Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ņičuškins: "Maskavā par sniegumu mani nekritizē, bet dod padomus"

Ņičuškins: "Maskavā par sniegumu mani nekritizē, bet dod padomus"
Valērijs Ņičuškins
Foto: cska-hockey.ru

Neapmierināts ar treneru neuzticēšanos, krievu uzbrucējs Valērijs Ņičuškins nolēma pamest Nacionālo hokeja līgu un atgriezties dzimtenē, kur parakstīja vienošanos uz divām sezonām ar Kontinentālās hokeja līgas līderi Maskavas CSKA. "Sen neesmu spēlējis Krievijā, tāpēc jāpierod. Par parādīto sniegumu mani nekritizē, bet tikai dod padomus," norādīja 21 gadu vecais uzbrucējs.

"Par lomu komandā pagaidām ar treneriem neesam runājuši. Viņi man devuši pāris mačus, lai ieskrietos, jo šosezon nebiju spēlējis. Paveicies, ka treneru stabs uz situāciju raugās ar sapratni. Par parādīto sniegumu laukumā mani nekritizē, bet tikai dod padomus. Sen neesmu spēlējis Krievijā, tāpēc jāpierod," teica 21 gadu vecais uzbrucējs Valērijs Ņičuškins, kurš pēdējās trīs sezonas pavadīja Nacionālās hokeja līgas klubā Dalasas "Stars".

Taču šovasar viņš atklāti pauda neapmierinātību par spēles laiku un nolēma atgriezties Kontinentālajā hokeja līgā, parakstot vienošanos uz divām sezonām ar līderi Maskavas CSKA, kurai piederēja tiesības uz uzbrucēju. "Aprakstīt to, kā atgriezos Krievijā, nav viegli. Stāsts vilkās pārāk ilgi," norādīja Ņičuškins. Tomēr iedziļināties detaļās viņš pašlaik nevēlējās. "Negribu mētāties ar skaļiem izteikumiem. Šobrīd koncentrējos spēlei."

"Neesmu gatavs par 100%. Fiziskā forma ir laba, taču pietrūkst spēļu prakses, un ar to neesmu līdz galam apmierināts. Biju ieradies Maskavā, kad uzzināju, ka CSKA gatavo dokumentus, lai iegūtu mani. Turpmākās divas nedēļas maz trenējos uz ledus, vairāk strādāju zālē. Fiziski jūtos labi, bet spēļu ziņā nepieciešams progress," pauda uzbrucējs, kurš trīs mačos izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +3, laukumā pavadot mazāk par 13 minūtēm.

"Jā, Kontinentālā hokeja līga ir jauns solis karjerā. Laiks parādīs, kas no tā sanāks. Godīgi sakot, spert šādu soli bija grūta izvēle. Esmu ļoti motivēts parādīt, ka Maskavas CSKA bija pareizā izvēle," apņēmīgi sacīja Ņičuškins, kurš 2013. gadā pirms došanās uz Ziemeļameriku tika atzīts par līgas labāko debitantu.

Ar 15 spēlēs sakrātajiem 37 punktiem Maskavas CSKA atrodas Kontinentālās hokeja līgas līderpozīcijā. Arī tuvākās sekotājas pārstāv Rietumu konferenci – Sanktpēterburgas SKA ir 32 punkti, bet Ņižņijnovgorodas "Torpedo" savācis par vienu mazāk.

15. oktobrī Maskavas CSKA savā laukumā uzņems Rīgas "Dinamo". Atbildes mačs norisināsies 5. janvārī Rīgā.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


