Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Hārtlijs: "Nevaram spēlēt Omskas arēnā - tā ir neticami slikta ziņa"

Hārtlijs: "Nevaram spēlēt Omskas arēnā - tā ir neticami slikta ziņa"
Bobs Hārtlijs Omskā
Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Omskas "Avangard" jaunās sezonas sākumā nevarēs spēlēt mājas arēnā, kuras tehniskais stāvoklis izrādījies neatbilstošs. Sibīrijas kluba mājas spēles tiks aizvadītas tālajā Piemaskavas pilsētā Balašihā. "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs pauž skumjas par izveidojušos situāciju.

Līgums ar Balašihas arēnu noslēgts uz gadu, informē "Avangard" prezidents Maksims Sušinskis. "Kluba plāns ir pēc iespējas ātrāk atrisināt problēmu ar mājas arēnu un atgriezties Omskā. Patlaban turpinās arēnas ekspertīze, ziņosim par rezultātiem."

Omsku un Balašihu šķir apmēram 2 500 kilometri.

Kā uztverat situāciju ar piespiedu pārbraukšanu uz Balašihu? "Nevaram spēlēt Omskas arēnā - tā ir neticami slikta ziņa. Arēnai, kurai ir tikai desmit gadi, nevajadzētu sabojāties un brukt. Tas ir īpaši skumji, ņemot vērā to, kā pret mani attiecās "Avangard" līdzjutēji jau kopš manas atbraukšanas. Pēc līdzjutējiem redzams, cik ļoti viņi mīl savu komandu. Omska ir hokeja pilsēta, kur cilvēki dzīvo ar hokeju. Tāpēc man ir ļoti skumji par līdzjutējiem," atklāj Bobs Hārtlijs.

"Diemžēl situācija ar Omskas arēnu bija ārpus mūsu kontroles. Mūsu vadība atrada variantu ar Balašihu, nokārtojot sarežģītus jautājumus. Nekad neesmu bijis tajā pilsētā. Spēlēšana tur mums sagādās papildu grūtības, kuras nāksies pārvarēt. Tā tomēr nav "Avangard" ierastā teritorija. Kaut gan zinu, ka Maskavā dzīvo daudz mūsu līdzjutēju, tas varētu palīdzēt. Tā vai citādi - tās ir grūtības, kuras kļūs par spēlētāju un kluba rakstura pārbaudi," norāda kanādiešu hokeja speciālists.

"Avangard" vadība runāja par eventuālajiem četriem mačiem zem klajas debess Omskā. "Pagaidām nezinu, vai šīs spēles notiks, bet esmu dzirdējis par tādu iespējamību. Manuprāt, tā ir lieliska ziņa mūsu līdzjutējiem Omskā, ņemot vērā to, ka šajā sezonā nevarēsim spēlēt mājas arēnā. Kā mums vēl iepriecināt Omskas līdzjutējus, kad viņi nevar vērot savu komandu klātienē? Būšu ļoti priecīgs par brīvdabas mačiem. Spēlēt viņiem un viņu priekšā - nav nekā svarīgāka," atzīst Hārtlijs, kurš ir arī Latvijas izlases galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
hawk.ru


