Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Karsumam vārti, "Bruins" grauj pretiniekus

Karsumam vārti, "Bruins" grauj pretiniekus
Mārtiņš Karsums

Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā aizvadītajā naktī vārtus guva uzbrucējs Mārtiņš Karsums, bet viņa pārstāvētā komanda Providensas "Bruins" savā laukumā ar 7:1 sakāva Portlendas "Pirates".

Pirmās divas trešdaļas tika aizvadītas diezgan līdzīgā cīņā un pēc tām "Bruins" hokejistiem bija divu vārtu pārsvars – 3:1. Trešajā periodā "Bruins" jau pilnībā saimniekoja laukumā, gūstot vēl četrus vārtus un izcīnot graujošu panākumu.

Mārtiņš Karsums izcēlās trešās trešdaļas 13. minūtē, kad vairākumā guva komandas piektos vārtus. Karsuma rēķinā arī divi metieni pa pretinieku vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Citā spēlē Čikāgas "Wolves" ar 3:4 savā laukumā atzina Hjūstonas "Aeros" pārākumu. Aizsarga Artūra Kuldas debija "vilku" sastāvā un AHL vēl nenotika.

Izmantotie resursi:
theahl.com


, 2008-03-30 10:12, pirms 16 gadiem
Priecē. Žēl, ka Kulda vēl nespēlēja.
, 2008-03-30 11:37, pirms 16 gadiem
Man prieks !Beidzot Karsumam iet tad kad viņa komanda iet . vieni vārti viņa kontā un graujoša uzvara Bruins.
, 2008-03-30 12:30, pirms 16 gadiem
karsums the best!!!!!!!!!!
, 2008-03-30 13:04, pirms 16 gadiem
jāsāk taču bija kautkad regulāri gūt vārtus,re kā viņa agrākais konkurents Kopitars met NHL un Karsumu visi vēl tolaik uzskatīja par talantīgāku...
Domāju,ka vieta NHL vēl nav izkūpējusi,tagad tikai beidzot viņam jāuzspēlē Latvijas izlasē PČ,kas notiks Kanādā un tad jau redzēs,ko viņš patiesībā var..
, 2008-03-30 13:22, pirms 16 gadiem
roby rakstīja: jāsāk taču bija kautkad regulāri gūt vārtus,re kā viņa agrākais konkurents Kopitars met NHL un Karsumu visi vēl tolaik uzskatīja par talantīgāku...
Domāju,ka vieta NHL vēl nav izkūpējusi,tagad tikai beidzot viņam jāuzspēlē Latvijas izlasē PČ,kas notiks Kanādā un tad jau redzēs,ko viņš patiesībā var..


Kas bija tie "visi"? Latvijas hokeja līdzjutēji (no kuriem liela daļa tādu Kopitaru nemaz redzējuši nebija)?

Par to, ka viņam jāuzspēlē izlasē... NEKĀDĀ GADĪJUMĀ! Mārtiņam tagad pēc iespējas tālāk jātiek play-off turnīrā un jāsapelna papildus plusi "Bruins" sistēmas skautu pierakstu blociņos.
Izlase nekur nepazudīs, bet iespēja "izsisties" līdz NHL var pazust gan...
, 2008-03-31 13:00, pirms 16 gadiem
Iisti nesaprotu kaa var karsumu uzskatiit par baigo konkurentu Kopitaram? Tas, ka Kopitars ir super talants tachu jau sen bija skaidrs.. domaaju, ja Anze buutu speeleejis kanaadas nevis eiropas (zviedrijas) junioros Kings vinju (iespeejams) buutu njeemushi jau 18 gadu vecumaa.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
1

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
7

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.