Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Sotacins

Sastāvu Valmierā papildina divi ārzemju uzbrucēji

DINAMO RĪGA komandas sastāvu treniņnometnē Valmierā papildinās divi uzbrucēji –čehs Michal Hlinka un kanādietis Colton Gillies.

DINAMO RĪGA komandas sastāvu treniņnometnē Valmierā papildinās divi uzbrucēji –čehs Michal Hlinka (attēlā pa kreisi) un kanādietis Colton Gillies (attēlā pa labi), kuriem abiem ir pārbaudes laika līgumi. Tāpat uz Valmieru dosies arī divi HK RĪGA aizsargi – Roberts Kaļķis (1998) un Rimants Zeilis (1997). Savukārt DINAMO RĪGA sastāvā Valmierā vairs netrenēsies uzbrucēji Roberts Locāns (1996), Kirils Galoha (1996) un Gatis Sprukts (1996).

25 gadus vecais čehu uzbrucējs Michal Hlinka (augums 190 cm, svars 91 kg) lielāko daļu no savas karjeras aizvadījis savā dzimtenē Čehijā HC VITKOVICE klubā, kur spēlēja arī iepriekšējā sezonā, kā arī 2 sezonas ir spēlējis Kanādas junioru līgā QMJHL.

Savukārt 27 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Colton Gillies (augums 193 cm, svars 95 kg) 2007. gada NHL jauno spēlētāju draftā tika izvēlēts 1. kārtā ar kopējo 16. numuru, un savas karjeras laikā ir aizvadījis 154 spēles NHL, 282 spēles AHL, bet iepriekšējo sezonu aizvadīja Slovākijas čempionāta klubā HC BANSKA BYSTRICA.

Līdz ar šobrīd DINAMO RĪGA komandas sastāvā treniņnometnē Valmierā trenējas 36 hokejisti (3 vārtsargi, 12 aizsargi un 21 uzbrucējs).

Avots: Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...


, 2016-07-20 20:34, pirms 8 gadiem
Diezgan labi spēlētāji priekš 1. līgas.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.