Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Sporta studijā" – par Rīgas "Dinamo"

"Sporta studijā" – par Rīgas "Dinamo"
Ģirts Ankipāns un Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f-64

8.septembra "Sporta studija" otrdien 22.05 LTV 7 būs veltīta hokejam un Rīgas "Dinamo" gatavībai jaunajai sezonai. Studijas viesi būs komandas treneris Artis Ābols, tehniskais direktors Armands Simsons un hokejists Ģirts Ankipāns.

Rīgas „Dinamo” komanda aizvadījusi lielisku pārbaudes spēļu sēriju pirms jaunās KHL sezonas. Vienīgais zaudējums ar minimālu starpību tika piedzīvots tikai pēdējā spēlē pret Minskas „Dinamo”. Pretēji sākotnējām bažām, komandas sastāvs ir labi nokomplektēts un tas noteikti nav vājāks nekā pagājušajā sezonā. Sanda Ozoliņa atgriešanās dzimtajā komandā vien devusi lielu stimulu daudziem jaunajiem hokejistiem un arī veicinājusi vēl lielāku līdzjutēju interesi. Galvenais treneris Jūliuss Šuplers atzīst, ka šogad treniņu procesā visu strādājuši ar lielāku atdevi nekā pērn. Visi ar lielu interesi gaida jaunās sezonas sākumu šīs nedēļas nogalē.

Kā vērtēt aizvadītās pārbaudes spēles, cik gatava komanda ir jaunajai KHL sezonai, kādas aktivitātes ārpus laukuma paredzētas – par visu to plašāka saruna ar studijas viesiem.

Savus jautājumus raidījuma viesiem ierakstiet komentāru sadaļā, tālrunis tiešraides laikā studijā 67200449.


, 2009-09-08 10:44, pirms 15 gadiem
arī TAGAD..
Slēpts komentārs: rreinis
, 2009-09-08 10:48, pirms 15 gadiem
Lai Dāvis pasaka, ka Simsonam ir forša frizūra
, 2009-09-08 10:49, pirms 15 gadiem
rreinis rakstīja: Kas notiek ar Hossu? Vai nu vēl nav sasniedzis fizisko formu, vai arī trūkst emociju?
Tu labāk apskaties ar ko viņam ir kopā jāspēlē? Tur tak uzreiz redzams, ka viņš ar lielo Jāni nevis spēlē, bet mocās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-08 10:53, pirms 15 gadiem
belluschi rakstīja: Tu labāk apskaties ar ko viņam ir kopā jāspēlē? Tur tak uzreiz redzams, ka viņš ar lielo Jāni nevis spēlē, bet mocās
Tikai nesaki, ka Sprukts švaki spēlē... LDZ kausā rāvās melnās miesās. Hosa ir švaks kā tāds. Šobrīd.
, 2009-09-08 10:56, pirms 15 gadiem
Vai būs komandai vēl kāds pastiprinājums???
, 2009-09-08 11:02, pirms 15 gadiem
nu pagaidaam no vinja nav nekas, tachu mees zinam ko vinsh var un vinjam nav tas jaapieraada. Pagaajusho gad vinsh uz sezonas beigaam seedaas. Man nekas nebuutu pretii, ja sezonas pirmo pusi nospeeleetu viduveeji, bet uz otro sezonas pusi uznjemtu apgriezienus. Pagaidaam mums komandaa pietiek speeleetaaju, kas met iekshaa, bet cereesim uz Hossu, kad citiem nevediisies speele. Aizvadiit sezonu vienaadaa liimenii ir ljoti gruuti..
, 2009-09-08 11:02, pirms 15 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Tikai nesaki, ka Sprukts švaki spēlē... LDZ kausā rāvās melnās miesās. Hosa ir švaks kā tāds. Šobrīd.
Es nesaku, ka Sprukts ir švaks, es tikai saku to, ka viņš nav Ellisona tipa spēlētājs, Sprukts ir vairāk melnā darba darītājs, mazākumā māk ripu pieturēt, prot iedot piespēli, bet viņš nav metējs un vecis, kas var vērpt kombenes vartu priekšā
, 2009-09-08 11:09, pirms 15 gadiem
Beidzot bija ļoti patīkami vērot, ka LTV7 un Arēna Rīga ir atrisinājusi tehniskās lietas un LDz kausā varēja vērot mazākuma/vairākuma laiku. Paldies!
, 2009-09-08 11:12, pirms 15 gadiem
Vai sezonas laikā ir gaidāmi kādi papildinājumi RD komandā?
, 2009-09-08 11:14, pirms 15 gadiem
Jautājums Artim!Vai nevajadzēja Dināmo juniors piesaistīt kādu treneri no Ziemeļamerikas vai no Skandināvijas jo manu prāt Berisņevs sevi jau ir izmēlis un nevar vairs neko jaunu izdomāt komandas pregresēšnas labā..Mūsu jaunie hokējisti ir pelnījuši ko labāku par Berisņevu....
, 2009-09-08 11:15, pirms 15 gadiem
kā ar budžetu?lielāks? mazāks? un kā tiekat galā ar krīzi? vai varam gaidīt kādus pārsteigumus jaunajā sezonā???
, 2009-09-08 11:17, pirms 15 gadiem
tomychomy rakstīja: kā ar budžetu?lielāks? mazāks? un kā tiekat galā ar krīzi?
izsmeļošas atbildes uz šiem jautājumiem: diena.lv: Savickis neslēpj - mērķis bija Dinamo nākotnē...
, 2009-09-08 11:18, pirms 15 gadiem
Ka tik ar Hossu nesanāk tāpat kā futbolā ar Ndeki. Vienu sezonu Virslīgas labākais aizsargs un spēlētājs. Kautkā ar grūtībām izdevās tikai noturēt Ventspilī, bet nākošajā sezonā sēdēja uz maiņu un kad uzlaida laukumā to jau visi redzēja, ka švaki gāja
, 2009-09-08 11:20, pirms 15 gadiem
burbulātors rakstīja: Jautājums Artim!Vai nevajadzēja Dināmo juniors piesaistīt kādu treneri no Ziemeļamerikas vai no Skandināvijas jo manu prāt Berisņevs sevi jau ir izmēlis un nevar vairs neko jaunu izdomāt komandas pregresēšnas labā..Mūsu jaunie hokējisti ir pelnījuši ko labāku par Berisņevu....
Beresņevs ir labākais treneris Latvijā, kas prot komandu uztaisīt no 0, to viņš pierādīja jau 90.gadu beigās ar LM , kad metalurgs plūca laurus AEHL, tāpat Beresņevs bija pirmais treneris un uztaisīja konkurētspējīgu komandu, kad tika izveidota Riga 2000. Turklāt ziemeļamerikas treneris nepārzin LV hokeja virtuvi ar visām tām īpatnībām un paradumiem. Šajā gadījumā Beresņeva kandidatūra bija labākā un loģiskākā.
, 2009-09-08 11:25, pirms 15 gadiem
Par Podziņu: kāpēc Ainars šo sezonu turpinās Kriļja Sovetov klubā? vai tiešām uzskatāt, ka Kriļja Sovetov farm-klubā ir labāki treniņapstākļi kā Rīgas Dinamo Juniorā? Ja tā, tad, var būt, uz Kriļja Sovetov vaijag nosūtīt vēl kādu mūsu jauno perspektīvo hokejistu?

