Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

"Slovan" direktors: "KHL var izslēgt jebkuru klubu, bet ne "Top 6" vienību"

"Slovan" direktors: "KHL var izslēgt jebkuru klubu, bet ne "Top 6" vienību"
Oldržihs Štefls
Foto: Ivan Majerský / hokej.pravda.sk

Bratislavas "Slovan" sporta direktors Oldržihs Štefls uzskata, ka Kontinentālā hokeja līga (KHL) var izslēgt jebkuru klubu, izņemot "Top 6" komandas.

Kāpēc ar pusi no spēlētāju sastāva neparakstāt līgumus uz vismaz diviem gadiem? "Mēs esam starp tiem klubiem, kuriem nav ilgtermiņa vienošanās par piedalīšanos KHL. Šogad līga izslēdza divus klubus - "Lada" un "Yugra". Tas pats var notikt ar jebkuru klubu, izņemot "Top 6" komandas. Katru gadu mums jāpierāda, ka esam gatavi spēlēt KHL. Mūsu problēma katru gadu saistīta ar finanšu stabilitāti," skaidro Oldržihs Štefls.

Sporta direktors atklāj, ka KHL spēlētāja minimālā alga ir apmēram 5500 eiro, bet hokejistam līdz 22 gadu vecumam minimums ir 300 eiro.

1. augustā bija ieplānots pārbaudes mačs pret "Olomouc" vienību. Vai taisnība, ka spēle tika atcelta spēlētāju trūkuma dēļ? "21 spēlētājs cieta no vēdera vīrusa. Maču atcēlām vien pēcpusdienā, kad saņēmām informāciju no mūsu ārstiem. Viņi neieteica hokejistiem spēlēt, gatavošanās tika pārtraukta līdz svētdienas vakaram," atklāj direktors.

Iepriekšējā sezonā Bratislavas "Slovan" ieņēma 12. vietu Rietumu konferencē un netika izslēgšanas spēlēs. Pēc aizvadītās sezonas KHL izslēdza divas vājākās komandas.

Izmantotie resursi:
hokej.pravda.sk


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-06 18:56, pirms 6 gadiem
Ko tu te dirs? Prāgas Lev savulaik bija 2. Vietā, bet uzreiz tika izslëgti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-06 19:49, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Masha, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk
, 2018-08-06 21:10, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Ko tu te dirs? Prāgas Lev savulaik bija 2. Vietā, bet uzreiz tika izslëgti
ko nu irs... viņus jau neizslēdza, bet gan īpašniekiem (kas gan paši arī bija krievi) apnika, jo Krievijas puse nedeva pietiekami daudz piķa.
, 2018-08-07 12:21, pirms 6 gadiem
Знакомый рассказал как подкачать тело не ходя в тренажерку и не сидя на изнурительных диетах,поверьте это самый инновационный способ. вот мой результат за две недели --- https://nnna.ru/pres
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.