Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Rīgas "Dinamo" jūlija beigās aizvadīs pārbaudes spēles ar "Sibir"

Rīgas "Dinamo" jūlija beigās aizvadīs pārbaudes spēles ar "Sibir"
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" jūlija beigās aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Novosibirskas "Sibir", liecina informācija Krievijas kluba mājas lapā.

Novosibirskas "Sibir" Latvijas galvaspilsētā viesosies jūlija pēdējās dienā – pārbaudes spēles ar Rīgas "Dinamo" paredzētas 30. un 31. jūlijā. Pēc tam "Sibir" dosies uz Somiju, kur aizvadīs treniņnometni līdz 10. augustam.

Vēl maija sākumā Rīgas "Dinamo" vadība negarantēja kluba dalību gaidāmajā KHL sezonā. 9. maijā "Dinamo" padomes loceklis Guntis Ulmanis Sportacentrs.com norādīja, ka Rīgas klubs spēlēs KHL, tiesa, nesniedza plašāku skaidrojumu. "Rīgas "Dinamo” būs un spēlēs Kontinentālās hokeja līgas kārtējā čempionātā. Visas zīmes rāda, ka darbs tiek darīts pareizajā virzienā un Rīgas komanda turpinās spēlēt. Tā ir laba ziņa, mēs – kluba vadība to tā arī definē. Pagaidām neko vairāk nevaru pateikt,” pirms piecām dienām sacīja Ulmanis.

Jāpiebilst, ka arī pirms iepriekšējās sezonas ilgu laiku nebija zināms, vai "Dinamo" piedalīsies turnīrā. Beigās gan Rīgas klubam izdevās aizvadīt visas 60 spēles.

Izmantotie resursi:
ХК «Сибирь»


