Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Rubīnam -1, Kivlenieks paliek rezervē

Rubīnam -1, Kivlenieks paliek rezervē
Kristiāns Rubīns. Foto: Newfoundland Growlers

Šonakt ECHL turnīrā aizsargs Kristians Rubīns noslēdza "Growlers" zaudēto spēli ar negatīvu lietderības koeficientu -1, bet Amerikas hokeja līgā (AHL) vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks palika rezervē "Monsters" panākumā.

Kristiāna Rubīna „Growlers” ar 1:2 piekāpās „Beast”. Aizsargs mača laikā izdarīja divus metienus, to noslēdzot ar negatīvu lietderību -1. Rubīnam tā bija 46. spēle, viņš guvis vienus vārtus un atdevis 15 piespēles, lietderības koeficients ir pozitīvs +12. „Growlers” ir labākā komanda ECHL Ziemeļu divīzijā un otrā labākā Austrumu konferencē ar 62 punktiem 46 spēlēs.

Tikmēr AHL Kristofera Binduļa „Bears” ar 4:2 pārspēja „Thunderbirds”, bet aizsargs mačam netika pieteikts. Bindulis aizvadījis vien četras spēles, pēdējo reizi laukumā parādoties novembra beigās.

Uzvaru izcīnīja arī vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka „Monsters”, kas sagrāva „Checkers” ar 5:1, taču latvietis šo maču vēroja no rezervistu soliņa, bet viņa konkurents atvairīja 40 no 41 metiena. Šosezon Kivleniekam vieta vārtos tika uzticēta 13 reizes, latvietis atvairījis 87,9% metienu, ielaidis 3,59 vārtus, ka arī aizvadījis vienu sauso spēli, bet viņa „Monsters” ieņem piekto vietu Ziemeļu divīzijā ar 49 punktiem 47 spēlēs.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
ECHL


Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
6

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".