Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: ar4i

Rīgas DINAMO fanu kluba aktīvistu atkārtotā sapulce

Rīgas DINAMO fanu kluba aktīvistu atkārtotā sapulce
Fanu klubs "DINAMO" Rīga

2012. gada 15. jūnijā atkārtotu pulcēšanos organizēja DINAMO Rīga fanu kluba aktīvisti.

Šoreiz par tikšanās vietu tika izvēlēta fanu telts pie Kongresu nama. Viesmīlīgā namatēva lomu uzņēmās Dinārs Kvedovs. Tikšanās mērķis bija apzināt to jautājumu loku, kurus apspriest ar hokeja kluba DINAMO Rīga vadību, tuvojoties jaunajai sezonai. Atgādināsim, ka iepriekšējā fanu tikšanās reizē tika pieņemts lēmums organizēt šādu fanu kluba tikšanos ar hokeja kluba vadību.

Sapulces dalībnieki nolēma primāri virzīt jautājumu par fanu kluba juridisko statusu:

1. Fanu kluba juridiskais statuss:
• Dibinātāji, statūti, pārvalde;
• Fanu kluba biedri;
• Fanu kluba finansēšana

Vadoties no pirmā jautājuma risinājuma, tiks virzīti nākamie jautājumi:
2. Hokeja kluba DINAMO Rīga un fanu kuba sadarbības modeļi.

Un, protams, pats sasāpējušākais ierindas fanu jautājums:
3. Jaunās sezonas abonementu cenas.

No fanu puses tika noformulēti vairāki piedāvājumi šīs problēmas risinājumam, ieskaitot fanu sektora dislokācijas nomaiņu. Visi klātesošie izteica savu atbalstu iespējamai fanu sektora pārvietošanai uz lētāku Arēnas sektoru pie nosacījuma, ka proporcionāli samazināsies abonementa cena. Kā viens no iespējamajiem risinājumiem tika piedāvāts aiz vārtiem izvietot aktīvāko fanu daļu, bet “sēdošajiem atbalstītājiem” ierādīt vietas balkonā virs jaunizveidotā fanu sektora.

Nobeigumā sapulces dalībnieki izteica vēlmi no savas puses darīt visu iespējamo, lai pārrunas ar hokeja kluba DINAMO Rīga vadību noritētu konstruktīvi un ar abpusēji pieņemamu rezultātu.

Improve Your Experience | Facebook


Slēpts komentārs: Guntars 19
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-16 18:14, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: nē, paldies...par vidusmēra KHL klubu fanot neiešu. tur tāpat skaidrs
Nevienu tas nepysh!
, 2012-06-16 18:19, pirms 12 gadiem
Es priekšroku došu MHL,jo tur vismaz lielākā daļa ir izlases kandidāti Junioros.Kam man tie zelta talanti Džeriņš,Bukarts jāskatās.Kerču atpakaļ vismaz bus ko redzēt.Varbut Dinamo valdei lētāk sanāk Jasu(Kobu) paņemt nekā vairākus boksa maisus Ivaņkam.
, 2012-06-16 18:54, pirms 12 gadiem
Paga nopietni RD bīda savus fanus aiz vārtiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-16 20:35, pirms 12 gadiem
Guntars 19 rakstīja: Piekāš tas Dinamo.Iet un skatīties uz nūģiem ne pa kādu naudu,es labāk aizeju uz Florbolu.Tur atmosfēra labāka.
Tu laikam galīgs duraks esi!?
, 2012-06-16 21:04, pirms 12 gadiem
Protams, visu cieņu heiteriem un troļļiem- arī Jūsu komentāri tiek izlasīti. Tālāk varat necensties.
Bet par tēmu- man liekas pilnīgi pieņemami, ka 'fanu' sektors tiek novirzīts aiz vārtiem. Tā ir pilnīgi normāla prakse futbolā un kapēc, lai arī nebūtu hokejā. It īpaši valstī, kur hokejs ir nr.1
Pats esmu abonomentu biļetes īpašnieks futbola klubam Anglijā, bet nu šeit jau katrs var izvēlēties- visi zin', ka tie 'nu nu nu' fani ir iekš North Stand (Ziemļu puse aiz vārtiem) un pārējie tad attiecīgi maksā biki vairāk, bet pārredz labāk. Šeit neredzu nekādu problēmu pie nosacījuma, ka biļetes būs lētākas kā iepriekš citās vietās
, 2012-06-17 12:29, pirms 12 gadiem
Kas tie par faniem, ka gatavi sēdēt tik sūdīgās vietās? Tur no zemakajām rindam nekas jēdzīgs saprotams nav, sevišķi tālais gals. Ja aiz vārtim, tad tikai pāris augšējās rindas un otrais līmenis. TRTD!
, 2012-06-19 08:13, pirms 12 gadiem
Tikšanās ar "Dinamo" vadību notiks šodien plkst 10:00.
, 2012-06-19 13:33, pirms 12 gadiem
Labdien, šodien fanu kluba pārstāvji tikās ar Rīgas "Dinamo" amatpersonām Zigmāru Priedi un Aigaru Kalvīti. Pusotru stundu garās tikšanās laikā lietišķā gaisotnē tika pārrunātas vairākas ar abu pušu sadarbību saistītas problēmas. Vairākām no uzrunātajām problēmām tika atrasti abas puses apmierinoši risinājumi. Puses vienojās tikties pēc nedēļās, lai vienotos par galīgajiem risinājumiem pārrunātajām problēmām. Aicinām fanu kluba biedrus pagaidīt ar abonementu iegādi, jo ar diez gan lielu pārliecību varam teikt, ka nākamās nedēļas beigās būs pieejams jauns piedāvājums no "Dinamo" puses fanu kluba biedriem.
Ar cieņu,
tavs "Dinamo" Fans
Improve Your Experience | Facebook
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.