Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Petrovich27

Latvijas izlase franču gaumē

Drīzāk jau franči Latvijas izlases gaumē, ko apliecina 2:1 un 6:3. Tomēr rēķinoties ar pārbaudes spēļu (EHC) rezultāta maznozīmību un neskatoties uz divām uzvarām, “šaurās vietas” jāsaskata un secinājumi jāveic. Protams, interesi rosina arī blakusfaktors – ar katru spēli izlases sastāvs kļūst nopietnāks un pietuvinātāks Minskas versijai. Pēc kā mūsējie izskatījās spēlēs pret Franciju?


, 2014-04-28 11:54, pirms 10 gadiem
Domāju pie cita aizsargu pāru salikuma, statistikas rādītāji būtu iespējams labāki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-28 13:08, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: ''Latvijas izlases šī gada pavasara 6 spēļu summā no šiem pieciem pretendentiem (Gipters, Jaks, Porejs, Saviels, M. Širokovs) “statistiski vistuvāk” valstsvienībai atrodas Gipters un M. Širokovs. ''

Lieliski tas šodien skan , ne ?
Visi 6 blāvi izskatījās.

Te atsijāšanā drīzāk jāskatās uz potenciālu. Gipteram 25 un spēlē Lielbritānijā, Širokovam 31.

Velk uz to, ka beigās paņems Jaku vai Poreju.

Un, lai cik slikti tas neizklausītos, es ceru, ka viņi pie pārāk liela spēles laika netiks, lai kas arī netiktu nosūtīts kā 7./8. aizsargs.
, 2014-04-28 13:55, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: ''Latvijas izlases šī gada pavasara 6 spēļu summā no šiem pieciem pretendentiem (Gipters, Jaks, Porejs, Saviels, M. Širokovs) “statistiski vistuvāk” valstsvienībai atrodas Gipters un M. Širokovs. ''

Lieliski tas šodien skan , ne ?
Jā, tāpēc jau pēdiņas kā situācijas amortizators.
Un talak arī atrunas un iemesli, kāpēc, piemēram, uz čempionātu varētu aizbraukt Jaks vai Saviels.
, 2014-04-28 15:18, pirms 10 gadiem
Kulda ar Sotnieku izteiktākie līderi un abu spēlētāju progress ir ļoti redzams pēdējā/ās sezonās..
, 2014-04-28 18:30, pirms 10 gadiem
Pārbaudes spēlēs, tas gan nebija izteikti pamanāms.
Latvian Dinamo rakstīja: Kulda ar Sotnieku izteiktākie līderi un abu spēlētāju progress ir ļoti redzams pēdējā/ās sezonās..
Trīs vārtu autors Rihards Bukarts. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
34

Rihardam Bukartam hat-trick, Latvija svētkos ar 8:0 saplosa norvēģus

Latvijas vīriešu hokeja izlase pārtrauca nepilnu 132 minūšu ilgu sauso un piecu zaudējumu sēriju un pēdējā pārbaudes spēlē ar rezultātu 8:0 "Arēnā Rīga" sagrāva Norvēģijas valstsvienību, ar uzviju revanšējoties par vakardienas zaudējumu pagarinājumā ar 0:1.
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix

Balceram pēc ceļgala savainojuma operāciju nevajadzēs

2024. gada pasaules čempionātā Latvijas izlasei nevarēs palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš Šveices finālsērijas piektajā spēlē iedzīvojās ceļgala saišu savainojumā. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Balcers atklāja, ka operācija nebūs nepieciešama un rehabilitācija plānota sešu nedēļu garumā.
Aleksandrs Zaprivoda pret Maksimu Massē. Foto: IIHF
31

Latvija rāda zobus kanādiešiem, ciešot zaudējumu U18 PČ ceturtdaļfinālā

Pasaules U18 hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā Oļega Sorokina vadītā Latvijas izlase ar 0:4 piekāpās Kanādas hokejistiem.