Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Krikunovs vadīs Astanas ''Barys''

Krikunovs vadīs Astanas ''Barys''
Vladimirs Krikunovs
Foto: sport-express.ua

Šodien kļuvis zināms, ka par Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Astanas (Kazahstāna) ''Barys'' galveno treneri apstiprināts 62 gadus vecais Vladimirs Krikunovs, kurš pagājušo sezonu vadīja Kazaņas ''Ak Bars'' hokejistus.

Pagājušā sezona kopā ar vienu no KHL grandiem Kazaņas ''Ak Bars'', kuras rindās spēlēja arī viens no Latvijas labākajiem hokejistiem Lauris Dārziņš, neizvērtās īpaši veiksmīga. Komanda tika līdz otrajai izslēgšanas spēļu kārtai, kur sērijā līdz četrām uzvarām ar 2:4 piekāpās Čeļabinskas ''Traktor''.

Pirms tam Krikunovs vadīja citu KHL klubu Ņižņekamskas ''Neftehimik'', bet 2004./2005. gada sezonā ar Maskavas ''Dinamo'' treneris uzvarēja Krievijas čempionātā, bet nākamajā arī Eiropas čempionu kausā. Pieredzējušais speciālists ir strādājis arī ar Krievijas un Baltkrievijas valstsvienībām. Noteikti jāpiemin 2002. gada Olimpiskās spēles, kad Krikunovs baltkrievus aizveda līdz 4. vietai.

Astanas ''Barys'' aizvadītajā KHL sezonā tika izslēgšanas jeb ''play-off'' spēlēs, kur gan zaudēja jau pirmajā kārtā, aizvadot fantastisku septiņu spēļu sēriju ar Magņitagorskas ''Metallurg''.

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...


, 2012-06-08 16:27, pirms 12 gadiem
Uz to Astanas Barys hokejisti nebija parakstījušies!
, 2012-06-08 16:59, pirms 12 gadiem
Pleiofi atā!
, 2012-06-08 18:20, pirms 12 gadiem
Ne nu tie krievi tiesam ir stulbi vai izliekas! Ko var cakakreties ar vieniem un tiem pasiem treneriem, kads vacins tada cibina. No vienas pasuta , nakama pienem, es nesaprotu, Astana neredz ka dzeks nekacaa?!
B!e lai tak panem vienreiz samekle kadu kas sajedz ko no hoka!
Aži pa darzniekiem!
, 2012-06-08 18:41, pirms 12 gadiem
Pols Moriss (Paul Maurice) trenēs Magņitku. Pagājušās sezonas vidū tika atlaists no Karolīnas Hurricanes vadības. Vārtsargu treneris Magņitkā leģendārais Toms Barasso.

Nav slikti.
, 2012-06-08 20:22, pirms 12 gadiem
Curtiys rakstīja: Ne nu tie krievi tiesam ir stulbi vai izliekas! Ko var cakakreties ar vieniem un tiem pasiem treneriem, kads vacins tada cibina. No vienas pasuta , nakama pienem, es nesaprotu, Astana neredz ka dzeks nekacaa?!
B!e lai tak panem vienreiz samekle kadu kas sajedz ko no hoka!
Aži pa darzniekiem!
Nu ar Ņefthimik 2 sezonas tika play-off. Krikunovam vajag darba zirgus un kas nerunā pretī un dažiem spēlētājam arī vajag tādus trenerus!
, 2012-06-08 21:27, pirms 12 gadiem
Ko var gaidīt no tiem pamuļķa krieviem?
, 2012-06-11 22:22, pirms 12 gadiem
Celerons rakstīja: Ko var gaidīt no tiem pamuļķa krieviem?
Neko labu...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.