Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Merzļikina komandas biedrs no NHL pārcelsies uz KHL klubu "Barys"

Merzļikina komandas biedrs no NHL pārcelsies uz KHL klubu "Barys"
Jakobs Lilja. Foto: nhl.com

Nursultanas "Barys" informē par parakstīto līgumu ar zviedru uzbrucēju Jakobu Lilju, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētajā NHL vienībā Kolumbusas "Blue Jackets".

2018.-2019. gada sezonā Lilja bija nodarbināts Zviedrijas "Djurgården", kur ar 37 (12+25) punktiem bija komandas rezultatīvākais spēlētājs. Savukārt šajā sezonā 26 vecais uzbrucējs debitēja NHL un 37 mačos sakrāja 5 (2+3) punktus, turklāt 22 cīņas aizvadīja Klīvlendas "Monsters" vienībā AHL un iekrāja 13 (5+8) punktus.

Kā zināms, "Monsters" un "Blue Jackets" rindās spēlēja divi latviešu vārtsargi - Matīss Kivlenieks un Elvis Merzļikins.

Pēc NHL sapņa piepildīšanas zviedru hokejists Jakobs Lilja izvēlējies turpināt karjeru KHL klubā Nursultanas "Barys", kur būs iespēja kļūt par vienu no komandas uzbrukuma līderiem. Līgums parakstīts līdz 2021. gada 30. aprīlim - acīmredzot, kazahu klubā domā, ka līdz maijam sezona būs beigusies. Pastāv iespēja, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ sezona ievilksies.

KHL aizvadītajā sezonā Nursultanas "Barys" iekļuva Gagarina kausa izcīņas otrajā kārtā, taču koronavīrusa izplatīšanās dēļ turnīrs tika noslēgts priekšlaicīgi.

Izmantotie resursi:
hcbarys.kz


, 2020-06-24 15:21, pirms 4 gadiem
Uz dinamo būtu līderis.
, 2020-06-24 16:22, pirms 4 gadiem
Naf naudas...
Naf treneru ...
Ir tik pieci hokejisti komandā ...
Un ir Savickis ar savu skatījumu uz un par hockeju ...
😎
, 2020-06-25 01:10, pirms 4 gadiem
KHL>NHL
, 2020-06-29 06:18, pirms 4 gadiem
Kaka > erikxxl
, 2020-06-29 06:19, pirms 4 gadiem
Kivičs > Putļers
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.