, 2015-05-14 18:10, pirms 9 gadiem
Tad jau laikam Dinamo vel būs nākamsezon
, 2015-05-14 18:10, pirms 9 gadiem
Ja nav daudz finanšu, tad lai salasa tikai vietējos puikas. Pa visu sezonu kāds paspīdētu un tiktu pamanīts. Pārējie vismaz uzkačātu līmeni un izlasē būtu no kā izvēlēties.
, 2015-05-14 18:11, pirms 9 gadiem
Ja Dinamo spēlēs LAČ, tad Sibirj arī varēs izpildīt savu solījumu.
, 2015-05-14 18:13, pirms 9 gadiem
Paņemam popkornu un sākam lasīt. Cik riebīgs vai labs ir DR.
, 2015-05-14 18:24, pirms 9 gadiem
Dinamo uzskatīšu par lietderīgu tikai tad ja vadošajās maiņās kapās vietējie nevis slovāki, zviedri utt. Tāpat tāds dinamo r. reālii neparko necīnās, ja nu vienīgi par iekļūšanu playofos. Ar tādām kapeikām par gagarinu nevar nu nekādi cīnīties.
, 2015-05-14 18:24, pirms 9 gadiem
vēsts, kas neatstāj vienaldzīgos
Slēpts komentārs: norcha 172
, 2015-05-14 18:36, pirms 9 gadiem
Heiteri var izpūst gaisu un atslābināt nervus. Dinamo būs!
, 2015-05-14 18:37, pirms 9 gadiem
norcha 172 rakstīja: Kas tad tajā DR spēlēs? Kalvītis iemūrēsies vārtos, bet Guņa ar čekistu mēģinās pierunāt Sibirj padoties bez cīņas?
Nu to mes tuvakaja laika varetu ari uzzinat. Si zina liecina par to, ka Dinamo tomer varetu turpinat eksistet. Protams, protams, hop teikt nevajag, bet signals jebkura gadijuma pozitivs.
, 2015-05-14 18:38, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Heiteri var izpūst gaisu un atslābināt nervus. Dinamo būs!
Parbaudes spelu sarunasana vel neko nenozime! Tad kad Gazes Juris pateiks ka vinam ir nauda tad ari ticesim!
, 2015-05-14 18:40, pirms 9 gadiem
Tak Dinamo bus ir un un paliks jomajo. Domajiet,kad krievi nevelas lai spele RD? Cmon,viniem ir vajadzigas arvalstu komandas,savadak KHL partaps par RHl,un to vini negrib. Nav jau tik daudz arvalstu komandu cik veletos,tpc ari viss bus ok. Krieviem jau pasiem patik vinnet arvalstu komandas,un tas viniem ir vajadzigs. Taka mieru,Dinamo bus
, 2015-05-14 18:42, pirms 9 gadiem
nebūs jau Sibirj ar ko kapāt
, 2015-05-14 18:43, pirms 9 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Nu to mes tuvakaja laika varetu ari uzzinat. Si zina liecina par to, ka Dinamo tomer varetu turpinat eksistet. Protams, protams, hop teikt nevajag, bet signals jebkura gadijuma pozitivs.
Neticu nevienam Krievijas puses vārdam, arī čekists nav neko teicis par plāniem, tikai īdējis , ka naudu jāmeklē.
, 2015-05-14 18:44, pirms 9 gadiem
Sāniņš rakstīja: Dinamo uzskatīšu par lietderīgu tikai tad ja vadošajās maiņās kapās vietējie nevis slovāki, zviedri utt. Tāpat tāds dinamo r. reālii neparko necīnās, ja nu vienīgi par iekļūšanu playofos. Ar tādām kapeikām par gagarinu nevar nu nekādi cīnīties.
Ir jāsaprot ka klubs un izlase ir 2 dažādas lietas. Klubos ļoti reti vadošie ir vietējie. Tas ir tajos gadījumos ja konkrētajā sporta veidā tā ir valsts kura ir viena no vadošajām. Piemēram NHL - pirmās maiņās spēlē savējie, bet pat tur ne visās komandās. Vai Barselonas futbola klubā dominē spāņi-nē. Atceramies arī interesanto CSKA klubu basketbolā kur pa laukumu melnie skraida, pat KHL Krievijas klubos dominē bieži vien ne krievi.
Labākie latviešu hokejisti vienmēr spēlēs NHL, nākošie labākie spēlēs KHL vadošos vai varbūt NLA, pēc tam būs DR pirmās maiņās varbūt kāds ļoti labs, bet mēs nedabūsim 7-8 ļoti labus Latvijas uzbrucējus pirmajām maiņām. Nevar prasīt to kas nav iespējams.
Tā ka tev nāksies, vadoties pēc saviem uzskatiem, visu laiku kamēr pastāvēs DR uzskatīt to par nelietderīgu.
, 2015-05-14 18:50, pirms 9 gadiem
norcha 172 rakstīja: Neticu nevienam Krievijas puses vārdam, arī čekists nav neko teicis par plāniem, tikai īdējis , ka naudu jāmeklē.
Atliek secinat, ka esi rusofobs! Man ir dazi labi draugi - krievi pec tautibas, un jasaka ka ir - apsolis, tad ari izdaris. Atskiriba no daza laba latviesa. Reizem man pat kauns ir, ka esmu latvietis!
Ok, stasts nav par to, vel jo vairak, negribu kurinat nacionalo naidu. Gribeju akcentet tikai vienu lietu - Dinamo vadiba sobrid censas naudu atrast un jato izdosies izdarit, tad viss bus ok. Ja neizdosies, nu tad neko.
, 2015-05-14 18:52, pirms 9 gadiem
Lai vienreiz par visām reizēm izbeigtu šitās būs nebūs sarunas,droša informācija - RD pārdodas, jau no marta, vēl saprotamāk - tiek meklēti pircēji, visur pasaulē, šobrīd tādu nav, diezin vai būs, jo tas nav biznesa projekts, ja arī būs, tad ne jau Gunča vai Kalvītis un Savickis būs pie stūres. Krievijas sponsorlaiks ir beidzies un Latvijā nevienam tas projekts neinteresē.
