Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Nazarovs: "Nevis mēs izgāzāmies, bet "Dinamo" nospēlēja ļoti labi"

Nazarovs: "Nevis mēs izgāzāmies, bet "Dinamo" nospēlēja ļoti labi"
Andrejs Nazarovs
Foto:F64/Romāns Kokšarovs

Pēc šodien notikušās KHL „play-off” spēles, kurā Rīgas „Dinamo” ar 7:3 pieveica Doņeckas „Donbass” un panāca sērijā 1:2, savos viedokļos par maču dalījās abu komandu galvenie treneri, kuri gan pārāk garās runās izplūst nebija gatavi.

Artis Ābols par Jakuba Sedlāčeka ielikšanu vārtos šodienas spēlē izteicās, ka vārtsargam ir jāvelk komanda, lai tai būtu izredzes uzvarēt, attiecinot to uz Mikaelu Telkvistu, kurš pirmajās spēlēs acīmredzot to nedarīja. Ābols norādīja, ka šodien pirmo un trešo vārtu zaudējumā atbildība jāuzņemas laukuma spēlētājiem, kuri labāk varēja nospēlēt arī otro vārtu zaudējuma brīdī.

„Pretenzijas pret vārtsargu? Nu, trīs vārtus viņš tomēr ielaida. Kurš spēlēs rītdien? Padomāsim,” par vārtsargu izvēli sacīja Ābols, savukārt uz jautājumu, kuru no sērijas spēlēm viņš uzskata par izšķirošo "Dinamo" treneris atbildēja: „Katra spēle „play-off” ir izšķiroša, vismaz mums.”

„Donbass” komandas galvenais treneris Andrejs Nazarovs atsacījās atzīt, ka viņa komanda šodien izgāzusies, tā vietā uzslavējot Rīgas „Dinamo” spēlētājus, kuri ļoti labi darbojušies. Tāpat arī Nazarovs neuzskatīja, ka komandai būs kādas psiholoģiskas grūtības pēc zaudējuma ar 3:7, norādot, ka spēle ir zaudēta, un tas arī viss, nav svarīgi ar kādu rezultātu, jo jau notiek gatavošanās nākamajam mačam.

Savukārt uz jautājumu, vai "Donbass" nevajadzētu spēlēt aktīvāku hokeju, jo šobrīd, spēlējot vienādos sastāvos, tā nosēžas aizsardzībā, Nazarovs piedāvāja jautājuma uzdevējam pašam uzņemties "Donbass" vadību.

Sērijas ceturtais mačs norisināsies jau rītdien.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-10 22:38, pirms 10 gadiem
Kā Gatis no UG reiz teica :''Tu tikai nedirs!"
, 2014-03-10 22:49, pirms 10 gadiem
Bārtulis dabūs pa ausīm Bija laukmā kādas 3 reizes (varbūt pat 4) , kad mūsējie guva vārtus!
, 2014-03-10 22:50, pirms 10 gadiem
Angelitos#22 rakstīja: Tā viņš tikai teica ārēji, bet iekšēji gan jau bij gatavs visus aizsper k chortovo materji
Da labi, un tad, kad teiktu - DR neko neparādīja, mūsējie nospēlēja zem sava līmeņa - tad atkal kliegtu, kāds viņš melis utt.
, 2014-03-10 22:53, pirms 10 gadiem
Arī "Donbass" malači,ka pie šādas rezultāta starpības nenolaida rokas un kaplēja līdz galam.
Neskatoties uz lielo kļūdu daudzumu bijs prieks pavērot,ka RD ieslēdzot kārtīgu jaudu,pretinieks tiek atstāts diezgan tālu aizmugurē. Jo sevišķi,kad sērijā jau aizvadītas divas nepārliecinošas spēles.
Apsveicu RD un visus tās patiesos atbalstītājus.
, 2014-03-10 23:20, pirms 10 gadiem
Simpatizē gan Arta gan Nazarova solīdā izturēšanās pret pretinieku. Salīdzinot ar Krikunovu vai Ržihu patīkami klausīties.
, 2014-03-10 23:25, pirms 10 gadiem
Rīt būs interesanti pavērot,ko DR ielix vārtos. Grūta izvēle.
, 2014-03-10 23:43, pirms 10 gadiem
srcandza rakstīja: Rīt būs interesanti pavērot,ko DR ielix vārtos. Grūta izvēle.
kāpēc grūta? Tu iesaki Teliju?
, 2014-03-10 23:53, pirms 10 gadiem
Richa191 rakstīja: Kā Gatis no UG reiz teica :''Tu tikai nedirs!"
kas pa UG? Tu domā no "UgunsGrēka" - tas Gatis ?
, 2014-03-11 08:59, pirms 10 gadiem
krištianu rakstīja: Bārtulis dabūs pa ausīm Bija laukmā kādas 3 reizes (varbūt pat 4) , kad mūsējie guva vārtus!
Bet tajā pašā laikā bija laukumā arī, kad Donbass guva pirmos 2 vārtus.. varbūt bija arī 3. vārtu guvumā, neievēroju...
, 2014-03-11 09:34, pirms 10 gadiem
petravicus rakstīja: Bet tajā pašā laikā bija laukumā arī, kad Donbass guva pirmos 2 vārtus.. varbūt bija arī 3. vārtu guvumā, neievēroju...
Oskars Bārtulis bija laukumā 5 vārtu zaudējumos (no 7)!
Vārtu guvumi viņa klātbūtnē - 2.
Tā kā Hosas vārtu guvums bija vairākumā, Bārtuļa lietderības koeficients "tikai" -2.

Sk. protokolu; Протокол игры: Динамо Р - Донбасс :...
, 2014-03-11 11:25, pirms 10 gadiem
Pareizi sak,Dinamo 3/3-neļāva Donbass rādīt savu spēli.

Cerēsim ka Dinamo tādu pašu taktiku neizvēlēsies spēlet nākamaja spēle,jo tad būs problēmas............100.punkti būs izgājieni vairāki pret varstargu 1 vs 1 vai 2 vs 1,ja Donbass būs tik gudri.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.