Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Znaroks apmierināts ar rezultātu

Znaroks apmierināts ar rezultātu
Oļegs Znaroks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Balašihas ''MVD'' galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc pirmās izcīnītās uzvaras čempionātā pār Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' ar 6:4, atzina, ka ir apmierināts ar savas komandas sniegumu.

Jau zināms, ka Balašihas ''MVD'' šovakar izcīnīja pirmo uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, pārspējot Ņižņekamsas ''Neftekhimik'' ar 6:4. Spēles gaitā ''MVD'' atradās arī zaudētājos vienu brīdi ar 0:2, taču spēja parādīt raksturu, atspēlēties un arī uzvarēt. Jāpiebilst, ka divas rezultatīvas piespēles Meta Elisona rēķinā, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Rīgas ''Dinamo''.

Pēc spēles ''MVD'' galvenais treneris Oļegs Znaroks gan bija nerunīgs, atzīstot, ka komanda parādījusi saturīgu sniegumu: ''Esmu apmierināts ar to, ka spējām spēles gaitā atspēlēties no 0:2. Šodien komandas hokejisti labi spēlēja un galvenais, ka guva arī skaistus vārtus. Priecē, ka esam izcīnījuši pirmo uzvaru čempionātu, bet mums ir jāturpina strādāt.''

Izmantotie resursi:
hcmvd.ru


, 2009-09-16 22:28, pirms 15 gadiem
Jūtu, ka aiz kalniem nav laiks, kad Oļegs strādās Rīgā ar Dinamo..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-16 22:38, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: Jūtu, ka aiz kalniem nav laiks, kad Oļegs strādās Rīgā ar Dinamo..
Vispār Oļegam jau ir darbs
, 2009-09-16 22:40, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Vispār Oļegam jau ir darbs
Nu Jūlim pagaidām jau arī ir..
, 2009-09-16 22:41, pirms 15 gadiem
Es īsti nez...man kaut kā patīk Šuplers...ir labi, ka Znaroks un Vitoliņš ir pie LV stūres, bet pie Dinamo stūres gribās redzēt citus trenerus...
, 2009-09-16 22:42, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: Nu Jūlim pagaidām jau arī ir..
Laikam vēl nevajadzētu steigties un kādu sūtīt uz bezdarbniekiem
, 2009-09-16 22:43, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Zīmogs "ZNAROKS APPROVES" ir internacionāls standarta zīmogs jebkurai precei vai dokumentam sākot ar bērnu rotaļlietām, hokeja rezultātiem un beidzot ar starptautiskām konvencijām un kara pieteikumiem.

Par laimi šāds zīmogs, izgatavots no lauvu asarām, eksistē tikai 1 eksemplārā.
';
, 2009-09-16 22:43, pirms 15 gadiem
Munkys rakstīja: Es īsti nez...man kaut kā patīk Šuplers...ir labi, ka Znaroks un Vitoliņš ir pie LV stūres, bet pie Dinamo stūres gribās redzēt citus trenerus...
ui, 3 spēles un jau vajag trenera maiņu. Pagaidi vismaz pirmās padsmit.
, 2009-09-16 22:49, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Laikam vēl nevajadzētu steigties un kādu sūtīt uz bezdarbniekiem
nē, nē. Es neesmu no tiem, kas pēc trim spēlēm jau pieprasa atlūgumu. Nekādā gadījumā. Ja zaudēs pirmās 10, tad.. Bet es domāju tālākā nākotnē Oļegs, iespējams, apvienos RD un izlases vadības grožus. Sauksim to par sapni, kā panam Kleksim.
, 2009-09-16 22:54, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: nē, nē. Es neesmu no tiem, kas pēc trim spēlēm jau pieprasa atlūgumu. Nekādā gadījumā. Ja zaudēs pirmās 10, tad.. Bet es domāju tālākā nākotnē Oļegs, iespējams, apvienos RD un izlases vadības grožus. Sauksim to par sapni, kā panam Kleksim.
Protams, tagad tak vairs nav biznesa projekts, bet izlases bāzes klubs un tautas komanda, un būtu dīvaini ja kādreiz paradoties vakancei pirmais kandidāts būtu valstvienība treneris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-16 23:48, pirms 15 gadiem
Redzētu Oļegs kā viņa izlases puiši spēlē apraudātos laikam.
, 2009-09-17 11:30, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: Jūtu, ka aiz kalniem nav laiks, kad Oļegs strādās Rīgā ar Dinamo..
Šaubos........
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.