, 2016-09-29 17:43, pirms 8 gadiem
Vaļera, padomā! Ja tu tunelī pērc belašus no tantes Mašas un dabū no tiem caureju, vai tu viņu kritizē vai dod padomus?
, 2016-09-29 17:45, pirms 8 gadiem
raksts par neko
paldies par izniekotaamaam 3 min
, 2016-09-29 17:57, pirms 8 gadiem
Nav gatavs KHL un sūdzas, ka NHL nedod spēlēt pirmajās maiņās. Labāks par Jakupovu šis čells nebūs.
, 2016-09-29 18:42, pirms 8 gadiem
ko vēl NHL mācīt? Tur ir profesionāļi, kas jau māk spēlēt, bet ja ne, tad saņem kritiku. Kolhoznieki tik visu laiku mācās
, 2016-09-29 18:56, pirms 8 gadiem
Pucei menesa stulbakais komentars !!! ar to ari apsveicam !
, 2016-09-29 18:58, pirms 8 gadiem
Nu tad dēliņ spēlē līdz pensijai Maskavā!
, 2016-09-29 18:59, pirms 8 gadiem
Vājš raksturs, tāpēc arī neko nesasniegs, tāpat kā citi kas atmukuši atpakaļ. Gan jau degradēsies ne ar gadiem, bet ar mēnešiem kolhozā.
, 2016-09-29 19:12, pirms 8 gadiem
pilnigi pareizi, lai krievs spele sava kolhoza
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-09-29 22:23, pirms 8 gadiem
"Paveicies, ka treneru stabs uz situāciju raugās ar sapratni. " Diez tas treneru stabs spēļu laikā uz soliņa arī tiek novietots?
, 2016-09-30 10:14, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Nu tad dēliņ spēlē līdz pensijai Maskavā!
Kāpēc līdz pensijai ? To vai šis viņa lēmums bija kļūda,vai nē,rādīs laiks.
KHL ir spēlējusi virkne spēlētāju,kuri šādu vai tādu iemeslu dēļ neiederējās NHL klubā un vēlāk atgriezās tur. Viņš vēl pavisam jauns un grib spēlēt. Kapāt Dalasā par čekeri dažas min spēlē viņš negrib - tas kas nosodāms ?
Kad kāds kritizē KHL,tad jautājumu nav,bet tik līdz kāds par meku ko izsakās,tā spēlēt nemāk,norakstāms utt.
Tas nekas,ka viņš NHL kapāja teicami līdz traumai. Gan jau atgūsies.

Viņam patiesībā citu variantu nebija. Vai nu Dalasas čekeru maiņa,vai AHL - vai KHL.
Ka tik vēlāk pašai Dalasai nenākas kost nagos,jo čalis tiešām talantīgs.
Tas ne tuvu nav Jakupova,Kabanova,Filatova utt stāsts.
Jo viņš nemuldēja presē par slikto Roģinas līgu utt. Nenosvilināja tiltus,lai vēlāk būtu kauns atgriezties.
Paskaties uz to pašu Jakupovu,ko tam dod dirnēšana Edmontonā ?
Bet ar Larionova kungu tak piemuldējuši vagonu un mazu piekabīti,tāpēc ir jāsēž līdz pēdējam.
Bet čalis tak talantīgs,tik ka nenospīdēja ar to ka Edmontona pēdējos hvz cik draftus ir nolasījusi veselu lērumu pirmos drafta nr.
Un visiem vietas zem tās saules nepietiek. Tāpēc kādam arī maliņā jāpaliek.
Nebūtu muti vārstījis,atbrauktu uz KHL pakapātu sezonu,divas un jau sagatavojies mēģinātu vēlreiz tikt NHL. Bet kui - lielā mute visu izbojāja.

Ja kāds piemirsis,tad Kabanovs savā laikā skaitījās talantīgāks par Kuzņecovu un Tarasenko - atceros vēl tagad kad visi baigi te priecājās un uzteica viņa rīcību,kad tas uzmeta Salavatu un aizskrēja uz NY Islanders.
Uzliekot milzīgu šķidru pļeku uz savu Rus hokeju presē.

Kā arī atceros kā te visi noraka Tarasenko un Kuzņecova cerības uz NHL,jo tikai muļķi paliek KHL stagnēt. Cofijs (R) Ko tik no viņa nenācās lasīt pēc uzvarētā JPČ - U 20 Tie nav radīti NHL,mīksti un parvērtēti spēlētāji,kas uz mazajiem NHL laukumiem un fiziskās spēles pazudīs.
Bail iedomāties,ko viņš būtu teicis par Panarinu tajā laikā
Ko tik nenācās lasīt te. Kur tie ir tagad ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.