Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Smirnovs iemet Šveices vicelīdervienībai

Šveices hokeja čempionāta mačā Latvijas centrs Deniss Smirnovs (#27) otrdien guva vārtus. Mūsu hokejista pārstāvētā "Geneve-Servette" izbraukumā ar 1:2 zaudēja "Davos" vienībai, kas turnīra tabulā ieņem otro vietu. Video: MySports

, 2020-02-12 17:39, pirms 4 gadiem
Labi, atkal spēlē vairākuma pirmajā maiņā! Izskatās ar centriem mums beidzot pieklājīgi. Blugers, Zemgus, Smirnovs, Ābols. Pieliek klāt Daugaviņu, Balceru, Karsumu, Indraši, Ķēniņu, Dārziņu un 2 enerģiskus jaunos ceturtajai maiņai un no izlases var sagaidīt labas lietas. Neaizmirsīsim par Elvi, Ivaru un Jāni vārtos, visi tris šogad it top līmenī.
Protams, otra lieta, ka kādi 3 jau noteikti atkritīs.
, 2020-02-12 17:57, pirms 4 gadiem
Un vēl tak ir Kivlenieks un Gudļevskis jau arī var kādas spēles nospēlēt augstā līmenī. Neatceros, kad mums ir bijuši 4-5 tāda līmeņa vsargi.
, 2020-02-12 18:02, pirms 4 gadiem
Sochi rakstīja: Un vēl tak ir Kivlenieks un Gudļevskis jau arī var kādas spēles nospēlēt augstā līmenī. Neatceros, kad mums ir bijuši 4-5 tāda līmeņa vsargi.
NCAA mums ir divi labi vārtsargi...
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
8

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.