Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Rihards Bukarts iemet divus vārtus pret ''Blades''

Rietumu hokeja līgā (WHL) sekmīgs mačs izdevās Rihardam Bukartam, kurš ar diviem precīziem metieniem sekmēja Brendonas "Wheat Kings" uzvaru pār Saskatūnas "Blades" - 4:1.

, 2014-02-03 00:16, pirms 10 gadiem
Pamazām Bukarts sāk iekrāt punktiņus. 51 spēlē 40 punkti. 18 gadniekam nav slikti. Arī WHL pirmgadnieku sarakstā jau trešais.
Ja kārtīgi nospridzinās Play off (un Brandonai šogad ir labas iespējas tālu tikt) varbūt kāds arī paņems draftā, savulaik Karsums pirms drafta bija ar līdzīgu statistiku un tika paņemts otrajā kārtā.
, 2014-02-03 12:33, pirms 10 gadiem
Krāj, bet nu es daudz nedotu par izredzēm draftam. Video rullītī jau redzama galvenā problēma - mazais augums. Čalim reāli trūkst cm. Karsums tomēr bija lielāks makans.
, 2014-02-06 05:07, pirms 10 gadiem
dobrecovs rakstīja: Krāj, bet nu es daudz nedotu par izredzēm draftam. Video rullītī jau redzama galvenā problēma - mazais augums. Čalim reāli trūkst cm. Karsums tomēr bija lielāks makans.
Ja eliteprospects nemelo, tad pašlaik tas makans ir lielāks tikai par 2cm. un 2kg. Kāds viņš bija pirms 9 gadiem, svarā toč diezvai lielāks...
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
6

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".