Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Rīgas "Dinamo" nenotur minimālo pārsvaru un piekāpjas Kuldas "Severstal"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Rīgas "Dinamo" izbraukumā cīnījās pret Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstal". Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 2:1 par labu rīdziniekiem, taču otrā un trešā perioda kopējā metienu attiecība sanāca 27:3 par labu Kuldas vienībai, kas 18 sekundes pirms pamatlaika beigām izrāva neizšķirtu (2:2). Papildlaikā netika ieskaitīts viesu vārtu guvums, drīz pēc tam iemeta mājinieks Aleksandrs Petuņins, līdz ar to "Dinamo" piedzīvoja zaudējumu - 2:3. Rīdzinieku ripas iemeta latvieši Lauris Dārziņš un Kristaps Zīle.
Video: tvplay.lv

, 2019-01-08 19:05, pirms 5 gadiem
Sitam slampam toc nav ko pie Gagarina darīt.
, 2019-01-08 19:29, pirms 5 gadiem
Atkal Dinamo apkrāpts! Kuro reizi neieskaita vārtu guvumu!
, 2019-01-08 21:40, pirms 5 gadiem
Mums jābūt lepniem par Dinamo spēku,jo krievi nevar mūs uzvarēt bez kino skatīšanās un mistisku kļūdu izzīšanas no pirksta!Dinamo gāžams ir tikai ar video palīdzību!Urā!
, 2019-01-08 22:01, pirms 5 gadiem
Vitok rakstīja: Mums jābūt lepniem par Dinamo spēku,jo krievi nevar mūs uzvarēt bez kino skatīšanās un mistisku kļūdu izzīšanas no pirksta!Dinamo gāžams ir tikai ar video palīdzību!Urā!
Dinamo ir krievu līgas klubs! starp diviem krievu līgas klubiem šodien uzvarēja Severstal. šodien spēli skatījos, aizmugure nebija no pirksta izzīsta.
, 2019-01-09 11:48, pirms 5 gadiem
Pajoliņi iemācieties hokeja noteikumus,aizmugure tur bija!Cita lieta,ka agrāk nebija video ko skatīties...
, 2019-01-09 12:24, pirms 5 gadiem
Vitok rakstīja: Mums jābūt lepniem par Dinamo spēku,jo krievi nevar mūs uzvarēt bez kino skatīšanās un mistisku kļūdu izzīšanas no pirksta!Dinamo gāžams ir tikai ar video palīdzību!Urā!
tur bija zona, mistika tikai tev biksēs laikam:
GAME SITUATION 7: An attacking skater has one skate inside the
attacking zone blue line and one skate outside. He takes a pass on his
stick in the neutral zone and then brings the skate that was in the neutral
zone over the blue line while the puck is still on his stick in the neutral zone.
If he then pulls the puck over the blue line, it is offside
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.