Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Lokomotiv" Kinga atgriešanās spēlē pārtrauc Maskavas "Dynamo" uzvaru sēriju

"Lokomotiv" Kinga atgriešanās spēlē pārtrauc Maskavas "Dynamo" uzvaru sēriju
Deivs Kings
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas hokeja aizsargs Oskars Bārtulis šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izpildīja divus spēka paņēmienus un laukumā pavadīja gandrīz 25 minūtes, palīdzot Astanas "Barys" ar 6:4 izbraukumā uzvarēt Čeļabinskas "Traktor". Tikmēr pārtrūka spēcīgo Maskavas "Dynamo" un Magņitogorskas "Metallurg" uzvaru sērijas.

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 24 minūtes un 53 sekundes, kas bija otrs lielākais spēles laiks ne tikai Astanas "Barys" sastāvā, bet arī abu komandu rindās. Šajā laikā latviešu aizsargs pie punktiem netika, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu ripu un izpildīja divus spēka paņēmienus.

"Barys" tikmēr uzvarēja ar 6:4, tiekot pie otrā panākuma pēc kārtas. Čeļabinskas "Traktor" piedzīvoja otro zaudējumu pēdējos divos mačos. Citā mačā Ufas "Salavat Yulaev" bez aizsarga Artūra Kuldas ar 4:0 izbraukumā pārspēja Ņižņekamskas "Neftekhimik". Ufai tā bija trešā uzvara pēc kārtas.

Tikmēr Magņitogorskas "Metallurg" ar 2:3 piekāpās Toljati "Lada". Labu sniegumu pēc atgriešanās no savainojuma turpina demonstrēt Sergejs Mozjakins, kurš guva abus Magņitkas vārtus. "Lada" tika pie panākuma pēc sešiem zaudējumiem pēc kārtas, savukārt "Metallurg" pārtrūka 10 uzvaru sērija. Magņitogorskas vienībai šis bija tikai otrais zaudējums 12 spēlēs.

Vakara pēdējā spēlē Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenā trenera Deiva Kinga atgriešanās spēlē ar 4:2 uzvarēja trīs latviešu pārstāvēto Maskavas "Dynamo". Harija Vītoliņa trenētais klubs pirmajā periodā ielaida vienu ripu, taču izšķirošais izrādījās otrās trešdaļas sākums – 3,5 minūšu laikā "Lokomotiv" bez Jāņa Sprukta sastāvā guva trīs vārtus.

Maskavas klubam pārtrūka sešu spēļu uzvaru sērija, savukārt Jaroslavļai tā bija trešā uzvara pēdējās četrās spēlēs. Mārtiņš Karsums "Dynamo" rindās pavadīja laukumā vairāk nekā 17 minūtes (17:12; otrs lielākais spēles laiks Maskavas kluba uzbrucēju rindās), izdarīja četras metienus pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus un bloķēja vienu ripu. Cits "Dynamo" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš 13 minūtēs un 26 sekundēs divreiz meta pa vārtiem un izpildīja arī divus spēka paņēmienus.

KHL regulārā sezona, 2. oktobris

SpēleRezultāts
Amur – Torpedo2:7
Admiral – Severstal5:4 PM
Metallurg Nk – CSKA1:6
Traktor – Barys4:6
Avtomobilist – Ak Bars3:5
Yugra – Avangard3:2
Neftekhimik – Salavat Yulaev0:4
Lada – Metallurg Mg3:2
Lokomotiv – Dynamo4:1

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...


, 2014-10-02 21:22, pirms 10 gadiem
Magnitka izmantoja koeficientu uz Ladu?! taads neslikts 9.x bija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-10-02 21:40, pirms 10 gadiem
Kas ar spruktu?

