Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Pavlovs: "Skumīgi – četrās spēlēs tikai viens punkts"

Pavlovs: "Skumīgi – četrās spēlēs tikai viens punkts"
Igors Pavlovs
Foto: ITAR-TASS

Pēc vakardienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles, kurā Maskavas ''Spartak'' ar 3:4 pagarinājumā piekāpās Čeļabinskas ''Traktor'' vienībai, savu komentāru sniedza ''Spartak'' treneris Igors Pavlovs.

Atgādināsim, ka šī bija jau ceturtā spēle, kurā ''Spartak'' galvenā trenera funkcijas pilda Pavlovs, taču šobrīd komanda ar jauno treneri pie stūres ir izcīnījusi vienu punktu pēdējās četrās spēlēs.

''Žēl bija šodien zaudēt, it īpaši pagarinājumā,'' pēc spēles atzina Pavlovs. ''Spēles sākums mums izdevās, jo bijām vadībā 2:0. Pēc tam centāmies šo rezultātu nosargāt, taču hokejs to nepiedod. Mēs atdevām iniciatīvu jeb, precīzāk sakot, ''Traktor'' to pārņēma. Pēc tam bija ļoti grūti, taču mēs atradām spēkus un guvām trešos vārtus, tādējādi izlīdzinot rezultātu. Taču pagarinājums mums nebija veiksmīgs. Mēs spēlējām ar vienu aizsargu un trijiem uzbrucējiem. Izveidojām momentus, taču ļoti slikti tos realizējām.''

''Kāpēc nespēlēja Dominiks Hašeks? Viņš personīgu iemeslu dēļ bija devies uz Prāgu, taču jau rīt (šodien) būs atpakaļ. Vai mani nomāc šis zaudējums? Ko nozīmē nomāc? Tāda mums profesija. Šis zaudējums nomāks gan komandas spēlētājus, gan arī līdzjutējus. Taču tā ir izvērtusies šī situācija. Vajag mainīt pieeju. Protams, skumīgi – četrās spēlēs tikai viens punkts... Spēlējam labi, taču problēma ir tā, ka mēs nevaram stabili aizvadīt visas 60 minūtes un uzvarēt,'' tā Pavlovs.

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...


Slēpts komentārs: martinasm96
, 2010-10-26 10:51, pirms 14 gadiem
martinasm96 rakstīja: nu dinamo riiga jau nav labāk 3 spēlēs 0 punkti
Būs pēc Vitjaz spēles 4 spēles 3 punkti!
, 2010-10-26 11:12, pirms 14 gadiem
martinasm96 rakstīja: nu dinamo riiga jau nav labāk 3 spēlēs 0 punkti
varbūt paskaties cik punktu ir pēdējās 8 spēlēs?
, 2010-10-26 11:35, pirms 14 gadiem
Cik tad tu gribēji 12 ?
, 2010-10-26 11:40, pirms 14 gadiem
Driz vish lidos ara no Spartaka
, 2010-10-26 13:46, pirms 14 gadiem
(sa0509)nepiesauc nelaimi.
, 2010-10-26 23:00, pirms 14 gadiem
Kā var nolikt mūsu trenerus??? Nav jau viņu tik daudz ..
stulbi jau tas, ka vasarā komandu savāca Ržiga, bet jātrennē Pavlovam
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.