Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"OlainFarm" inline hokeja līgā uzvar "Pirāti", vērtīgākais spēlētājs – Maslovskis

"OlainFarm" inline hokeja līgā uzvar "Pirāti", vērtīgākais spēlētājs – Maslovskis
Rūdolfs Maslovskis
Foto: Latvijas Inline hokeja centrs

Olainē par "OlainFarm" inline hokeja līgas čempionu kļuva IHK "Pirāti", kas atkārtoti pieveica "Olaini" (10:5) un finālsērijā bija pārāka ar rezultātu 2-0.

Regulārajā sezonā ar 21 punktu desmit spēlēs pirmo vietu ieguva "Olaine", kurai ar 19 punktiem sekoja "Pirāti" un "11.lv", bet ceturtajā vietā sešu komandu konkurencē ar 17 punktiem finišēja "Jelgava". Par regulārās sezonas rezultatīvāko spēlētāju ar 52 punktiem kļuva Frenks Razgals ("11.lv"), apsteidzot Rustamu Begovu (46 punkti, "Olaine") un Rūdolfu Maslovski (44 punkti, "Pirāti").

Izslēgšanas spēļu pusfinālā "Pirāti" divās spēlēs tika galā ar "11.lv", uzvarot ar 9:7 un 16:4, savukārt otrā pusfinālā "Olainei" pret "Jelgavu" vajadzēja trīs spēles – 6:9, 13:5, 5:3. Regulārajā sezonā "Olaine" un "Pirāti" apmainījās uzvarām (13:7, 7:10), taču finālsērijā dominēja "Pirāti". Regulārās sezonas vicečempioni pirmajā spēlē bija pārāki ar 13:4, bet šovakar uzvarēja ar 10:5. Par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju atzina "Pirātu" pārstāvi Rūdolfu Maslovski.


Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.