Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Dāņu uzbrucējs Regins pēc septiņām sezonām Ziemeļamerikā pievienojas "Jokerit"

Dāņu uzbrucējs Regins pēc septiņām sezonām Ziemeļamerikā pievienojas "Jokerit"
Peters Regins
Foto: Jonathan Daniel/Getty Images

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Helsinku "Jokerit" paziņojis par līguma noslēgšanu ar dāņu uzbrucēju Peteru Reginu, kurš kopš 2008. gada spēlēja Ziemeļamerikā.

29 gadus vecais Dānijas hokejists Peters Regins hokeja prasmes apguva dzimtajā Herningā, bet 19 gadu vecumā pārcēlās uz Zviedriju, kur aizvadīja trīs sezonas "Timrå" rindās. Kopš 2008. gada Dānijas uzbrucējs spēlēja Otavas "Senators", Ņujorkas "Islanders" un Čikāgas "Blackhawks" sistēmās (2012./13. gada sezonā lokautu Regins pavadīja Šveicē).

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Regins kopumā ir aizvadījis 243 regulārās sezonas spēlēs un ticis pie 67 (23+44) punktiem. Stenlija kausa izcīņā dāņa kontā ir 11 spēles un četri (3+1) punkti. Aizvadītajā sezonā Regins pārsvarā spēlēja Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur Rokfordas "IceHogs" sastāvā izcēlās ar 41 (10+31) punktu 69 mačos.

Regins karjeru turpinās KHL, kur parakstījis viena gada līgumu ar Helsinku "Jokerit". Dānijas izlasē Regins ir piedalījies sešos pasaules čempionātos (pēdējo reizi 2010. gadā).

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...
Jokerit.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-05-11 16:51, pirms 9 gadiem
Dzirdèju so ziñu ieks dàñu radio un Regins bija loti priecìgs par iespèju spèlèt otrajá spècìgàkaja pasaules hokeja lìgà,viñs pats to pateica khl heiteri var iespiezties stùrì un bikiñ paraudàt
, 2015-05-11 16:54, pirms 9 gadiem
li tao rakstīja: Dzirdèju so ziñu ieks dàñu radio un Regins bija loti priecìgs par iespèju spèlèt otrajá spècìgàkaja pasaules hokeja lìgà,viñs pats to pateica khl heiteri var iespiezties stùrì un bikiñ paraudàt
Es nekad neesmu dzirdējis, ka kāds par savu nākamo darba vietu teiktu ko sliktu. It kā viņam būtu cita izvēle kā tikai teikt glaimus.
, 2015-05-11 20:01, pirms 9 gadiem
Labs Overall scors viņam NHL09
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.