Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

''Ak Bars'' notikumiem pārbagātā spēlē uzvar ''SKA''

''Ak Bars'' notikumiem pārbagātā spēlē uzvar ''SKA''
Daniss Zaripovs
Foto: Aleksandrs Kručiņins, championat.ru

Uzvaru savā laukumā guvis Kontinentālās hokeja līgas klubs Kazaņas ''Ak Bars'', kas aizraujošā un notikumiem bagātā spēlē ar 6:5 pēcspēles metienos pieveica Sanktpēterburgas ''SKA''. Citā spēlē uzvaru viesos guvis Maskavas ''Spartak''.

Spēle Kazaņā starp diviem līgas dūžiem - ''Ak Bars'' un ''SKA'' - sākās negaidīti, jo viesi līdz 8. minūtes vidum bija guvuši trīs bezatbildes vārtus. Mājinieki nepadevās, taču, atgūstot vienus vārtus, atkal ielaida, saglabājot trīs vārtu deficītu - 1:4. Spēku rezerves bija pietiekamas, lai mēģinātu vēlreiz, un šoreiz tas padevās krietni veiksmīgāk - kopējiem pūliņiem tika panākts neizšķirts 4:4.

Mača kulminācija bija trešā perioda izskaņā: vispirms Daniss Zaripovs, gūstot savus otros vārtus šovakar, vadībā izvirzīja ''Ak Bars'' (5:4), taču Maksims Sušinskis 23 sekundes pirms pamatlaika beigām izrāva punktu savai komandai - 5:5. Uzvarētājs izšķīrās pēcspēles metienu sērijā, un tajā krietni veiksmīgāki bija mājinieki - realizēti visi trīs mēģinājumi, un skaista uzvara ar 6:5.

Citā spēlē Maskavas ''Spartak'', veiksmīgāk aizvadot trešo trešdaļu, kurā gūti divi bezatbildes vārti, ar 3:1 viesos pārspēja Ņižņekamskas ''Neftekhimik''. Tas ļāvis komandai atgriezties play-off zonā.


, 2010-11-17 21:23, pirms 13 gadiem
Nu malači,lai SKA nefūrē prom !
, 2010-11-17 21:27, pirms 13 gadiem
kurs SKA vartos.
, 2010-11-17 21:29, pirms 13 gadiem
zaroks rakstīja: kurs SKA vartos.
Nabokovs
, 2010-11-17 21:32, pirms 13 gadiem
sticky rakstīja: Nabokovs
ta jau likas.
, 2010-11-17 21:36, pirms 13 gadiem
skaists uzbrukuma hokejs laikam bijis =]
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-18 00:59, pirms 13 gadiem
a kā Hossam šitajā spēlē,punktus dabūja?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.