Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Brahmanis un Ševčenko iemet Baltkrievijā, Merzļikins atvaira 24 metienus Šveicē

Brahmanis un Ševčenko iemet Baltkrievijā, Merzļikins atvaira 24 metienus Šveicē
Edijs Brahmanis (nr.71)
Foto: www.hcgomel.com

Latvijas hokejisti dažādos Eiropas čempionātos aizvadījuši kārtējās spēlēs. Šveices čempionātā uzvaru izcīnījis Elvis Merzļikins un viņa pārstāvēta ''Lugano'', savukārt Baltkrievijas čempionātā rezultatīvi spēlējuši Edijs Brahmanis un Artūrs Ševčenko

Artūra Ševčenko Novopolotskas ''Himik'' savā laukumā uzņēma Žlobinas ''Mettalurg''. Mača 7. minūtē Ševčenko mājiniekus ar precīzu metienu izvirzīja vadībā, tomēr turpinājumā ''Metallurg'' guva četru bezatbildes vārtus (4:2). Vienu ripu mājinieki atspēlēja, bet arī bija viss - 2:4 zaudējums. Deviņās spēlēs ''Himik'' iekrājusi desmit punktus un ieņem devīto vietu 12 komandu konkurencē.

Edijs Brahmanis un ''Gomel'' šovakar viesojās Vitebskā. Tāpat kā Ševčenko arī Brahmanis guva sava komandas pirmos vārtus, izceļoties spēles trešajā minūtē. Ar rezultatīvu piespēle Edijs piedalījās arī otrajā vārtu guvumā, bet visā spēlē ''Gomel'' sagrāva pretiniekus ar 5:0. Gomeļas komandas desmit spēlēs iekrājusi 21 punktu un ieņem ceturto vietu, no turnīra līderes Soļigorskas (25) atpaliekot par četriem punktiem.

Šveices nacionālajā čempionātā kārtējo spēli ''Lugano'' vārtos aizvadījis Elvis Merzļikins, bet viņa pārstāvētā komanda šoreiz izcīnīja uzvaru, ar 4:1 itin pārliecinoši apspēlējot ''Fribourg-Gotteron'' hokejistus. No sausās spēles aizvadīšanas latvieti 70 sekundes. Visā spēlē Elvis atvairīja 24 no 25 pretinieku metieniem. Pēc šīs spēles ar 12 punktiem ''Lugano'' pacēlusies par trim vietām un ierindojas septītajā pozīcijā 12 komandu konkurencē. Līdere ar 22 punktiem joprojām ir Merzļikina vienības šovakar uzveiktā ''Fribourg''.

Diemžēl arī šajā vakarā ''Tigers'' rezervē palika cits Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs. Viņa pārstāvētā komanda savā laukumā ar 4:2 apspēlēja ''Ambri-Piotta'' hokejistus, bet Ivara konkurents uz vietu ''Tigers'' vārtos Damjano Čačo atvairīja 28 no 30 metieniem. Septiņi punkti deviņās spēlēs ''Tigers'' atvēl pēdējo 12. vietu, esot trīs punktu attālumā no 11. pozīcijas.

Norvēģijas čempionātā ar rezultatīvu piespēli izcēlies Rūdolfs Balcers, kurš piedalījās Stavangeras komandas otrajā vārtu guvumā pirmajā periodā. Galarezultātā Balcera pārstāvētā komanda ar 5:0 sagrāva '' Kongsvinger''. Septiņās spēlēs iekrātie 18 punkti ''Stavanger'' hokejistiem ļauj atrasties čempionāta līderpozīcijās. 18 gadus vecais Balcers šogad čempionātā izcēlies ar pieciem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation
FlashScore.com: Live Soccer Scores, Livescore
Elite Prospects - Hockey Players and Transactions


, 2015-10-03 23:35, pirms 9 gadiem
Elvis palidzeja sagaadaat NLA liideriem 1.zaudeejumu jaunajaa sezonaa, uzlabojot veel vairak savu lielisko statistiku - 1,98 vid. speelee ielaistas ripas un 94,37 % atvairiito metienu.

Balcers ir 6.rezultatiivaakais Norvegijas chempionata speletajs un 3.rezultatiivaakais savaa komandaa. Vinjam arii lielisks lietderibas koeficients +7.

Brahmanis ir 2.rezultatiivaakais un 2.labaakais vaartu guveejs Baltkrievijas chempionaataa.
, 2015-10-04 00:42, pirms 9 gadiem
Vispār jau Gomeļ ieņem ceturto vietu ar 6 uzvarām 10 spēlēs. Un 10 spēles ir aizvadījušas visas Top 5 komandas, palabojam.

P.S. 6 spēlēs nemaz nav iespējams sakrāt 21 punktu, ja vien Batķa nav izdevis likumu par 4p par uzvaru.
, 2015-10-04 00:43, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Elvis palidzeja sagaadaat NLA liideriem 1.zaudeejumu jaunajaa sezonaa, uzlabojot veel vairak savu lielisko statistiku - 1,98 vid. speelee ielaistas ripas un 94,37 % atvairiito metienu.

Balcers ir 6.rezultatiivaakais Norvegijas chempionata speletajs un 3.rezultatiivaakais savaa komandaa. Vinjam arii lielisks lietderibas koeficients +7.

Brahmanis ir 2.rezultatiivaakais un 2.labaakais vaartu guveejs Baltkrievijas chempionaataa.
Vispār viņš ir rezultatīvākais (8+7). Otrais - gūtajos vārtos (8), septītais - rezultatīvajās piespēlēs (7).
, 2015-10-04 01:17, pirms 9 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Vispār viņš ir rezultatīvākais (8+7). Otrais - gūtajos vārtos (8), septītais - rezultatīvajās piespēlēs (7).
tad hockey.by nav pareizs info, vai arii nebija atjaunots, kad skatiijos.
, 2015-10-04 09:17, pirms 9 gadiem
Labi iespēlējies Elvis ir, nākamgad visticamak uz Z-ameriku brauks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Sandis Vilmanis (vidū). Foto: North Bay Battalion

Vilmanis pārspēj vārtsargu, bet Nortbejas vienība nokļūst iedzinējos ar 0-3

Otros vārtus Ontārio Hokeja līgas (OHL) pusfinālā iemeta Sandis Vilmanis, Nortbejas "Battalion" savā laukumā ar 2:5 piekāpjoties Ošavas "Generals".
"Skellefteå" komanda. Foto: SHL.se
12

"Skellefteå" un Dzierkals triumfē Zviedrijas meistarsacīkstēs

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā ar 4-1 uzvarējusi "Skellefteå", tostarp Mārtiņš Dzierkals. Šellefteo vienība sacensībām pielika punktu ar 2:0 uzvaru pār Engelholmas "Rögle" un Rodrigo Ābolu tās rindās.
Sandis Vilmanis spēka cīņā. Foto: Goodall Media

Vilmaņa komanda Ontārio līgas pusfinālā iedzinējos ar 0-2

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra jeb Bobija Ora kausa izcīņas pusfināla pirmajās divās kaujās zaudējusi Sanda Vilmaņa vienība Nortbejas "Battalion", izbraukumā vēlreiz piekāpjoties (0:3) Ošavas "Generals".