Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Latvijas hokeja sezonas noslēgums OZO hallē

Ceturtdien pulksten 18:00 Ozolniekos OZO hallē norisināsies Latvijas hokeja 2011./2012. gada sezonas noslēguma pasākums vienlaicīgi ar OZO halles četru 4 gadu jubileju.

Jau piekto gadu pēc kārtas OZO hallē notiks simbolisks Latvijas hokeja sezonas noslēguma pasākums, kurā kā centrālais notikums būs jau par tradīciju kļuvusī draudzības spēle starp neoficiālo Latvijas izlasi (kapteinis Miķelis Rēdlihs) un OZO komandu (kapteinis Aigars Cipruss), kuru kodolus veidos pašreizējie un iepriekšējo gadu Latvijas izlases spēlētāji. Gaidāma azartiska cīņa, jo pašreizējais spēļu rezultāts ir neizšķirts – 2:2.

Atgādinām, ka pagājušajā gadā sīvā cīņā ar 5:4 tikai pēcspēles soda metienos uzvarēja Miķeļa Rēdliha komanda, kuras sastāvā spēlēja Lauris Dārziņš, Jānis Sprukts, Guntis Galviņš, brāļi Rēdlihi un citi, bet Aigars Cipruss bija sapulcinājis Gintu Meiju, Artūru Kuldu, Viktoru Ignatjevu, Raimondu Vilkoitu u.c.

OZO halles četru.gadu jubilejas pasākums tiks atklāts plkst.18:00 ar spēli starp Ozolnieku un Cēsu amatieru komandām.

Pārtraukumā starp spēlēm skatītāji varēs vērot daiļslidotāju un šorttrekistu paraugdemonstrējumus, kuri noslēgsies ar sacensību starp Latvijas olimpiskās komandas dalībnieci šorttrekā Evitu Krievāni un ātrāko Latvijas un KHL līgas hokejistu Miķeli Rēdlihu.

Ap plkst.19.30 sāksies jau iepriekš minētā Zvaigžņu spēle, kuras pārtraukumā notiks konkursi par saldām balvām, bet vienā no tiem izcīnīs kāda Latvijas izlases hokejista kreklu ar komandas biedru autogrāfiem.

Jubilejas pasākumu noslēgs Latvijā nebijis pasākums – diskotēka uz slidām DJ Ufo un DJ Cash pavadībā.


, 2012-05-30 13:58, pirms 12 gadiem
Ideja nav slikta, bet patālu no Rīgas un vai ta tiešām nevarēja ielikt brīvdienā šo pasākumu vai kā minimums 5dienā ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Elvis Merzļikins, Oskars Cibuļskis un divu vārtu autors Fabians Seterlunds. Foto: IIHF
156

Vītols debitē, Latvija pēc atspēlēšanās 26 sekundēs sabrūk pret Zviedriju

Otro neveiksmi pēc kārtas pasaules čempionātā piedzīvojusi Latvijas hokeja izlase, kas ar 2:7 atzina Zviedrijas hokejistu pārākumu. Vēl otrās trešdaļas sākumā latviešiem izdevās atspēlēt divus vārtus un panākt neizšķirtu, bet tās vidū pusminūtes laikā zviedri ieguva jau trīs vārtu pārsvaru, nokārtojot uzvaru.
Mirklis pēc Pavola Regendas vārtu guvuma pirmās trešdaļas pašās beigās. Foto: PressFocus/SIPA/Scanpix
3

Slovāki iedzeļ pirmās trešdaļas pēdējās sekundēs un tuvinās ceturtdaļfinālam

Soli tuvāk iekļūšanai pasaules meistarsacīkšu ceturtdaļfinālā spēra Slovākijas hokejisti, kuri krietni augstvērtīgāk nekā pretinieki izmantoja savas iespējas un ar 4:2 pārspēja Francijas komandu.
Zviedri svin Rasmusa Dālina vārtu guvumu. Foto: Darko Vojinovič/AP/Scanpix
3

Vārtu eksplozija un "Tre Kronor" revanšs: zviedru preses reakcija

Latvijas un Zviedrijas hokejistu spēkošanās sestdien, 18. maijā, bija otrā plašāk aplūkotā tēma sporta presē. Lielāko uzmanību piesaistīja karstā laika radītās problēmas Gēteborgas pusmaratonā – 40 skrējēji saļima, diviem radās problēmas ar sirds darbību.