Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Sprukts: "Laukumā iznācām negatavi"

Ziemassvētku vakarā Rīgas "Dinamo" piedzīvoja zaudējumu 4:0 pret Astanas "Barys". Piedāvājam iespēju noskatīties dinamiešu uzbrucēja Jāņa Sprukta un komandas galveno treneru komentārus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-24 18:43, pirms 13 gadiem
Nu, nepaveicās. Nekrita un viss.
Slēpts komentārs: SFopSS
, 2010-12-24 18:44, pirms 13 gadiem
nu nebija smuka dāvana līdzjutējiem Ziemassvētkos
, 2010-12-24 18:45, pirms 13 gadiem
Nē nu tas ir vāks šitās frāzes (arī tv intervijā): tagad mazliet saņēmāmies ... , laukumā iznācām negatavi. Kā tas ir negatavi , viņi pirms izgāja uz laukuma nezināja ka būs jāspēlē ?
Slēpts komentārs: Synco
, 2010-12-24 18:54, pirms 13 gadiem
nu ka ta var ,iziet uz laukuma negatavi.taktiski negatavi
,tam var piekrist.
, 2010-12-24 19:17, pirms 13 gadiem
zaroks rakstīja: nu ka ta var ,iziet uz laukuma negatavi.taktiski negatavi
,tam var piekrist.
viņiem maksā par to, lai būtu negatavi spēlēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-24 19:52, pirms 13 gadiem
Manas domas, ka Janku vajag par kapteini, kamēr Ozo traumēts. Šodien reāli pēc pirmā perioda kapteinim ģērbtuvē bija jāuztaisa šoka terapija. Iespējams vajadzēja kādu nūju salauzt un leģionāriem tiešā tekstā paprasīt, ko viņi te ir atbraukuši darīt, hokeja laukumā naudu atstrādāt, vai Ziemassvētkus sagaidīt? Neticu, ka Saša ar savu mentalitāti to var.
Gribētos dzirdēt atbildi no treneru kolektīva, cik ilgi vēl turpināsies Trotera inkubācijas periods?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-24 20:58, pirms 13 gadiem
Aizgāja visi pēc spēles mājās un pierijās pie klātiem galdiem. Tā vietā Šupleru vajadzētu vienkārši padzīt un nosūtīt atpakaļ uz dzimeteni. Tā ir tikai un vienīgi trnera problēma, ka komanda uz spēli iznāk negatava - vel vairāk - taktiski negatava. Būtu Šupelrs vecis - sakrāmētu visus autobusā un aizvestu uz Piņķiem tīrīt sniegu vai trenēties, lai gatavojas nākošai spēlei nevis sēž mājās un rij. Bet viņš jau mums pieklājīgā stila treneris - mīkstais pūpēdis, rūķis. vajadzēja jau pagājušā gada rudenī padzīt. Aizbildināties ar to, ka trūkst pamatsastāva spēlētāji pret līdzīgu vidus līmeņa pelēku komandu. Kauns un murgs. Ābols mierīgi varētu līdz sezonas beigām pastrādāt par galveno, neredzu nekādas problēmas... Jau šajā sezonā punktus 15 vismaz esam padirsuši. Ai kā viņi februāra beigās var pietrūkt...
, 2010-12-24 21:23, pirms 13 gadiem
Sejeja kungs cik ilgi Jus liksiet pamatsastava to glevo hokejistu K.Redlihu, kura del visu laiku tiek iemesttas ripas!Vai nav citu dzeku ,kas varetu vinu aizvietot!Un vispar secinu to,ka bez leginariem esam Dzila kupena.
, 2010-12-24 21:37, pirms 13 gadiem
Dinamo nav jāspēlē svētkos! Abas reizes paliekam uz 0!
, 2010-12-24 21:40, pirms 13 gadiem
Jāni, kāda sūda pēc atļāvāties iznākt negatavi?
, 2010-12-24 21:57, pirms 13 gadiem
Jāaizmirst spēle, nav par ko cepties.. Priecīgus svētkus un lai miers mājās
, 2010-12-24 22:39, pirms 13 gadiem
Zemekis rakstīja: Aizgāja visi pēc spēles mājās un pierijās pie klātiem galdiem. Tā vietā Šupleru vajadzētu vienkārši padzīt un nosūtīt atpakaļ uz dzimeteni. Tā ir tikai un vienīgi trnera problēma, ka komanda uz spēli iznāk negatava - vel vairāk - taktiski negatava. Būtu Šupelrs vecis - sakrāmētu visus autobusā un aizvestu uz Piņķiem tīrīt sniegu vai trenēties, lai gatavojas nākošai spēlei nevis sēž mājās un rij. Bet viņš jau mums pieklājīgā stila treneris - mīkstais pūpēdis, rūķis. vajadzēja jau pagājušā gada rudenī padzīt. Aizbildināties ar to, ka trūkst pamatsastāva spēlētāji pret līdzīgu vidus līmeņa pelēku komandu. Kauns un murgs. Ābols mierīgi varētu līdz sezonas beigām pastrādāt par galveno, neredzu nekādas problēmas... Jau šajā sezonā punktus 15 vismaz esam padirsuši. Ai kā viņi februāra beigās var pietrūkt...
Tas mīkstais pūpēdis vismaz cenšas dziedāt NE savas valsts himnu, kamēr Znaroks nevienu vārdu latviski neprot...
Ej trenē, spēlē vai arī dari ko citu, ko kāds, Tavuprāt, nedara gana labi! Tev izdosies labāk! Veiksmi!
