Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Indrašis realizē ''bullīti", Hārtlijam otrais zaudējums pēc kārtas

Indrašis realizē ''bullīti", Hārtlijam otrais zaudējums pēc kārtas
Miks Indrašis
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas ''Dynamo" šodienas pārbaudes mačā Novogorskā zaudēja Habarovskas "Amur" - 3:4 papildlaikā. Dinamiešu uzbrucējs Miks Indrašis palika bez rezultativitātes punktiem, taču realizēja pēcspēles metienu. Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" tikmēr turpināja cīņu Čeļabinskas apgabala Gubernatora kausā un otrajā mačā piekāpās Ufas "Salavat Yulaev" - 2:3 papildlaikā.

Miks Indrašis šodien sāka ''Dynamo" trešajā maiņā kopā ar krievu Andreju Aleksejevu un zviedru Patriku Zakrisonu.

Pirmajā periodā dinamieši nonāca iedzinējos (0:1). Otrajā periodā maskavieši realizēja divus skaitliskos vairākumus - izcēlās uzbrucējs Vadims Šipačovs un aizsargs Iļja Ņikuļins (2:1). Trešā perioda sākumā habarovskieši panāca izlīdzinājumu (2:2). Turpinājumā maskaviešiem trīs noraidījumi, glāba vārtsargs un arī vārtu stabs. Pēc tam Ņikuļins iemeta savu otro ripu (3:2), bet "Amur" atkal izlīdzināja (3:3). Papildlaikā dinamiešiem vēlreiz noraidījums, pretinieki šoreiz realizēja skaitlisko vairākumu, līdz ar to Maskavas ''Dynamo" piedzīvoja zaudējumu - 3:4.

Klubi vienojās par pēcspēles metieniem, kur sekmīgāki bija Maskavas dinamieši (2:1), pēdējo ripu iemeta latvietis Miks Indrašis.

Čeļabinskas apgabala Gubernatora kausa izcīņas mačā galvenais treneris Bobs Hārtlijs un Omskas "Avangard" šodien piekāpās Ufas "Salavat Yulaev" (2:3 papildlaikā), piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas. Vakar pirmajā mačā tika zaudēts Čeļabinskas "Traktor" (2:5). Omskas kluba starpsezonas pirmās spēles bija Somijā, kur divas reizes tika apspēlēts vietējās otrās spēcīgākās līgas klubs "RoKi" - 3:1 un 4:3.

Izmantotie resursi:
dynamo.ru
hawk.ru


, 2018-08-15 16:08, pirms 6 gadiem
Rēkšu, ja šo atlaidīs
, 2018-08-15 17:21, pirms 6 gadiem
Hārtlijam jocīga stratēģija,pārbaudes spēlēs zaudē bet pašā turnīrā rāda vellu
, 2018-08-15 18:34, pirms 6 gadiem
Autor - Balašihas Avangard.
, 2018-08-15 19:17, pirms 6 gadiem
Ro.Bukartam vakar bija gols, bet SC.com jau to nepamanīja... https://www.hcocelari.cz/zapas.asp?... .
, 2018-08-15 19:56, pirms 6 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: Hārtlijam jocīga stratēģija,pārbaudes spēlēs zaudē bet pašā turnīrā rāda vellu
Daleji piekritu. Bet nu ja si strategija strada, tad kada vaina? Pavasari ar Latvijas izlasi bija tiesi tas pats - parbaudenes komanda bija nekada, toties ka nospeleja PC!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-15 21:14, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Ro.Bukartam vakar bija gols, bet SC.com jau to nepamanīja... https://www.hcocelari.cz/zapas.asp?... .
Tiešām traģēdija. Paldies ka iebezdēji!
, 2018-08-15 22:29, pirms 6 gadiem
PČ 2014 izsmiekls! rakstīja: Tiešām traģēdija. Paldies ka iebezdēji!
Kas Tev par traģēdiju? Ledusskapja durvīs atkal pincīti ievēri? Kā Tev neiet...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.