Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: Koževņikovs izrēķinās ar Lipsbergu, "Liepāja" sakauj pastarīšus

2018.gada 5.decembrī Liepājas olimpiskā centra ledus hallē tika aizvadīta Optibet Hokeja Līgas (OHL) spēle starp divām vājākajām čempionāta komandām HK "Liepāja" un HK "Lido". Abu klubu duelī ar rezultātu 8:3 pārliecinošu uzvaru izcīnīja liepājnieki. Jāatzīmē, ka šajā mačā izcēlās divi kautiņi. Vispirms par spēka paņēmienu uz noteikumu robežas pamatīgi uzvilkās Jegors Koževņikovs (LID), kurš izvicināja dūres ar Robertu Lipsbergu (LIE) (skat. no 1:52), bet pamatlaika izskaņā izkāvās Dmitrijs Korņilovs (LIE) un Ņikita Ivanovs (LID) (skat. no 5:27).

, 2018-12-06 07:39, pirms 5 gadiem
Virsraksts pilnīgas auzas. Nevienā brīdī neredzēju, ka kāds izrēķinātos ar Lipsbergu... Te labākajā gadījumā neizšķirtu varētu piešķirt.
, 2018-12-06 09:20, pirms 5 gadiem
Korņilovs labs.. žēl tik, ka nevar nomest cimdus, jo režģis jāgrabina
, 2018-12-07 09:22, pirms 5 gadiem
nu wtf lipsis uztaisa spēka paņēmienu un vēl pēc tam ar roku mugurā grūž, nu skairds ka jegors uzvilkās
, 2018-12-07 13:12, pirms 5 gadiem
Nagzzz rakstīja: nu wtf lipsis uztaisa spēka paņēmienu un vēl pēc tam ar roku mugurā grūž, nu skairds ka jegors uzvilkās
Nu lido katreiz spēlē ļoti asi, īpaši tie viņu krieviņi, dažreiz pat neatdekvāti asi... Spēli neredzēju, bet iespējams, Robis atrieba kādu komandas biedru, vai atbildēja par sevi no kādas spēles epizodes iepriekš. Arī Korņilovs bija riktīgi uzvilcies, laikam apnika viņam lido "spēles maniere".
p.s. No hate. Tikai mans minējums.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.