Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: DidzisLV

Dinamo Rīga - Jautājumi(neapmierinātība)!

Dinamo Rīga - Jautājumi(neapmierinātība)!
Ozo - šim spēlētājam cīņas sparu nekad neesam varējuši pārmest!

Mans pacietības mērs ir izsmelts, tas vairs nav nopietni!
Kā jau kārtīgs DRīga atbalstītājs, es vienmēr, bez nekādiem izņēmumiem skatos spēli ar ticību, ka šoreiz uzvarēsim pamatlaikā. Nekad nav bijis tā, ka neticētu, vai arī skatītos spēli ar skeptisku attieksmi! Šo sezonu ir bijušas vilšanās pārsvarā ar retiem izņēmumiem, bet šodien bija kas vairāk par vilšanos, diemžēl! Ļoti jau gribētos saņemt atbildes uz maniem daudzajiem jautājumiem, kuri šoreiz vairumā ir negatīvi, bet ar pozitīvu vēlmi izzināt un saprast, kāpēc ir tā kā ir, un ko šeit, pie velna, var mainīt!

1. Runājot par "Pekkas" spēles stilu, kā tas, dirsā, nākas, ka pie, tā saucamās, agresīvas spēles ar daudz spēka paņēmieniem, vienīgie, kas viņus regulāri cenšas izpildīt, ir Karsums, Ivanāns, Bičevskis, Galviņš un J.Rēdlihs? Runāju par spēka paņēmieniem, kuri tiek arī izdarīti ar spēku un enerģiju, nevis ar pieskārieniem pie pretinieku formas! Kādēļ Džeriņš, Meija, Jonsons un daudzi citi var atļauties pielietot spēka paņēmienu 1x pa spēli? Vai tas "Pekkas" hokejs nebalstās savā veidā uz agresīvu spēli?

2. Ļoti acīs iekrita tas kā Astanas Barys stūma, grūda un gāza nost, lai tikai DRīga saprastu, ka vārtu priekša viņi nav vēlami - tā ir pareiza attieksme! Kāpēc starp mūsējo aizsargiem šinī ziņā vienīgais, kas kaut cik šo lietu saprot ir J.Rēdlihs? Piemēram, ir radies iespaids, ka no Cibuļska skata punkta, pat vārtsargs nav jāaizstāv!
3. Kāpēc, man raugoties šodien spēli, pēc ielaistajiem otrajiem vārtiem bija fantastiski acīmredzami tas, ka visi kā viens vēlas ātrāk beigt šo spēli, tā vietā, lai centos atspēlēties un cīnīties līdz galam? Spēlētājiem pašiem vajadzētu apskatīties video un tad godīgi izskaidrot to!

4. Kāpēc es neredzu nekādu agresiju no spēlētājiem, gadījumā, ja komanda atrodas iedzinējos. No mana viedokļa vienmēr ir licies, ja reiz Tu zaudē, tad reiz ir pienācis laiks darīt ko vairāk nekā pirms tam darīji, respektīvi - spēlēt agresīvāk, triekt bortā tā no sirds un triekties uz vārtiem ar pēdējo ātrumu! Tādā ziņā patika pirmās sezonas ārzemnieki, kuriem nepatika tā vienkārši zaudēt ar 1:6. Tā vietā viņi nedaudz pamīcīja viens otru parādot, ka nav tā, ka viņiem būtu vienalga. Uzsvars nav likts uz to, ka ir jākaujas, bet gan uz to, ka ir jācīnās, un nedrīkst būt tā, ka man kā skatītājam pēc 2iem ielaistiem vārtiem jāslēdz TV ārā, jo viss ir acīmredzams - bez degsmes atspēlēties! Attieksme un vēlreiz attieksme.

5. Vairākums – kas tas par vairākumu, kurā vienīgā kombinācija ir saskriet vārtu priekšā un gaidīt, kad aizsargs gāzīs pa kasti? Šad tad jau noder tā spēlēt, bet ne jau visu laiku! Un tās reizes, kad Cibuļskis centās pieslēgties uzbrukumam, bija ļoti labas, bet sūdi tādi, ka ar noslēdzošo fāzi ir pamatīgas problēmas. Secinājumi, kādam citam aizsargam tas ir jādara!

