Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pujacam uzvara, Jerofejevs nespēlē

Pujacam uzvara, Jerofejevs nespēlē
Georgijs Pujacs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēlē Georgijs Pujacs un Novosibirskas ''Sibir'' svinēja pārliecinošu uzvaru savā laukumā, kamēr Aleksandrs Jerofejevs nespēlēja.

Novosibirskas ''Sibir'' šodien savā laukumā pārliecinoši ar 5:2 pārspēja Jekaterinburgas ''Avtomobilist'', turpinot veiksmīgi iesākto sezonu. Uzvara gan nāca visai grūtā cīņā - 27. minūtē rezultāts bija 1:1, pēcāk ''Sibir'' ieguva divu vārtu pārsvaru, taču viesi ļoti ātri pietuvojās. Spēles beigās vairāk spēku bija mājiniekiem, kuri arī spēlēja veiksmīgāk. Gala rezultātā uzvara ar 5:2.

15 spēlēs nopelnīti 26 punkti, kas ļauj nostiprināties Austrumu konferences vadošo komandu pulkā. Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs spēlēja 19 minūtes un 22 sekundes, kas bija 4. ilgākais laiks komandā. Viņam arī divi metieni pa pretinieku vārtiem. ''Sibir'' nākamā spēle savā laukumā pret Ņižņekamskas ''Neftekhimik''.

Savukārt cits aizsargs, Aleksandrs Jerofejevs, nepiedalījās Novokuzņeckas ''Metallurg'' un Kazaņas ''Ak Bars'' mačā. Mājiniekiem mačs izvērtās pagalam nepatīkams, - divas reizes izvirzījušies vadībā, viņi beigās izjuta Gagarina kausa čempionu pārākumu, piekāpjoties ar 2:6. ''Ak Bars'' komandā vieni vārti arī Marselam Hosam; viņam tas 4. precīzais raidījums šajā sezonā. ''Metallurg'' 15 spēlēs tikai 13 punktu, kamēr ''Ak Bars'' 13 spēlēs ticis pie 23 punktiem.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-14 18:28, pirms 14 gadiem
Masaļskis pret Magņitku atvairīja 44 metienus no 48 (91,6%) un komanda izcīnīja 1 punktu
, 2010-10-14 20:21, pirms 14 gadiem
Daudz gan Hossam goli,13 spēlēs 4...
, 2010-10-15 17:00, pirms 14 gadiem
Jurchiks15 rakstīja: Daudz gan Hossam goli,13 spēlēs 4...
Es tagad skatos uz musejiem un domaju ka Hossa mums vairs nav vajadzigs
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.