Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Par "Avangard" galveno treneri, visticamāk, kļūs Ržīha

Par "Avangard"  galveno treneri, visticamāk, kļūs Ržīha
Milošs Ržīha
Foto: Itar-Tass

Par nākamo Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) komandas Omskas "Avangard" galveno treneri varētu kļūt čehs Milošs Ržīha, vēsta Krievijas plašsaziņas līdzekļi. Jāatgādina, ka vakar no amata tika atbrīvots līdzšinējais Omskas kluba galvenais treneris Petri Matikainens.

Bijušais Miloša Ržīhas asistents Andrejs Potaičuks atklājis: "Cik zinu, tad Milošam bijis zvans no Omskas. Nedomāju, ka tika izteikts konkrēts piedāvājums. Droši vien parunājās, noskaidroja kādi plāni ir trenerim un vai viņš vēlas strādāt ar "Avangard"".

Ržīhas aģents Jurijs Nikolajevs apstiprinājis, ka notiek pārrunas ar Omskas kluba vadību un jaunumi šajā sakarā varot būt jau šodien. Pats Ržīha atzinis, ka viņam ir liela vēlēšanās strādāt KHL: "Svarīgi, lai es varētu darīt savu darbu tā, kā es to gribu un neviens neiejauktos šajā darbā ar komandu, bet palīdzētu mums kļūt stiprākiem. Man patīk KHL un šobrīd es vienkārši gaidu. Man ir liela vēlēšanās strādāt KHL, tieši tāpēc neparakstīju līgumu Čehijā. "

Vairākas stundas pēc Nikolajeva izteikumiem Krievijas plašsaziņas līdzekļos parādījusies informācija, ka Ržīha panācis principiālu vienošanos ar "Avangard". Tiek pieļauts, ka čehs vadīs komandu, kā minimums, līdz šīs sezonas beigām. Tuvākajā laikā Ržīha dosies uz Omsku, lai vienotos par līguma niansēm un parakstītu līgumu, kurš visticamāk tiks parakstīts pēc sistēmas 1+1 gads.

Iepriekš Ržīha jau strādājis Krievijā, vadot klubus "Khimik", "Atlant", "Spartak" un SKA. 2011.gadā viņš kopā ar "Atlant" aizcīnījās līdz Gagarina kausa finālam.

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...


, 2013-09-18 14:10, pirms 11 gadiem
Ja Rzigam nemacis no vadibas ko un ka darit,tad vins var aizvest Avangardu lidz finalam un ne tikai Avangardu,vinam vajag drusku pagaidit,zvanitaju bua vairak.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-18 16:10, pirms 11 gadiem
Officiali: Ržiha trenes Avangardu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-18 16:22, pirms 11 gadiem
Nekaunos teikt, ka viens no labakajiem treneriem KHL vesture!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-18 16:38, pirms 11 gadiem
Palubom vinsh taa gribees samizot SKA . Bet zeel jau ka jau 1 speeli pret Ska nokaveeja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-18 17:05, pirms 11 gadiem
Animall5 rakstīja: Darzins tikko GOLL iemeta
Laurim vēlviens goll!
, 2013-09-18 17:08, pirms 11 gadiem
Darzins otrie varti,arena skan Prata Vetra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-18 17:16, pirms 11 gadiem
Celabinska prasas naagenes uz ledus.
, 2013-09-18 17:31, pirms 11 gadiem
, 2013-09-18 20:21, pirms 11 gadiem
Tiek pieļauts, ka čehs vadīs komandu, kā minimums, līdz šīs sezonas beigām.
___
Pēc tā, ka treneri atlaida pēc 6! spēlēm, šajā klubā var pieļaut da-jeb-ko!!!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.