Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Alens Jankovskis

Bārtulim pieci metieni, "Admiral" izslēgšanas spēles sāk ar zaudējumu

Bārtulim pieci metieni,  "Admiral" izslēgšanas spēles sāk ar zaudējumu
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas izslēgšanas spēles jeb Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences mačā Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" vienība ar 2:4 atzina Novosibirskas "Sibir" pārākumu. Komandas kapteinis šodien izdarīja piecus metienus pa vārtiem, kas bija dalīti labākais rādītājs komandā.

Šodien tika dots starts Kontinentālās hokeja līgas izslēgšanas spēlēm jeb Gagarina kausa izcīņai Austrumu konferencē, kur vienā no pāriem Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" viesojās Novosibirskā pie vietējās "Sibir" vienības. Kā jau ierasts Bārtulis spēli uzsāka starta pieciniekā. Kad bija nospēlētas tieši 06:59 minūtes, pirmo vairākumu ieguva "Admiral". Sešas sekundes līdz vairākuma beigām vēl vienu noraidījumu saņēma "Sibir" hokejists, līdz ar to "Admiral" bija sešas sekundes, lai spēlētu piecatā pret trijiem. Arī šajā vairākumā vārtus gūt neizdevās, un drīz jau pirmo iespēju spēlēt vairākumā saņēma "Sibir". Arī viņi vairākumu neprata izmantot, taču drīz pēc tā aizturētā soda laikā "Sibir" tomēr atklāja rezultātu (šajā brīdī laukumā bija arī Bārtulis) 1:0.

Otrā perioda sākumā, teju trīsarpus minūšu laikā, abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem (2:1). Turpinājumā vēl viens noraidījums "Admiral" vienībai. "Sibir" hokejistiem bija vajadzīgas tikai 17 sekundes, lai realizētu šo skaitlisko vairākumu un palielinātu pārsvaru (arī šājā situācijā laukumā bija Bārtulis). Nepilnas divas minūtes vēlāk "Sibir" hokejists saņēma četru minūšu noraidījumu. Šoreiz "Admiral" spēja realizēt vairākumu un pietuvoties līdz vienai ripai - 3:2. Līdz perioda beigām "Admiral" saņēma vēl vienu divu minūšu noraidījumu, kā arī Aleksejs Ugarovs saņēma 5+20 spēles disciplināro sodu, līdz ar ko trešā trešdaļa "Admiral" bija jāiesāk mazākumā.

Trešās trešdaļas sākumā "Sibir" bija vajadzīgas 30 sekundes, lai izmantotu viena spēlētāja pārsvaru (arī šoreiz Bārtulis bija laukumā). Pusotru minūti vēlāk noteikumus jau pārkāpa "Sibir" vienība, līdz ar to spēles formāts tika nomainīts uz četri pret četri. Spēles turpinājumā divas reizes abpusējos sodus saņēma abu komandu spēlētāji, kā arī "Sibir" divas reizes pārkāpa noteikumus, ļaujot "Admiral" spēlēt skaitliskajā vairākumā. Neviens no šiem vairākumiem netika izmantots. Kad bija nospēlētas 56:08 minūtes, kārtējo noraidījumu šajā periodā saņēma mājinieku "Sibir" hokejists. Pēc šīs epizodes "Admiral" ņēma pusminūtes pārtraukumu un laukumā laida sešus hokejistus, taču spēles rezultātu tas nemainīja - 4:2.

Bārtulis laukumā pavadīja 24:51 minūti (otrs ilgākais laiks), šajā laikā atzīmējoties ar pieciem metieniem (dalīti labākais rādītājs komandā), četriem bloķētiem metieniem un diviem spēka paņēmieniem.

KHL izslēgšanas spēles. Austrumi

SpēleRez.
Avangard - Neftekhimik2:1
Sibir - Admiral4:2
Salavat Yulaev - Ak Bars4:1
Metallurg (Mg) - Avtomobilist1:2

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...


Slēpts komentārs: Avs
, 2016-02-22 16:45, pirms 8 gadiem
Admiral, Torpedo un Jokerit var sekot līdzi. Es kā jau katru gadu par Jokerit!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-22 17:15, pirms 8 gadiem
Žēl, ka pirmaja kārtā sastopas Daugaviņš pret Kuldu. Gribās, lai Daugava kārtīgi nokapā un ir izcilas sezonas beigas, bet tajā pašā laikā jau 2.sezonu PO esmu par Jokerit.
Slēpts komentārs: Bilcis
, 2016-02-22 17:29, pirms 8 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Bet ir populārāks par NHL.
Tik dēļ Dinamo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-22 18:10, pirms 8 gadiem
Avs rakstīja: Vairumam tāds KHL play-off nemaz neinteresē. Nekur par to neviens nerunā un neraksta. Bez Dinamo, KHL Latvijā ir vairāk kā nepopulārs.
ja neinteresē - nelasi.
Te arī par šahu un dambreti un vēl sazin ko raksta, bet tādēļ ka man tas neinteresē, es neiešu tur čīkstēt ka redz nav interesanti.
, 2016-02-22 18:19, pirms 8 gadiem
Smieklīgi, ka kāds saliek visiem mīnusus
, 2016-02-22 18:51, pirms 8 gadiem
Teicami, pasaules klubu hokeja gada notikums ir sācies!
, 2016-02-22 18:52, pirms 8 gadiem
Atbalstu Jokerit ,ka jau katru gadu , poh ka komanda tik otro sezonu spele khl arturs 1777
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.