Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vehanens, Ņikuļins, Cvetkovs - labākie KHL konferenču finālos

Vehanens, Ņikuļins, Cvetkovs - labākie KHL konferenču finālos
Petri Vehanens
Foto: ITAR-TASS

Kontinentālā Hokeja līga (KHL) paziņojusi konferenču finālsēriju labāko hokejistu vārdus. Divi hokejisti pārstāv Kazaņas ''Ak Bars'' - Petri Vahanens un Iļja Ņikuļins, bet viens pārstāvis Balašihas ''MVD'' - Aleksejs Cvetkovs.

Pagājušajā nedēļā KHL noslēdzās konferenču fināli. Austrumos pašreizējie Gagarina kausa ieguvēji Kazaņas ''Ak Bars'' sērijā līdz četrām uzvarām ar 4:2 pieveica Ufas ''Salvat Yulaev'', bet rietumos Balašihas ''MVD'' ar 4:3 Jaroslavļas ''Lokomotiv''.

Līgas finālsērijas pirmā spēle notiks 15. aprīlī Balašihā. KHL nosaukusi konferenču izcilniekus ierastajās trīs pozīcijās - labākais vārtsargs, aizsargs un uzbrucējs.

Labākā vārtsarga godā ''Ak Bars'' pārstāvis Petri Vehanens. Sešas aizvadītajās spēlēs somu vārtsargs ielaida vidēji 1.94 vārtus un atvairīja 93,85 % metienu.

Arī labākais aizsargs ir no Kazaņas, un par to atzīts Iļja Ņikuļins. Viņš sešās spēlēs guvis trīs vārtus (vieni uzvaru nesošie) un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnījis +2 liederības koeficientu.

Visbeidzot labākā uzbrucēja nominācijā uzvarējis ''MVD'' pārstāvis Aleksejs Cvetkovs, kuram septiņos mačos divi vārti (vieni uzvaras) un piecas rezultatīvas piespēles, kā arī +4 lietderības koeficients.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2010-04-12 16:32, pirms 14 gadiem
Pelniti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-12 16:41, pirms 14 gadiem
Radulovs tomēr vairāk pelnījis...
, 2010-04-12 16:51, pirms 14 gadiem
kā ir KHL vispār piešķir labākā trenera balvu? Ja piešķir tad liekas ka divu domu nav.....
, 2010-04-12 19:15, pirms 14 gadiem
gan jau piešķirs pēc KHL fināla... Znaroks hero,
, 2010-04-13 17:16, pirms 14 gadiem
krabathor rakstīja: Radulovs tomēr vairāk pelnījis...
tieshi taa viņš gan parnestaa gan burtiskaa veidaa vilka komandu! Labakais piespeeles un guutos vaartos KHL play off!
, 2010-04-13 17:17, pirms 14 gadiem
brateza rakstīja: gan jau piešķirs pēc KHL fināla... Znaroks hero,
Es lieku uz G.Smitu!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.