, 2015-05-14 18:54, pirms 9 gadiem
Jurim jāgādā jauns uzvalks, vecajam ceļgali izdiluši...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-05-14 19:01, pirms 9 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Atliek secinat, ka esi rusofobs! Man ir dazi labi draugi - krievi pec tautibas, un jasaka ka ir - apsolis, tad ari izdaris. Atskiriba no daza laba latviesa. Reizem man pat kauns ir, ka esmu latvietis!
Ok, stasts nav par to, vel jo vairak, negribu kurinat nacionalo naidu. Gribeju akcentet tikai vienu lietu - Dinamo vadiba sobrid censas naudu atrast un jato izdosies izdarit, tad viss bus ok. Ja neizdosies, nu tad neko.
Kāds tur sakars ar taviem vai maniem krievu draugiem? Es runāju par Krievijas oficiālo politiku, kura balstās uz nenormāliem meliem savai tautai un mutespavērušajiem muļķīšiem aiz ordas robežām...un ja tev kauns, tad stāsti, ka esi krievs, nu vai vismaz padomju tautas pārstāvis.Nemoci sevi un citus.
, 2015-05-14 19:01, pirms 9 gadiem
Jūlija beigās? Ap to laiku moš tik sāksim sastāvu komplektēt...
, 2015-05-14 19:21, pirms 9 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ne, es netaisos noliegt savu tautibu! Bet dazi labi letinu gajieni mani reizem tracina! Un ja kas, es labak skatos un klausos krievu parraides, filmas un muziku, neka pienemu visu amerikanisko. Un nevajag teikt, ka Obama un amerikani ir tie labie. Ok. neaizstavu Putinu un vina politiku, bet nevajag teikt, ka krievi ka tadi ir tie sliktie!
Tev gadījumā rados nav Žanis Spure vai kāds cits no 40. gadu komunistiem alkoholiķiem? Tie arī sevi it kā par latviešiem sauca
, 2015-05-14 19:32, pirms 9 gadiem
labi ir!
, 2015-05-14 19:40, pirms 9 gadiem
Kādas mulkības. Pazīstu cilvēkus, kuri no DR kluba notinušies, meklē citu darbu. Klubs jau nesastāv tikai no hokejistiem, bet ja personāls meklējas pēc jauna darba, tad tas nav tapēc, ka sastāvs "jāatjaunina"
, 2015-05-14 19:44, pirms 9 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ne, es netaisos noliegt savu tautibu! Bet dazi labi letinu gajieni mani reizem tracina! Un ja kas, es labak skatos un klausos krievu parraides, filmas un muziku, neka pienemu visu amerikanisko. Un nevajag teikt, ka Obama un amerikani ir tie labie. Ok. neaizstavu Putinu un vina politiku, bet nevajag teikt, ka krievi ka tadi ir tie sliktie!
Izlasi vēlreiz.Nevis krievu, bet Krievijas.Nevienā vietā neesmu teicis, ka ASV ir sliktie vai labie.Pēc defīnīcijas neviens nevar būt tikai slikts vai labs.Jā, Krievijai ir feini šovi, bet tas nenozīmē, ka viņu politika arī ir okay.Pasaule nav tikai melna vai balta, vai tiešām ir tik grūti to saprast.Un kāda suņa pēc Tu mani sauc par rusofobu, esam pazīstami,lai varētu izdarīt objektīvus secinājumus, vai rakstu pretkrieviskus uzsaukumus?
, 2015-05-14 20:39, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Paņemam popkornu un sākam lasīt. Cik riebīgs vai labs ir DR.
Paņem vien popkornu un sāc aiz laimes blēt to jūsu blējamo saukli "Dināaaamo, Dināaaaamo"! Neko citu jau jūs tur nemākat izdomāt, jo smadzenes, acīmredzot, ir nodzertas....
, 2015-05-14 20:59, pirms 9 gadiem
Un lai jautrāk, idejiskā tēva nedienas : Ne natyagivaetsya?? A esli pravilno poprobovat?!
, 2015-05-14 21:02, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Paņem vien popkornu un sāc aiz laimes blēt to jūsu blējamo saukli "Dināaaamo, Dināaaaamo"! Neko citu jau jūs tur nemākat izdomāt, jo smadzenes, acīmredzot, ir nodzertas....
Nu re viens no lamātājiem ir klāt. Domāšana vienkārša, ja jūti līdzi DR , tātad esi alkoholiķis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-05-15 02:20, pirms 9 gadiem
Es esmu lepns, ka esmu latvietis, lepns, ka esmu rusofobs, vienmēr pret krieviem un līkdeguņiem savu vecvecāku Sibīrijas ceļojumu cenoš pieņemt kā savu.Bet par Dināmo ganpriecājos, krievi izsviež naudu mūsu izklaidei, daļa no mūsu jaunajiem hokejistiem spēlējot mājās kaut ko ar nopelna, sīkais trenējas hoķī, viņam ir iespējas pavērot klāienē laba līmeņa hokeju.
Nebūsim naivi - LČ izjūkot Dināmo nedabūs vairāk par 10% Dināmo vietējo sponsoru naudām...
, 2015-05-15 10:52, pirms 9 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Jurim jāgādā jauns uzvalks, vecajam ceļgali izdiluši...
labs
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.