Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Karsums rezultatīvo sēriju turpina ar vārtiem un divām piespēlēm

Karsums rezultatīvo sēriju turpina ar vārtiem un divām piespēlēm
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Sesto spēli pēc kārtas ar rezultatīvu sniegumu izcēlies uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš Maskavas "Dynamo" uzvarā ar 6:2 pret Ufas "Salavat Yulaev" izcēlās ar vārtu guvumu un divām piespēlēm. Viņš palīdzēja rezultātu atklāt jau 24. sekundē.

Maskavas "Dynamo" rezultātu atklāja 24. sekundē, realizējot pirmo uzbrukumu. Dmitrija Višņevska metienu no distances vārtu priekšā pielaboja Mārtiņš Karsums, bet pirmais pie atlēkušās ripas bija čehs Lukāšs Kašpars. Laukuma saimniekiem ātri izdevās pārsvaru dubultot, tomēr Ufas "Salavat Yulaev" līdz 11. minūtei panāca izlīdzinājumu – 2:2.

24. minūtē Maskavas "Dynamo" panāca 4:2, un vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli atkal piedalījās Karsums. Mājinieki aizskrēja pretuzbrukumā, Aleksejs Tereščenko piespēlēja pa kreisi, Karsums uzreiz atdeva pa labi, un bez ripas apturēšanas spēcīgu šāvienu izdarīja Kašpars, izceļoties otro reizi.

Nepilnas septiņas minūtes līdz spēles beigām pienāca arī Karsuma kārta, latvietim panākot 5:2. Pēc viņa metiena tiesneši devās skatīties atkārtojumu, vai ripa šķērsojusi vārtu līniju, un vārtu guvums tika ieskaitīts. Beigās Maskavas "Dynamo" svinēja panākumu ar 6:2.

Mārtiņš Karsums, kurš spēlēja uzvarētāju pirmajā virknējumā, laukumā pavadīja 14 minūtes un 48 sekundes. Viņš izdarīja trīs metienus pa vārtiem, gūstot vienus vārtus un izdarot divas piespēles. Tāpat Karsuma kontā divi spēka paņēmieni, viens bloķēts metiens un divas soda minūtes.

Karsums pie punktiem ticis sešās spēlēs pēc kārtas un 13 no pēdējiem 17 mačiem. Maskavas "Dynamo" pēdējās desmit cīņās guvusi deviņus panākumus, paceļoties uz Rietumu konferences trešo vietu.

Četru zaudējumu sēriju pārtrauca Toljati "Lada", kas savā laukumā ar 3:1 pieveica Omskas "Avangard". Izšķirošos vārtus 25. minūtē guva Staņislavs Bočarovs, kurš pēc lieliskas piespēles ar metienu pustukšos vārtos izmantoja pretinieku nesaprašanos aizsardzības zonā. Sešas spēles pirms sezonas beigām "Lada" atrodas 13 punktu attālumā no izslēgšanas spēļu zonās, ieņemot 12. vietu austrumos.

Kristaps Sotnieks spēlēja uzvarētāju pirmajā virknējumā, laukumā pavadot 20 minūtes un 35 sekundes, kas bija ceturtais ilgākais laiks starp komandas aizsargiem. Viņa kontā divi bloķēti metieni. Edgars Masaļskis spēlei nebija pieteikts.

Iespēju atgriezties Rietumu konferences trešajā vietā neizmantoja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas mājās ar 1:3 atzina Maskavas CSKA pārākumu, turklāt vienīgos vārtus izdevās gūt 45 sekundes līdz beigām. Priekšā esošā Jaroslavļas "Lokomotiv" paliek divu punktu attālumā, bet šovakar garām aizgāja arī Maskavas "Dynamo".

Kaspars Daugaviņš, kurš visas sezonas garumā cīnījies ar veselības problēmām, spēlei nebija pieteikts. Ar 26 punktiem Latvijas izlases kapteinis ir komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Sanktpēterburgas SKA izbraukumā atspēlējās un ar 2:1 pārspēja Maskavas "Spartak". Par galveno varoni kļuva Iļja Kovaļčuks, kurš izšķirošos vārtus iemeta noslēdzošās trešdaļas ievadā. Savukārt Jevgeņija Dadonova kontā divas piespēles. SKA kontā 124 punkti, bet tuvākā sekotāja Maskavas CSKA savākusi 120 punktus.


, 2017-01-25 20:59, pirms 7 gadiem
Creams ka Martin's palidzes LV izlasei pec ilgaka partraukuma!
, 2017-01-25 21:01, pirms 7 gadiem
karsums turpina priecēt....... un skudra bez daugavas turpina krist....
, 2017-01-25 21:03, pirms 7 gadiem
Līgums uz beigām gadienā neiet?
Slēpts komentārs: Real Ganster
, 2017-01-25 21:14, pirms 7 gadiem
Karsums on fire
, 2017-01-25 21:19, pirms 7 gadiem
Karsumam 30. punkti jau! Vēl 6 un uzstādīs pers. rekordu KHL reg. sezonas ietvaros.
, 2017-01-25 21:38, pirms 7 gadiem
Karsums zvērs
, 2017-01-25 22:42, pirms 7 gadiem
girgensonsNHL rakstīja: Creams ka Martin's palidzes LV izlasei pec ilgaka partraukuma!
Diez vai, gan jau atkal gulsies uz galda.
, 2017-01-26 00:00, pirms 7 gadiem
KARSUMS BLJ*D ZEVĒĒĒĒRS !
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.