Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šuļeņins savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt "Dinamo" aptuveni desmit dienas

Šuļeņins savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt "Dinamo" aptuveni desmit dienas
Dmitrijs Šuļeņins. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" krievu aizsargs Dmitrijs Šuļeņins kājas savainojuma dēļ nevarēs spēlēt aptuveni desmit dienas, informē klubs.

Savainojumu Šuļeņins guva trešdien izbraukuma spēlē pret "Soči" komandu. Sagaidāms, ka viņš rīdziniekiem varētu nepalīdzēt vismaz tuvākos trīs mačus pret Ufas "Salavat Julajev", Kazaņas "Ak Bars" un Bratislavas "Slovan".

Pašlaik 22 gadus vecais aizsargs šosezon 33 spēlēs veicis vienu rezultatīvu piespēli un vidēji laukumā pavadītajās 15 minūtēs un 39 sekundēs nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -3.

Latvijas komandā pašlaik ir savainoti Sergejs Gimajevs un Gunārs Skvorcovs.

Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 34 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-12-06 18:18, pirms 5 gadiem
Pirmo reizi par tādu dzirdu, lai gan šamam 32 spēlēs vesela viena piespēle. Nu jau iečekerē ne tikai vietējos, bet jau arī leģus.
, 2018-12-06 19:37, pirms 5 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Pirmo reizi par tādu dzirdu, lai gan šamam 32 spēlēs vesela viena piespēle. Nu jau iečekerē ne tikai vietējos, bet jau arī leģus.
Toties veido labus momentus. Dmitrijam pateicoties daudz gūtu vārtu!
, 2018-12-06 19:50, pirms 5 gadiem
Ceru, ka tagad Dzanetti spēlēs vairāk, RD viņu galīgi nomarinējuši.
, 2018-12-06 19:56, pirms 5 gadiem
Dinamo ir ļoti meistarīgi jauno talantu sagraušanā. Iemarinējuši gandrīz visus jaunus Latvijas talantus, plus arī leģus. Bija tāds jaunais soms Luceniuss dinamo savulaik. Pirms dinamo bija labs spēlētājs, pēc dinamo viņš tā arī vairs neatguvās.
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.