Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Čukstes vārti neglābj "Quinnipiac" no zaudējuma NCAA ceturtdaļfināla spēlē

Čukstes vārti neglābj "Quinnipiac" no zaudējuma NCAA ceturtdaļfināla spēlē
Kārlis Čukste. Foto: quinnipiacbobcats.com

Latviešu aizsargs Kārlis Čukste atzīmējās ar vārtu guvumu NCAA līgā, taču viņa "Quinnipiac" cieta zaudējumu papildlaikā pret "Brown" ar 1:2.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Ņikitas Jevpalova „Rocket” pēcspēles metienu sērijā pārspēja „Senators” ar 3:2. Uzbrucējs pie rezultativitātes punktiem netika, un pa vārtiem nemeta, bet sezonas 56 mačos Latvijas hokejists guvis deviņus vārtus un atdevis deviņas piespēles. Tikmēr ceturto spēli turnīrā aizvadīja Kristiāns Rubīns, kura „Marlies” papildlaikā tika galā ar „Bears” – 5:4. Arī aizsargs ar rezultativitāti neatzīmējās.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Roberts Bļugers noslēdza „Capitols” zaudēto spēli pret Vernera Egles „Fighting Saints” ar negatīvu lietderību -1, mačs beidzās ar 0:6. Bļugers sakrājis 13 (5+8) punktus 51 spēlē, bet Egles kontā 17 (9+8) punkti 48 mačos.

NCAA turnīrā šonakt tika dots starts „play-off” turnīram. „Atlantic hockey” ceturtdaļfinālā „American Int’l” ar 4:0 sakāva „Army West Point”, Jānim Jakam izdarot trīs metienus un noslēdzot maču ar +3. „ECAC hockey” ceturtdaļfinālā „Clarkson” ar 3:1 pārspēja „Yale”, Haraldam Eglem spēli pabeidzot ar -1. Kārlis Čukste guva „Quinnipiac” vienīgos vārtus zaudējumā papildlaikā pret „Brown” ar 1:2.

Zaudējumu „Hockey East” cieta Eduarda Tralmaka „Maine”, kas overtaimā piekāpās „Northeastern” ar 1:2, latviešu uzbrucējs trīs reizes meta pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
USHL
College Hockey Inc. - Your NCAA Hockey Resource


Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
7

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.