Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Znarokam un Vītoliņam uzvara pār "Avangard"

Znarokam un Vītoliņam uzvara pār "Avangard"
Oļegs Znaroks un Maskavas ''OHK Dynamo'' komandtiltiņa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas izlases treneru kolektīva (Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš) vadītais Maskavas apgabala "Dynamo" sestdien kārtējā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē, pateicoties Denisa Mosaļeva "hat-trick", ar rezultātu 3:1 savā laukumā pieveica Omskas "Avangard".

Spēle gan sākās nepatīkami mājiniekiem - Omska atklāja rezultātu jau ceturtajā minūtē (Romāns Červenka), taču tie izrādījās arī pēdējie "Avangard" vārti šovakar. Vēl puse trešdaļas nebija aizvadīta, kad Znaroka komanda panāca izlīdzinājumu pēc Denisa Mosaļeva metiena. Tas pats Mosaļevs uzmirdzēja vēl divas reizes, otrajā trešdaļā panākot 2:1, bet 27 sekundes pirms beigām pieliekot punktu - 3:1. Visi vārti tika gūti, spēlējot vienādos sastāvos.

Veiksmīgo sezonas sākumu turpināja Minskas "Dinamo", kas šoreiz ar 2:1 mājās uzveica Jekaterinburgas "Avtomobilist". Savukārt Maskavas CSKA skumjais sezonas sākums šovakar armijnieku arēnā bija sapulcinājis mazāk nekā 2000 līdzjutēju, un arī tiem nācās vēlreiz pieredzēt savējo zaudējumu - 0:2 pret Ņižņekamskas "Neftekhimik". Vēl vienā mačā Astanas "Baris" Čehovā ar 3:1 pieveica vietējo "Vitjaz".

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


, 2010-09-25 20:59, pirms 14 gadiem
Jauki! Liels prieks par Znaroku, tā tik turēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.