiāli apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar Latvijas izlases hokejistu Miku Indraši, kurš tādējādi pārstāvēs Latvijas hokeja leģionu Zviedrijas spēcīgākajā līgā (SHL).
2024. gada Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) uzvarētāja Dramondvilas "Voltigeurs". Foto: Vincent Ethier
2

Feņenko iemet un rezultatīvi piespēlē pēdējā Kvebekas līgas finālcīņā

Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) finālsērijā ar 0-4 kapitulēja aizsarga Nika Feņenko pārstāvētā Beikomo "Drakkar", šonakt izslēgšanas turnīra uzvarētājai Dramondvilas "Voltigeurs" piekāpjoties ar 3:4.