, 2018-08-16 13:25, pirms 6 gadiem
Domāju, "kundziņš" Hārtlijs vēl nemaz neiztēlojas, ar kādiem brīnumiem viņam vēl nāksies saskarties, esot KHL vidē... Gan jau būs lietas, par kurām, atrodoties ASV un Šveicē, viņš pat iedomāties nevarēja, kā tā vispār var būt un notikt.
, 2018-08-16 13:26, pirms 6 gadiem
Bobam jau nu vajadzēja saprast, uz kurieni viņš brauc... Tā ir KRIEVIJA (ar visām izrietošajām sekām)!
Arī to, ka jau šobrīd krievu hokeja apskatnieki sāk izteikt neapmierinātību ar Boba darbu.
, 2018-08-16 13:33, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Bobam jau nu vajadzēja saprast, uz kurieni viņš brauc... Tā ir KRIEVIJA (ar visām izrietošajām sekām)!
Arī to, ka jau šobrīd krievu hokeja apskatnieki sāk izteikt neapmierinātību ar Boba darbu.
Tiešām??? Neko daudz vēl nav tur pastrādājis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: 10cc
, 2018-08-16 14:26, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Bobam jau nu vajadzēja saprast, uz kurieni viņš brauc... Tā ir KRIEVIJA (ar visām izrietošajām sekām)!
Arī to, ka jau šobrīd krievu hokeja apskatnieki sāk izteikt neapmierinātību ar Boba darbu.
Kā tas iespējams? Līdz sezonai 1 mēnesis.
, 2018-08-16 14:48, pirms 6 gadiem
"...kā pret mani attiecās "Avangard" līdzjutēji jau kopš manas ieriešanās dienas..."
Lika pasmaidīt
, 2018-08-16 15:01, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Kā tas iespējams? Līdz sezonai 1 mēnesis.
Kāds tēv kalendārs??? divas nedēļas
, 2018-08-16 15:06, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Tak sezona vēl nav sākusies, kādi apskatnieki ibio, atejas poda apskatnieks Hmb? Vai tukšpauris Banss ar Zaipi?
Ja sovmeni tagad saucas apskatnieki, tad ja, acimredzot tiesi par viniem ir runa. Vel var pieskatit bedigi slaveno Abragu - tiesi vins seit lieto so vardu apskatnieks...
Bet runajot par temu - dzive biezi vien notiek ieprieks neplanotas lietas un saja gadijuma Bobam var tikai izteikt lidzjutibu... Bet ka jau teicu, dzive ir lietas, kuras nav iespejams mainit. Bet nemot vera, ka Bobs ir loti ambiciozs treneris un ari Omska ir ambicioza komanda, vini sim grutibam tiks pari. To ari novelu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-16 15:41, pirms 6 gadiem
Mazāk lidojumu pa krieviju, vairāk iespēju izdzīvot...
, 2018-08-16 15:49, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ja sovmeni tagad saucas apskatnieki, tad ja, acimredzot tiesi par viniem ir runa. Vel var pieskatit bedigi slaveno Abragu - tiesi vins seit lieto so vardu apskatnieks...
Bet runajot par temu - dzive biezi vien notiek ieprieks neplanotas lietas un saja gadijuma Bobam var tikai izteikt lidzjutibu... Bet ka jau teicu, dzive ir lietas, kuras nav iespejams mainit. Bet nemot vera, ka Bobs ir loti ambiciozs treneris un ari Omska ir ambicioza komanda, vini sim grutibam tiks pari. To ari novelu!
vēl var pieskaitīt siekalzaķi esirletins - stāsta ka baigais eksperts, citi hokeju nesaprotot, bet saprašanas augstākais punkts ir fuņa statistikas palagu apjūsmošana un kaut kādu vispārinošu klišeju regulāra iepļeckāšana. Neviena sakarīga un interesanta komentāra tieši par pašu hokeja spēli!
, 2018-08-16 15:53, pirms 6 gadiem
Bobam atkal noveicies, nevajadzēs uzturēties R-Sibīrijas drūmajā pilsētā, nonācis salīdzinoši civilizētajā podmoskovjē
, 2018-08-16 15:54, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Tak sezona vēl nav sākusies, kādi apskatnieki ibio, atejas poda apskatnieks Hmb? Vai tukšpauris Banss ar Zaipi?
Pat sv.Juris intervijā nebija tik tiešs un atklāts..
, 2018-08-16 16:07, pirms 6 gadiem
Sāk saprast kur nonācis
, 2018-08-16 16:27, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: vēl var pieskaitīt siekalzaķi esirletins - stāsta ka baigais eksperts, citi hokeju nesaprotot, bet saprašanas augstākais punkts ir fuņa statistikas palagu apjūsmošana un kaut kādu vispārinošu klišeju regulāra iepļeckāšana. Neviena sakarīga un interesanta komentāra tieši par pašu hokeja spēli!
Pats, vainigs, ka neproti atskirt graudus no pelavam, tirlin! Ja, pedeja laika par pasu hokeja speli tiesam neko dizu neesmu uzrakstijis, bet ja tos iemeslus pamekle dzilak... Pirmkart, sportacentrs.com pats pedeja laika tads sviestains palicis - nu piemeram sis pats raksts - loti vajs atgremojums no krievu medijiem mana skatijuma. Otkart, regulara sudu liesana rakstos par RD. Tu jau ari piederi pie tiem sudu lejejiem. Un treskart, vai tu pats esi kaut ko sakarigu par hokeja speli ka tadu uzrakstijis? Domaju, ka ne. Ta ka pirms tirs uz citiem, varbut no sakuma paskaties uz sevi spoguli!
