Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Daugaviņš un Karsums kaldina "Spartak" atspēlēšanos un uzvaru "Mountfield" kausā

Daugaviņš un Karsums kaldina "Spartak" atspēlēšanos un uzvaru "Mountfield" kausā
Kaspars Daugaviņš ieraida ripu vārtos. Foto: Stanislav Souček/mountfieldhk.cz

Ar uzvaru un pirmo vietu Čehijas pilsētā Hradeckrālovē notiekošo "Mountfield Cup" pārbaudes turnīru noslēgusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak", kas noslēdzošajā periodā atspēlējās un, pateicoties Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma gūtajiem vārtiem, ar 5:3 sakāva Bratislavas "Slovan".

Pirmie divi periodi spēlē pret bijušo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Bratislavas "Slovan" maskaviešiem neizvērtās tā kā bija cerēts - "Slovan" trīs reizes ieguva minimālu pārsvaru, pēc otrās trešdaļas esot vadītā ar 3:2. Papildus tam cīņas 39. minūtē 5+20 minūšu noraidījumu par sitienu galvas rajonā saņēma "Spartak" trešās maiņas aizsargs Maksims Gončarovs.

"Spartak" gan spēja izturēt ilgo mazākumu un trešā perioda astotajā minūtē trešo reizi panāca izlīdzinājumu - 3:3. Skaitliskajā vairākumā izcēlās Kaspars Daugaviņš. Turpinājumā 18 gadus vecais Zahars Šablovskis pirmoreiz izvirzīja spartakiešus vadībā (4:3), kamēr sešas sekundes līdz pamatlaika beigām Mārtiņš Karsums ripu raidīja tukšos "Slovan" vārtos - 5:3 "Spartak". Jāatzīmē, ka Karsums iepriekš otrajā periodā bija nopelnījis vienu divu minūšu noraidījumu.

Lai gan turnīrā atlikusi vēl viena spēle, kurā Māra Bičevska un Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrāloves "Mountfield" uzņems Pardubices "Dynamo" galējais vietu sadalījums ir zināms jau šobrīd, "Spartak" komandai ieņemot pirmo, "Mountfield" - otro, "Slovan" - trešo, bet "Dynamo" - ceturto pozīciju.

Turpinājumā "Spartak" aizvadīs piecas draudzības spēles ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dynamo" (divreiz), Gagarina kausa čempioni Maskavas CSKA, Podoļskas "Vityaz" un Vladivostokas "Admiral".

Oficiālo KHL sezonu "Spartak" atklās 2. septembrī, viesojoties pie Rīgas "Dinamo".

Izmantotie avoti:
https://www.mountfieldhk.cz/clanek....


, 2019-08-07 15:41, pirms 5 gadiem
Prieks, ka Karsiks un Daugava "taisa rezultātu"
, 2019-08-07 16:19, pirms 5 gadiem
kadreiz tak spartaks knapi vai pat necinijas par ploviem ,redz kā viss ir mainijies ,90% sosezon bus atkal plovos.Tikai dinamo nekas nemainas,bet ceru ka kludos!
, 2019-08-07 19:06, pirms 5 gadiem
Spartaks spēlēs Gagārina finālā bet mūsējie paliek ar Ankipānu un Gudi
Niks Feņenko. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau

Feņenko komandai sakāve Kvebekas Junioru līgas pirmajā finālspēle

Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) finālsērijas pirmajā kaujā pamatturnīra spēcīgākā vienība Beikomo "Drakkar" ar 0:5 kapitulēja Dramondvilas "Voltigeurs".
Artūrs Homjakovs. Foto: HK Zemgale/LBTU

Homjakovs pievienojas "Mestis" vietu saglabājušajai "Hokki"

Somijas pēc spēka otrās jeb "Mestis" līgas klubs Kajāni "Hokki" paziņojis par 25 gadus vecā latviešu centra uzbrucēja Artūra Homjakova pievienošanos.
Olivers Mūrnieks un Mikus Vecvanags. Foto: IIHF
7

USHL klubs ''Musketeers'' draftā izvēlas 15 gadus veco uzbrucēju Mūrnieku

USHL komanda ''Musketeers'' paziņojusi, ka tā līgas drafta 14. raundā ar 207. numuru ir izraudzījusies 15 gadus veco Oliveru Mūrnieku, kurš nesenajā U18 pasaules čempionātā kļuva par jaunāko Latvijas izlases hokejistu, kurš tajā guvis vārtus.