Ar Kingu loko spēle pa visam citu hokeju,Simpsonu hokejs bija skriešana preti sienai,nedomājot par savu aizsardzību.
, 2014-10-02 21:41, pirms 10 gadiem
Ja Loko tagad Kinga vadībā uzsāks uzvaru sēriju, tad smags aplauziens sanāks tiem,kuri kritizēja šīs komandas vadību par Simpsona atlaišanu.
, 2014-10-02 22:18, pirms 10 gadiem
vispār jau loko ar 4:2 vinnēja nevis ar 4:1 - tabulā
, 2014-10-03 01:11, pirms 10 gadiem
Vai vispār vajadzēja pēc sezonas nomainīt Kingu?
Manuprāt, vajadzēja jau ļaut turpināt darbu, beidza sezonu ļoti labi, kāpēc bija jālozē ar to Simpsonu, risks pastāvēja un beigu beigās tas neatmaksājās.
, 2014-10-03 08:17, pirms 10 gadiem
Ta vienmēr būs un bija, lidz ko nomaina treneri, komanda pirmās 2-3 spēles nospēle labi, bet pēctam viss aiziet vecajās sliedēs.
Simpsona atlaišana ir lielāka kļūda.
, 2014-10-03 09:01, pirms 10 gadiem
Nu Loko tīri nospēlēja uz emocijām pie jaunā vecā trenera.Ļoti interesants man liksies turpinājums,ja tiešām Kings pacels Lokomotīvi līderu grupā,tad viņš tiešām ir izcils treneris.Būtībā viņš jau arī ir izcils treneris,bet pat izciliem iznāk aplauzieni un kur nu vēl strādājot "pažarnieka" amatā,ko viņš ar Loko dara otro reizi.Lai veicās!
, 2014-10-03 09:03, pirms 10 gadiem
Gūža rakstīja: Vai vispār vajadzēja pēc sezonas nomainīt Kingu?
Manuprāt, vajadzēja jau ļaut turpināt darbu, beidza sezonu ļoti labi, kāpēc bija jālozē ar to Simpsonu, risks pastāvēja un beigu beigās tas neatmaksājās.
Kingam ir pamatdarbs Arizonas koijotos, Loko tik piepelnīties vietiņa pagājušās sezonas beigās nedaudz un nekādu runu par līguma pagarināšanu nebija, jo visi zināja, ka viņš atgriežas Arizonā, bet Loko meklēja sev treneri, kurš var strādāt uz pilnu slodzi...tagad arī gan jau Loko kaut ka sarunāja ar Arizonu par darba apvienošanu...
, 2014-10-03 10:17, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: Kingam ir pamatdarbs Arizonas koijotos, Loko tik piepelnīties vietiņa pagājušās sezonas beigās nedaudz un nekādu runu par līguma pagarināšanu nebija, jo visi zināja, ka viņš atgriežas Arizonā, bet Loko meklēja sev treneri, kurš var strādāt uz pilnu slodzi...tagad arī gan jau Loko kaut ka sarunāja ar Arizonu par darba apvienošanu...
Pie kam,tas jau tika paziņots pat tad,kad Kings tikko parakstīja līgumu ar Loko. Un neviens Jaroslavļā neloloja cerības,ka Kings varētu tur palikt.
Kā viņi viņu pierunāja tagad,var tik minēt.
, 2014-10-03 10:29, pirms 10 gadiem
svomalraH rakstīja: Pie kam,tas jau tika paziņots pat tad,kad Kings tikko parakstīja līgumu ar Loko. Un neviens Jaroslavļā neloloja cerības,ka Kings varētu tur palikt.
Kā viņi viņu pierunāja tagad,var tik minēt.
gan jau koijotiem kaut ko atmet par šādu labdarību arī, nav jau no tiem bagātajiem NHL klubiem, katrā ziņā arī šoreiz koijoti nelika nekādus šķēšļus lai šis Loko trenētu...tikkko beigsies KHL, viņš atpakaļ uz koijotiem...nesaprotu arī Loko vadoņus, ka nemeklē treneri, kas varētu ilgtermiņā vadīt
Coyotes’ King headed back to Russia |...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.