Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

KHL labākais snaiperis: "Ar "Barys" pašreizējo vadību sadarbību turpināt netaisos"

KHL labākais snaiperis: "Ar "Barys" pašreizējo vadību sadarbību turpināt netaisos"
Naidžels Douss
Foto: sports.kz

Astanas "Barys" kapteinis Naidžels Douss ar 35 vārtiem kļuva par Kontinentālās hokeja līgas aizvadītās sezonas labāko snaiperi, tomēr Kazahstānas pilsonis palikt komandā nevēlas, jo saņēmis kritiku no visām pusēm un vāju jaunā līguma piedāvājumu.

"Man piedāvāja jaunu līgumu, taču par to pašu summu, kas bija pirms trīs gadiem. Toreiz biju laimīgs parakstīt līgumu – tas bija brīnišķīgs piedāvājums. Taču tagad, pēc tenges devalvācijas, summa ir sarukusi par 45%, ja salīdzinām ar 2015. gadu. Un tas viss pēc sezonas, kurā iemeta 35 vārtus," skaidroja Naidžels Douss.

"Tomēr problēmas neslēpjas tikai līgumā. Negribu strādāt kopā ar Astanas "Barys" pašreizējo vadību. Jau no sezonas sākuma mēs – spēlētāji, treneri, menedžments – nebijām vienota komanda. Cīnījāmies ar vadību, lai gan labāk būtu cīnījušies ar citām komandām," pauda kanādietis, kurš pieņēmis Kazahstānas pilsonību un spēlējis pasaules čempionātā.

"Nesaprotu, kāpēc Galims Mambetalijevs [galvenais treneris] saka, ka neesmu komandas spēlētājs. Gribētu uzzināt iemeslus, kāpēc viņš tā uzskata. Kas attiecas uz kluba prezidentu, kā viņš var zināt, ka esmu slikts kapteinis? Ko konkrētu esmu izdarījis? Lai nāk, satiekas personīgi un pasaka to acīs. Ja ir kritika, kāpēc tā izskan tikai tagad, pēc sezonas?" vaicāja Douss.

"Esmu pārliecināts, ka piedāvājumi būs. Pagaidīšu aprīļa vidu. Man pats galvenais ir spēlēt labā komandā. Tādā, kurai vienmēr ir izredzes kļūt par čempioni. Tas ir pats galvenais. Gribu būt komandā, kuras mērķis ir Gagarina kausa izcīnīšana," teica Douss.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.kz/news/naydjel-...


, 2018-03-22 14:58, pirms 6 gadiem
dinamo rīga.
Ir izcīnīts Nadeždas kauss,kura komanda vēl var palielīties ar šo sasniegumu....
, 2018-03-22 15:08, pirms 6 gadiem
Omskas Avangard CV arī ir šāds jauna traips kā Nadeždas Kausa izcīnīšana!
, 2018-03-22 15:08, pirms 6 gadiem
*jauna

domāts - kauna
, 2018-03-22 15:10, pirms 6 gadiem
Algu izmaksā tengās?
, 2018-03-22 15:42, pirms 6 gadiem
Douss tiešām spēj izrunāt vārdu Mambetalijev?
, 2018-03-22 16:08, pirms 6 gadiem
naninoi rakstīja: dinamo rīga.
Ir izcīnīts Nadeždas kauss,kura komanda vēl var palielīties ar šo sasniegumu....
Interesanti, vai puikas tos Nadeždas gredzenus saviesīgos pasākumos arī nēsā?
, 2018-03-22 17:16, pirms 6 gadiem
Uz Dinamo. Gan jau Savickis atļausies šādus labus leģionārus.
, 2018-03-22 18:01, pirms 6 gadiem
Это способ экономии электроэнергии держали в тайне 20 лет! Всем рекомендую к прислушаться к совету известного электрика , вот ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! Я, конечно, проверил все сам. Cчет за месяц с этой штукой, и правда, пришел в двое меньший!
, 2018-03-22 22:24, pirms 6 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Douss tiešām spēj izrunāt vārdu Mambetalijev?
Es arī šo labprāt gribētu dzirdēt..
, 2018-03-23 08:05, pirms 6 gadiem
Laipni aicināts uz DR, ja tik Jurkai tik daudz naudas būs
Snaiperus vajag
, 2018-03-23 17:34, pirms 6 gadiem
dai tenge! tenge dai!!!!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.