Jekimovs: vēl nesen intervijā jūsu preses sekretārs Stepītis apgalvoja, ka par 99% Jekimovs spēlēs Ilves komandā. Šobrīd nekas par to neliecina - Jekimovs nav vairāk piedalījies nevienā pārbaudes spēlē arī Ilves kluba mājas lapā nav nekādu ziņu par Jekimova iesasitīsānu komandā. Kāda tad īsti ir situācija?

Bērziņš: šonedēļ Zviedrijas hokeja portālos parādījās ziņa, ka Armands varētu noslēgt līgumu ar Zviedrijas Allsvenskan klubu no Örebro. Cik daudz patiesības ir šai ziņai? un ja, jā - tad uz kādiem nosacījumiem Bērziņš tur gatavojas spēlēt: tiks izīrēts zviedru klubam? vai jau ir pametis Dinamo?

cik dzirdēju, nopietnu traumu ir guvis Vilkoits? Cik nopietna ir trauma un vai Vilkoits varētu šinī sezonā debitēt KHL?
, 2009-09-08 11:33, pirms 15 gadiem
Jautājums Artim:

Vai nebaida tas, ka pēc lieliski aizvadītām pārbaudes spēlēm kurās tika izcīnītas 8 uzvaras pēc kārtas, var sekot pamatīga duša sezonas sākumā, jo skaidrs, ka tādas komandas kā Salavats, Omska, Maskavas SpartAak, Pēterburgas SKA ir meistarīgākas un sezonu var nākties iesākt ar zaudējumu sēriju. Vai tas psiholoģiski nevar kaut kā atstāt zīmogu uz komandas spēli?
, 2009-09-08 11:35, pirms 15 gadiem
1. Komandas vadība ir noteikusi mērķi tikšana izslēgšanas spēlēs, bet kādu rezultātu katrs no studijas viesiem cer ieraudzīt regulārās sezonas beigās?

