Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Skudras vīri sagrauj Vītoliņa komandu

Skudras vīri sagrauj Vītoliņa komandu
Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva vadītais Maskavas "Dynamo", gatavojoties jaunajai sezonai, vakar piedzīvoja pirmo sagrāvi. Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā vienība izsēja divu vārtu pārsvaru pret Skudras "Torpedo" un piedzīvoja zaudējumu (2:7).

Ņižņijnovgorodas apgabala Gubernatora kausa izcīņas pirmajā mačā Karsuma un Daugaviņa maiņas partneris Aleksejs Cvetkovs tika aizvests uz slimnīcu ar aizdomām par kājas lūzumu, tomēr galu galā tika konstatēts tikai sasitums. Jau vakar šis uzbrucēju trio atkal bija uz ledus.

Maskavas "Dynamo" virknējumi

Karpovs-Babenko-Pestuško, Siņicins-Robinsons
Karsums-Cvetkovs-Daugaviņš, Jalasvāra-Solovjevs
Žerdevs-Pestunovs-Sopins, Višņevskis-Korjagins
Glazačevs-Aleksejevs-Brjukvins, Budkins-Orlovs
Vārtsargs: Aleksandrs Lazušins

Mačā pret vietējo "Torpedo" dinamieši jau otrā perioda sākumā izvirzījās vadībā ar 2:0, un nekas neliecināja, ka turpinājumā uz tablo varētu parādīties radikālas izmaiņas. Spēles vidusdaļā trenera Pētera Skudra skubinātie ņižņijnovgorodieši četru minūšu laikā iemeta trīs ripas (2:3), bet īsi pirms pēdējā lielā pārtraukuma bija precīzs arī mājinieku soms. Trešajā periodā Skudras vīri vēl trīs reizes apbēdināja Vītoliņa komandu (2:7). Latviešu uzbrucēji pie punktiem netika. Pēcspēles metienos gan pārāki bija maskavieši.

Harijs Vītoliņš: "Pretinieki parādīja labu cīņu. Viņiem nebija viegli mača sākumā, taču spēja lauzt situāciju. Mūs iegāza disciplīna, bija lieki noraidījumi, un galu galā viss ievirzījās nevajadzīgā gultnē. Ir, pie kā strādāt, process turpinās."

Pēteris Skudra: "Pirmajā periodā "Dynamo" izskatījās ļoti labi, savukārt mēs spēlējām ārkārtīgi vāji. Pēc tam nospēlējām tā, kā mēs to protam, un viss izdevās. Puiši labi kustējās, uzspieda cīņu un iemeta savas ripas."

Turnīra pēdējā dienā Maskavas "Dynamo" un Čeļabinskas "Traktor" spēlēs par trešo vietu, bet Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Kazaņas "Ak Bars" cīnīsies par Gubernatora kausu.

Izmantotie resursi:
www.hctorpedo.ru
www.dynamo.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-15 12:07, pirms 10 gadiem
kas lēni nāk tas labi nāk
, 2014-08-15 12:09, pirms 10 gadiem
mana pronoze: Skudra dabūs kausu, Maskava paliks tukšā.
, 2014-08-15 12:25, pirms 10 gadiem
Kas tas par rakstu??? :" pēdējā lielā pārtraukuma bija precīzs arī mājinieku soms. "
kur vārtu guvēji, sastāvs???
Idiotisms!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-15 13:28, pirms 10 gadiem
Skatījos vakar tieši gandrīz līdz beigām, nju teikšu kā ir, varbūt Daugaviņš ir bedrē, vai nevar pavilkt kājas pēc Pinskas, bet nekāds bija, Vītoliņš solīja tā ka Komarova vietā Daugavu, bet tur jau drīzāķķ Karsums der un arī dara, vakar vaiākas reizes asi nospēlēja pie pretiniekuvārtiem.
, 2014-08-15 14:23, pirms 10 gadiem
ritenis rakstīja: mana pronoze: Skudra dabūs kausu, Maskava paliks tukšā.
Pārak ātri izsaki savas prognozes,es domāju ka Mogņ. ar Mozjakinu dabūs,jo viņi atkal uguņo ar viņu maiņu,skatijos spēli pret SKA,viņi ir gatavi,ko sazin
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.