Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Video: Indrašim trešais labākais KHL vārtu guvums oktobrī

Kontinentālā hokeja līgas (KHL) noteikusi 10 skaistākos oktobra vārtu guvumus, starp tiem iekļaujot arī Mika Indraša sologājienu 26.oktobra spēlē pret Sanktpēterburgas SKA (rīdzinieki pēcspēles metienos zaudēja ar 3:4). Latvijas hokejista sniegums atzīts par trešo labāko oktobrī. Video: KHL.

, 2013-11-11 11:22, pirms 11 gadiem
Ļoti skaisti vārtu guvumi! Vienīgi, kāpēc bullītis 9. vietā ir tik zemu ierindots?
, 2013-11-11 11:32, pirms 11 gadiem
Averina gols, toč bij Nr. 2
, 2013-11-11 11:32, pirms 11 gadiem
Ja bullits no Bergforsa bija iespaidigs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-11 13:09, pirms 11 gadiem
NHL jūs neko tamlīdzīgu neredzēsiet!

Nepārprotiet, nesaku, ka šeit ir augstāks līmenis, bet gan cits, un manuprāt skaistāks hokejs, ko ietekmē pirmkārt laukumu atšķirības. Un kur gan citur, ja ne KHL ir skatāmākais lielo laukumu-Eiropas hokejs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-11 14:27, pirms 11 gadiem
jā, goli gandrīz visi konfektes, pirma vieta vispār izcila, diemžēl ka ielika pret mums, bet nu skaistumu tas nemazina, šitā "izāzēt" dinamo defu....bet visi 10 goli superīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.