Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Vladimirs Tarāsovs

Paldies Rīgas "Dinamo" par 2016/2017.gada sezonu.

Malači mūsu puiši, mūsu varoņi!
Milzīgs paldies Dinamo puišiem par šo lielisko sezonu, protams, tā nebija tik pozitīva kā gribētos, bet tomēr priekš mazās Latvijas startēt šāda līmeņā līgā ir liels sasniegums.

Latvijas hokeja līdzjutēji bija kopā ar puišiem gan arēnā, gan arī pie TV ekrāniem, kur turējam īkšķus un no visas sirds jutām līdzim mūsējiem.
Protams, žēl ka sezona ir galā, bet ceru ka puiši kārtīgi sagatavosies un būs gatavi nākamajai sezonai. Un hokeja svētki Latvijā varēs turpināties arī nākamsezon.
Milzīgs paldies Dinamo Rīga komandai un komandas kolektīvām arī no mūsu ģimenes un draugiem. Katra Dinamo spēle mūsu mājās bija ka mazie svētki. Jo mūsu ģimene ir patriotiska un sirdij tuva Latvijai un Latvijas sportam.
Saprotami, ka visas sezonas garumā ir izlietots liels daudzums validola, bet tāpat visā savā būtībā hokejs ko mūsu puiši rādīja uz laukuma, bija ļoti cienījams un apsveicams, šādā līmenī , pret tik augsta līmeņa hokejistiem spēlēt ir ļoti grūti! Tomēr mēs zinam kādas ir Latvijas hokeja rezerves un iespējas vispārēji.

Par lielu Latvijas hokeju un par Latvijas hokeja attīstību arī turpmāk.
Paldies KHL par to ka sniedz mums iespēju parastajiem Latviešiem sekot līdzi Eiropas spēcīgākajai hokeja līgai ne tikai hokeja arēnās, bet gan arī pie TV ekrāniem..

Tikai Rīga, Tikai Dinamo.


, 2017-02-18 21:31, pirms 7 gadiem
kā tad bez ielas meitas - jebjonota, kurš pa dzīvei neko nezin un šeit tik pļūta
, 2017-02-18 21:40, pirms 7 gadiem
tollis sajucis prātā
Slēpts komentārs: Gudrais Jenots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-02-18 22:41, pirms 7 gadiem
Цирк уехал, клоуны остались.
, 2017-02-18 22:50, pirms 7 gadiem
Pēdējā vieta tabulā un pustukša arēna. Paldies, puiši, ka atslidinājāt krievu naudiņu.
Slēpts komentārs: Gudrais Jenots
, 2017-02-18 23:25, pirms 7 gadiem
Gudrais Jenots rakstīja: Cik pretīgi tautieši dzīvo mūsu mazajā zemītē. Nekur tik pilna naida un pretīguma nekur citur pasaulē nesastapsi, kā tikai pie mums Latvijā.
Žēl!
Paldies varēsi teikt pēc PČ,tad redzēs kādu labumu būs devis Kolhozs.
, 2017-02-18 23:48, pirms 7 gadiem
Gudrais Jenots rakstīja: Cik pretīgi tautieši dzīvo mūsu mazajā zemītē. Nekur tik pilna naida un pretīguma nekur citur pasaulē nesastapsi, kā tikai pie mums Latvijā.
Žēl!
ej tak pārdodies tālāk kā krievu ļotenes, kuras paši krievi nepērk un turpini tik viņu tv skatīties, stulbāks jau vairs nepaliksi

P.s. To raidījumu es redzēju un paši krievi atzina, ka viņu ražotās lidmašīnas nepērk, jo vairāk stāv remontā nekā nolido
, 2017-02-19 10:15, pirms 7 gadiem
Latvieši gremdē KHL līmeni.
, 2017-02-19 14:42, pirms 7 gadiem
Vajag iespēlēt vairāk jaunos, nevis vecos penčus dzenāt
, 2017-02-19 15:50, pirms 7 gadiem
norins rakstīja: Sveiks,utainā roža! Saimnieks liek mainīt taktiku,kad ar pliku komentu pie raksta nepietiek? Ruskij p idar
Paldies ka vismaz stādījies priekšā, prieks iepazīties "ruskij pi dar".
Vismaz prieks ka nenoliedz kas tu esi.
Pēc tava avatara to arī var noprast.
, 2017-02-19 15:57, pirms 7 gadiem
Kādēļ tik daudz izdzerts validols, ja 80% spēļu jau tika pakāstas 2. trešdaļā?
, 2017-02-19 23:56, pirms 7 gadiem
smalks saržš,vai ironija?
, 2017-02-24 08:51, pirms 7 gadiem
Paldies RD, ka pateicoties RD, šogad pa vakariem nepazaudēju vairākus desmitus stundu, skatoties RD
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.