, 2010-12-24 23:43, pirms 13 gadiem
aigars076 rakstīja: Manas domas, ka Janku vajag par kapteini, kamēr Ozo traumēts. Šodien reāli pēc pirmā perioda kapteinim ģērbtuvē bija jāuztaisa šoka terapija. Iespējams vajadzēja kādu nūju salauzt un leģionāriem tiešā tekstā paprasīt, ko viņi te ir atbraukuši darīt, hokeja laukumā naudu atstrādāt, vai Ziemassvētkus sagaidīt? Neticu, ka Saša ar savu mentalitāti to var.
Gribētos dzirdēt atbildi no treneru kolektīva, cik ilgi vēl turpināsies Trotera inkubācijas periods?
Paldies ka pastāstiji kas notika ģērbtuvē pēc 1. p. Varbūt Tev vajadzēja salauzt kādu nūju un nolasīt lekciju puišiem?
, 2010-12-25 10:23, pirms 13 gadiem
Nekad neesmu sapratis, kaa profesionaali hokejisti, kuriem maksaa taadu naudu, turklaat veel tik kolosaalu liidzjuuteeju priekshaa var iznaak tuz speeloi negatavi. Un pie tam veel Ziemassveetku vakaraa, un palikt sausaa.
Pats Sprukts jau ciiniijaas.
, 2010-12-25 10:26, pirms 13 gadiem
kristapstabu rakstīja: Sejeja kungs cik ilgi Jus liksiet pamatsastava to glevo hokejistu K.Redlihu, kura del visu laiku tiek iemesttas ripas!Vai nav citu dzeku ,kas varetu vinu aizvietot!Un vispar secinu to,ka bez leginariem esam Dzila kupena.
beeeeidz,viņš drīzumā pietesīs radulovu
Slēpts komentārs: DinamoRiiga
, 2010-12-25 12:44, pirms 13 gadiem
Nu nezinu kā tur īsti ir, bet ja Rīgas Dinamo drīzumā nesavedīs kārtībā to visu politiku savējo un komandu, tad izskatās ka šogad mums pleyoff izpaliks un tāds kā RD sabruks!! Vainu Šuplim jāsāk ātrāk domāt ko darīt lietas labā vai viņam drīz vien būs jāpamet RD postenis un jālaiž kādu gudrāku vīru pie ragiem! :/:/
, 2010-12-25 14:43, pirms 13 gadiem
Vispārībā jau normāli cilvēki Ziemassvētkos nespēlē hokeju ,bet pavada laiku ar ģimenēm un visvairāk to nesaprot tieši leģionāri.Varbūt tāpēc tāda atdeve?Bet šis jau pareizticīgo turnīrs,neesmu pētījis kalendāru vai spēles pa krievu Ziemassvētkiem notiks?
Gribētos Jānim uzprasīt vai pret Jugru būsiet gatavi,jeb TV ieslēgt tikai spēlē pret Omsku.
, 2010-12-25 17:40, pirms 13 gadiem
Visa lieta ir atieksmē .Maskavas Dinamo bez zvaigznēm un 8 traumētiem kapājas kā traki pa visu laukumu ,mūsējie dzenā muļķi . Vai arī tiešām pārsvarā visi ir švaki vidusmēra spēlētāji ? Pēc Ozoliņā izkrišanas komanda ir palikusi nožēlojama .Vai JUms pašiem neriebjas kā Jūs spēlējat ???
, 2010-12-25 20:25, pirms 13 gadiem
Jāni,varbūt,ka ne to gribēji teikt,bet tā sanāca....Bet ja tiešām tā bija,tad jums ir lielummānija,ja domājat,ka kādu varat uzvarēt izejot negataviem un kad tad ja ne tagad vajadzētu cīnīties vienam par otru,ja tik daudz ir traumēti fiziski un cerams,ka ne garīgi....
, 2010-12-25 21:54, pirms 13 gadiem
pricis rakstīja: Jāni,varbūt,ka ne to gribēji teikt,bet tā sanāca....Bet ja tiešām tā bija,tad jums ir lielummānija,ja domājat,ka kādu varat uzvarēt izejot negataviem un kad tad ja ne tagad vajadzētu cīnīties vienam par otru,ja tik daudz ir traumēti fiziski un cerams,ka ne garīgi....
Tur jau tā lieta, ko es centos arī pateikt, tikai diemžēl daži to nesaprot vai negrib saprast.
, 2010-12-25 22:19, pirms 13 gadiem
dinamo jacensas vairak ja grib labakus panakumus,un nevaig atslap.vini sevi ir pieradijusi ka var vinet ar godu un zaudet
, 2010-12-25 23:20, pirms 13 gadiem
ERIX rakstīja: Nē nu tas ir vāks šitās frāzes (arī tv intervijā): tagad mazliet saņēmāmies ... , laukumā iznācām negatavi. Kā tas ir negatavi , viņi pirms izgāja uz laukuma nezināja ka būs jāspēlē ?
Tās ekspress intervijas,kas notiek starp pārtraukumiem ir vērstas tikai uz spēlētāju imidža veidošanu,jo ikviens bērnu grupiņas hokejists pateiks to pašu,ko saka intervējamā persona,tipa "mazāk jānoraidās","jāspēlē labāk aizsardzībā", "jāmet vairāk pa vārtiem", "jāspēlē vairāk vārtu priekšā" utt.u.tjpr.Nu,labi,ka iedod hokejistam parunāt,tas jau arī ir galvenais...Šoreiz nesaprotama ir frāze par negatavību spēlei.Tā nav pirmā reize- Vitjaz ?..Ja komanda ir negatava,tad tas ir spļāviens fanu lauciņā,labi zinu,ka hokeju apmeklē arī ne visai bagāti cilvēki,kas par savas komandas redzēšanu atdod grūti pelnītu naudiņu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.