, 2018-08-16 16:30, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Pats, vainigs, ka neproti atskirt graudus no pelavam, tirlin! Ja, pedeja laika par pasu hokeja speli tiesam neko dizu neesmu uzrakstijis, bet ja tos iemeslus pamekle dzilak... Pirmkart, sportacentrs.com pats pedeja laika tads sviestains palicis - nu piemeram sis pats raksts - loti vajs atgremojums no krievu medijiem mana skatijuma. Otkart, regulara sudu liesana rakstos par RD. Tu jau ari piederi pie tiem sudu lejejiem. Un treskart, vai tu pats esi kaut ko sakarigu par hokeja speli ka tadu uzrakstijis? Domaju, ka ne. Ta ka pirms tirs uz citiem, varbut no sakuma paskaties uz sevi spoguli!
es neesmu rakstījis ka te vairums nesaprot hokeju, tu to dari regulāri. ja reiz tu sevi pozicionē kā baigo zinātāju, tad uzraksti vismaz kaut ko sakarīgu, to ko vairums nezin vai nevar. savādāk tik siekalojies un šlupsti, nekā sakarīga. es esmu trollis, hokeju nesaprotu, tāpēc no manis neprasi to uz ko es nepretendēju. un jā, par graudiem nezin kā, bet lai saprastu ka tu esi pelava baigi ar nekas daudz nav jāzin.
, 2018-08-16 16:40, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: es neesmu rakstījis ka te vairums nesaprot hokeju, tu to dari regulāri. ja reiz tu sevi pozicionē kā baigo zinātāju, tad uzraksti vismaz kaut ko sakarīgu, to ko vairums nezin vai nevar. savādāk tik siekalojies un šlupsti, nekā sakarīga. es esmu trollis, hokeju nesaprotu, tāpēc no manis neprasi to uz ko es nepretendēju. un jā, par graudiem nezin kā, bet lai saprastu ka tu esi pelava baigi ar nekas daudz nav jāzin.
Tirlin, kad es sevi ta esmu pozicionejis? Vienu gan varu tev pateikt - es NEKAD pie rakstiem par konkretu temu neesmu rakstijis pilnigo beztemu un sviestu, piemeram, cekistiem sodien kartejais zagis! utml. Vai NHL sadala par Girgensonu teiksim - tipa, ka Zirgam NHL galigi nav ko darit. Un tu varbut gribi teikt, ka tie kas to raksta, ir baigie hokeja zinataji un specuki? Un vel, man NEVIENAM, tai skaita, tev, tirlin nebutu jaatskaitas ko es rakstu un kapec es rakstu. Domaju, ka ari tu to nevienam neatskaities.
, 2018-08-16 16:53, pirms 6 gadiem
par zirgiem, pavlopiem, dogmeniem, žurkām, kaut kādu manekenu, vafelēm basītī jau pārsvarā apsaukājas tikai 1 pat hulis un fanotjs a, ja tas, protams, nav viņa 100. profils un namejs vs funs
, 2018-08-16 16:54, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Tirlin, kad es sevi ta esmu pozicionejis? Vienu gan varu tev pateikt - es NEKAD pie rakstiem par konkretu temu neesmu rakstijis pilnigo beztemu un sviestu, piemeram, cekistiem sodien kartejais zagis! utml. Vai NHL sadala par Girgensonu teiksim - tipa, ka Zirgam NHL galigi nav ko darit. Un tu varbut gribi teikt, ka tie kas to raksta, ir baigie hokeja zinataji un specuki? Un vel, man NEVIENAM, tai skaita, tev, tirlin nebutu jaatskaitas ko es rakstu un kapec es rakstu. Domaju, ka ari tu to nevienam neatskaities.
siekaliņ, ja tu pasaki ka vairums nesaprot hokeju, tā arī ir tā pozicionēšana, tev tiešām to tik grūti saprast? un nesūdzies man par to ko citi raksta, es pats to redzu. tāpat kā redzu tevis sarakstīto sviestu. No tevis noliktā Abraga es šodien uzzināju jaunu info, no tevis kā parasti nekā interesanta. tu esi viens skaudīgs vīrelis, kura augstākā pilotāža ir itkā "nerakstīt beztēmu" tai pat laikā nepasakot nekā jēdzīga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-16 16:58, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: siekaliņ, ja tu pasaki ka vairums nesaprot hokeju, tā arī ir tā pozicionēšana, tev tiešām to tik grūti saprast? un nesūdzies man par to ko citi raksta, es pats to redzu. tāpat kā redzu tevis sarakstīto sviestu. No tevis noliktā Abraga es šodien uzzināju jaunu info, no tevis kā parasti nekā interesanta. tu esi viens skaudīgs vīrelis, kura augstākā pilotāža ir itkā "nerakstīt beztēmu" tai pat laikā nepasakot nekā jēdzīga.
Labi, tirlin, lai jau ta butu... Bet varu tev velreiz atkartot - man nevienam nav jaatskaitas, ko un kapec es rakstu, taja skaita tev!
, 2018-08-16 16:59, pirms 6 gadiem
specha rakstīja: par zirgiem, pavlopiem, dogmeniem, žurkām, kaut kādu manekenu, vafelēm basītī jau pārsvarā apsaukājas tikai 1 pat hulis un fanotjs a, ja tas, protams, nav viņa 100. profils un namejs vs funs
Vēl pieskaiti mūžīgo nēģeru tēmu no a burta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-16 17:03, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Labi, tirlin, lai jau ta butu... Bet varu tev velreiz atkartot - man nevienam nav jaatskaitas, ko un kapec es rakstu, taja skaita tev!
tev kāds ir atskaiti prasījis? toč āksts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: EsIrLetinsh
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.