Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: aksels82inbox.lv

Avīze: Sandis Ozoliņš tomēr neiesaistīsies Latvijas izlases darbā

Latviešu leģendārais aizsargs Sandis Ozoliņš tomēr neiesaistīsies Latvijas hokeja izlases darbā, pirmdien vēsta laikraksts «Diena».

Laikraksts ziņo, ka Latvijas Hokeja federācija (LHF) nav akceptējusi Ozoliņa finansiālos nosacījumus. Februārī Latvijas valstsvienība aizvadīja pirmos treniņus komandas jaunā galvenā trenera Boba Hārtlija vadībā, turklāt speciālists izteicās, ka pašmāju hokeja leģendai vienībā tiks piemeklēta kāda loma. Zīmīgi, ka februārī notikušajos treniņos Ozoliņš bija izlases tuvumā.

Pašlaik 44 gadus vecais Ozoliņš šosezon kļuva par vienu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Normunda Sējēja palīgiem. Savulaik viņš kā hokejists Hārtlija vadībā spēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Kolorado «Avalanche».

Ar pirmdienu Latvijas hokeja izlase Hārtlija un viņa palīga Žaka Klutjē vadībā atsāks gatavošanos maijā gaidāmajam pasaules čempionātam, turklāt pirmajos treniņos piedalīsies arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas «Rīga» galvenais treneris Ronalds Ozoliņš. Viņš ar valstsvienību strādās, kamēr nebūs ieradies KHL kluba Toljati «Lada» galvenais treneris Artis Ābols, kurš ir nozīmēts kā viens no Hārtlija palīgiem.

Treneru rīcībā sākotnēji būs lielākoties Rīgas «Dinamo» hokejisti, kamēr ceturtdien treniņprocesā iesaistīsies arī Lauris Dārziņš, kurš pašlaik ir izbraucis no valsts. Šonedēļ trīs dienu treniņprocesā iesaistīsies arī uzbrucēji Sandis Zolmanis un Koba Jass no pašmāju vienības «Kurbads».

Pasaules čempionātā Latvijas izlase Ķelnē A apakšgrupā tiksies ar Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

Avots: Avīze: Sandis Ozoliņš tomēr neiesaistīsies...


, 2017-03-06 09:42, pirms 7 gadiem
LHF laikam cerēja, ka Ozo par kapeikām strādās
, 2017-03-06 09:59, pirms 7 gadiem
Savickis varēja samaksāt, Koziols ar Lipmanu nē? Pašam Sandim būtu bijis labi pamācīties no tāda trenera kā Hārtlijs un lielu naudu viņš nemaz nevar prasīt, jo kā treneris nav sasniedzis pilnīgi neko, arī GM pieredze ir tikai 1 pavasaris. Žēl!
, 2017-03-06 14:52, pirms 7 gadiem
nu ja, vairs jau ar patriotismu un par velti cauri netiks.... pareizi i ozo, ja grib lai maksā....... ko nozīmē lēti, labi un zinoši trenneri noteikti zin gan dinamo vadība gan hk rīga vadība
Nils Mauriņš. Foto: IIHF
14

U18 čempionāta atklāšanas spēlē Latvijas hokejisti piekāpjas somiem

Ar zaudējumu Somijas pilsētā Espo pasaules U18 čempionātu nācies sākt Oļega Sorokina trenētajiem Latvijas puišiem, kuri ar 1:3 piekāpās mājiniekiem somiem. Vienīgos vārtus Latvijai nepilnas divas minūtes pirms spēles beigām guva Bruno Osmanis.
Sandis Smons. Foto: LFF
27

Izlasei uz Šveici līdzi nedodas Smons, Andžāns un Skrastiņš

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 27 hokejistus, kuri dosies izbraukumā, lai piektdien un sestdien aizvadītu pārbaudes spēles ar Šveices izlasi. Mājās nākas palikt trīs spēlētājiem - aizsargiem Sandim Smonam un Artūram Andžānam, kā arī uzbrucējam Kristapam Skrastiņam.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.