2. Jautājums Simsonam vai ir domāts drusku vairāk izmantot video kubu spēļu laikā? Pat Krievijas nomalēs kad viņējie ir mazākumā uz kuba parādās uzraksts "Taisam troksni". ņemot vērā to ka uz Dinamo spēlēm nāk diez gan cilvēki kuri līdz tam nav nākuši uz hokeju tas varētu būt noderīgi.

3. Jautājums Artim kuri no Juniora spēlētājiem, tuvākajā laikā varētu parādīties Dinamo rindas?
, 2009-09-08 11:36, pirms 15 gadiem
belluschi rakstīja: Jautājums Artim:

Vai nebaida tas, ka pēc lieliski aizvadītām pārbaudes spēlēm kurās tika izcīnītas 8 uzvaras pēc kārtas, var sekot pamatīga duša sezonas sākumā, jo skaidrs, ka tādas komandas kā Salavats, Omska, Maskavas SpartAak, Pēterburgas SKA ir meistarīgākas un sezonu var nākties iesākt ar zaudējumu sēriju. Vai tas psiholoģiski nevar kaut kā atstāt zīmogu uz komandas spēli?
ļoti prognozējama atbilde uz šo jautājumu... jautājums tikai ar kādu bla-bla-bla atbildēs Artis...
, 2009-09-08 11:42, pirms 15 gadiem
vai uz sezonas sakumu gaidaams vel kaads legionaars???
, 2009-09-08 11:54, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: ļoti prognozējama atbilde uz šo jautājumu... jautājums tikai ar kādu bla-bla-bla atbildēs Artis...
Artis norādīs, ka Loko un Atlant ir +/- līdzīga līmeņa klubi un rezultātu mēs redzējām. Ka nav ko daudz runāt`, jāiet laukumā un jāspēlē un tad jau redzēs kā sanāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-08 12:04, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: izsmeļošas atbildes uz šiem jautājumiem: http://www.diena.lv/lat/politics/hot/rgrtgrg
Lasu un esmu beigts! Jurka vēl arī nākamgad plāno to lielās Iteras šefu Makarovu "paslaukt" kā tādu "zariņa govi! Bet doma par akcijām, ko katrs individs varētu pirkt man patīk.... lai arī cik sūnaini tagad nebūtu, bet atrastos sava gana liela tautas daļa (galvenokārt rīdzinieki un RD fani), kas iespējams tiešām varētu RD finansiāli palīdzēt iegādājoties viņu akcijas.... tas variants ar LV lielāko uzņēmumu piesaisti man liekas mazāk reāls un, iespējams, varētu gana lielai daļai iedzīvotāju arī nepatikt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-08 12:09, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Uzaicināti paši kompatentākie cilvēki no RD .
Kārtējā tukšā pamuldēšana par neko.
Pati populārākā atbilde uz šovakara jautājumiem-diemžēl, bet tas ir jautājums komandas akcionāriem.
A Tu gribēji Gunču, Jurku un Normi? Skaties, ka nesanāk ta vēl politiskā diskusija pa to kam un kā vajag vai nevajag palīdzēt!
, 2009-09-08 12:13, pirms 15 gadiem
Jautājums Artim: Kas notiks ar Sprukta mainju, skaidri var redzet, ka pashlaik shi mainja uzbrukumā nevar saspēlēties, vai tiešām nebūs vēl viens leģionāra pastiprinājums uzbrukumā??? un Ģirts Ankipāns varētu vairāk ar savu pieredzi noderēt jaunajā maiņā. Lūdzu dodiet beidzot tiešu atbildi uz šo jautājumu!!!! Liels paldies!
, 2009-09-08 12:18, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: Es personīgi uzskatu, ka Podziņš ir liels pī-ārs un nekas vairāk un kamēr viņš neiekļūs "krilušku" lielās komandas sastāvā, RD nav viņam jādod nekādi bonusi...
Jā, var runāt, ka viņš tādā un tādā Krievijas jaunatnes izlasē 2. maiņā spēlē, bet tad kāpēc viņš nav "Krilušku" sastāvā? Un kāpēc nav pārliecinošs līderis fārmā...
tieši atbildi uz šo jautājumu arī gribētos dzirdēt Sporta Studijā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-08 12:29, pirms 15 gadiem
Vai Dinamo Juniors nakow gad meginas iekljut MHL liga? jo tur man liekas puiwi daudz lielaku pieradzi sadabus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-08 12:33, pirms 15 gadiem
(als)par akcijam pareizi teikts es pats gatavs kaut 100 ls.. bet atdot Dinaj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-08 12:35, pirms 15 gadiem
Pareizi nevajag vairs nekadus ligionarus, laì savie dzeki sakratu pieredzi
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.