Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Romāns Kokšarovs

Foto: Latvija piekāpjas Čehijai

Zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvojusi Latvijas hokeja izlase, kas, gatavojoties pasaules čempionātam, ar 3:4 piekāpās Čehijas izlasei. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64 Photo Agency.


, 2012-04-07 04:03, pirms 12 gadiem
kadas cenas bija uz matchu?
sausmigi maz skatitaju...
, 2012-04-07 04:05, pirms 12 gadiem
eh vecais Danijas buks =D
, 2012-04-07 09:45, pirms 12 gadiem
Viena no šim peilūdzējām Miķelim, kad viņš devās uz laukuma, centās iedod kaut kādu monētu Mēģināja autogrāfu nopirkt vai ko?
Foto: Rīgas dome
1

Doma laukumā būs iespējams vērot PČ2024 spēļu tiešraides

Rīgas dome paziņojusi, ka 2024. gada pasaules čempionāta hokejā spēles būs iespējams tiešraidē vērot Doma laukumā uz lielā ekrāna. Pirmā Latvijas izlases spēle gaidāma 11. maijā, bet Doma laukumā varēs skatīties arī citas turnīra spēles.
Polijas hokejisti. Foto: Polijas Hokeja federācija
16

Polija nosauc sastāvu: naturalizētie vārtos, Jaka un Zīles komandas biedrs

Otrdienas vakarā savu sastāvu 2024. gada pasaules čempionātam nosaukusi Latvijas pirmā pretiniece Polija. Tā uz turnīru dosies ar trīs vārtsargiem, deviņiem aizsargiem un 13 uzbrucējiem. Viens no vārtsargiem Tomāšs Fučeks vēl pirms divām nedēļām gaidīja Polijas pases saņemšanu, naturalizēts ir arī Džons Marejs. Pārsvarā hokejisti pārstāv vietējos klubos, taču ir arī izņēmumi.
Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
76

Vītoliņš izvēlas četrus liekos un paziņo sastāvu pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 25 spēlētājus, kuri dosies uz pasaules čempionātu Čehijā, taču visi vēl netiks pieteikti pirmajai spēlei pret Poliju, atstājot trīs brīvas vietas iespējamam papildinājumam no Nacionālās hokeja līgas.