6. Tālāk nedaudz par uzbrukuma problēmām. Vai vsp. pastāv kāda izspēles kombinācija, kurā viena maiņa ieslidojot pretinieku zonā (piemēram, 3 uzbrucēji pret pretinieku 3iem spēlētājiem), katrs no trim uzbrucējiem zina savu vietu, ātrumu un kustības virzienu, kā rezultāta varētu izveidot kādu smuku vārtu gūšanas momentu, vai arī tikai graut pa vārtiem no zilās līnijas un tad visi trīs metās pakaļ atsistai šaibai un cer uz tāda veida vārtu gūšanu?

Šie laikam būtu galvenie jautājumi uz kuriem vēlētos dzirdēt atbildi, kura būtu kaut kā vērta! Un attaisnojums nav jāmeklē tanī, ka kluba budžets ir mazs, salīdzinot ar citiem klubiem, un ka spēlētājiem trūkst meistarības! Arī NkMetallurg, Amur, Donbass, Slovan un daudziem citiem ir līdzīga daudzuma līdzekļi un uz papīra tie visi ir līdzīgi spēlētāji ar DRīgas pārstāvjiem. Nav viņi tik nevarīgi kā liekas, problēma ir kaut kur citur un tā ir jārisina!

P.S. Ticu, ka nākamo spēli vinnēsim ar 4:1!


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-15 22:19, pirms 12 gadiem
Vecīt paņem simtu grammu un liecies uz aus
Bet jautājumi pilnībā loģiski...
Tikai jautājums vai RD treknajam galam ir drosme palaist peku uz Findlandiju?! bet vai arii tas ir vajadzīgs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-16 01:00, pirms 12 gadiem
Gandrīz par 100% mani nomāc tādas domas. Par Cibuļska attiecībām ar vārtsargu noteikti, šis pie pirmās izdevības notīs makšķeri, kad sāks mūsu vārtuvīram pa rokām slānīt. Par tiem, kas spēka paņemienus izpilda, arī! To dara Karsums, Ivanāns, Galviņš un J.Rēdlihs. Pārējie ir kļuvuši par klauniem citām KHL komandām. Varbūt viņiem jāgūst pārliecība pie psihoterapeita, īpaši jau Cibuļskim, šim, liekas, ka dažreiz aizmirstas, ka viņš pārstāv vīriešu dzimti.
Bet par to nākamo spēli... nu tur gan nē. Vairs tam neticu, ka šitie var uzvarēt kaut ko ar 4-1. Ja nu vienīgi citā līgā spēlējot...
, 2012-10-16 01:05, pirms 12 gadiem
Citreiz arī pa galvu šaudas domas - vai tik tie krievu gāzes vīri speciāli nealgo tādu latviešu Dinamo, pret kuru visas KHL komandas var izrādīties un izcelties, arī pastarīšiem ir ko samasēt. Pēc tam pa visiem topiem visi labākie momenti pret RD. Varbūt aizlieguši sponsori ņemt labus spēlētājus komandā, tapēc arī ar Ozo neļāva līgumu slēgt, Miķeli aizmānīja.
Bet tad tas atkal neiet kopā ar Ivanānu komandā. Varbūt Ivanāns ir tikai mūzikas pasūtītāju maskēšanās?
, 2012-10-16 05:45, pirms 12 gadiem
Ko tu gribi no Džeriņa, kurš ir sēdoša suņa augumā un 70 kg smags. Kādu spēka spēli no tāda lai sagaida?
Cibiņš ir plukata, kuram nav vietas hokeja laukumā!
, 2012-10-16 10:23, pirms 12 gadiem
DidzisLV rakstīja: 6. Tālāk nedaudz par uzbrukuma problēmām. Vai vsp. pastāv kāda izspēles kombinācija, kurā viena maiņa ieslidojot pretinieku zonā (piemēram, 3 uzbrucēji pret pretinieku 3iem spēlētājiem), katrs no trim uzbrucējiem zina savu vietu, ātrumu un kustības virzienu, kā rezultāta varētu izveidot kādu smuku vārtu gūšanas momentu
Vajadzētu uz treniņiem aicināt arī pretinieku komandas aizsargus, lai arī viņi zin vietu, kur viņiem jābūt, nevis maisās pa kājām.
, 2012-10-16 10:24, pirms 12 gadiem
Paraudzīsimies uz šo visu no pozitīvās puses - neviena zaudējumu sērija nevelkas bezgalīgi, tātad katrs zaudējums mūs tuvina uzvarai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.