Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Saulietim atkal vārti

Saulietim atkal vārti
Kaspars Saulietis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Ar vārtu guvumu kārtējā Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta spēlē šovakar atzīmējies Latvijas hokejists Kaspars Saulietis, palīdzot savam klubam Žlobinas "Metallurg" ar 5:3 pieveikt "Shinnik" hokejistus.

"Metallurg" hokejisti maču uzsāka neveiksmīgi, pēc pirmā perioda nonākot iedzinēju lomā ar rezultātu 1:2, taču otrajā periodā prata gūt trīs vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā pirms pēdējās trešdaļas ar 4:2.

Pēdējā periodā spēle bija diezgan nervoza, bet Žlobinas kluba hokejistiem uzvaru izdevās noturēt. Spēles galarezultāts 5:3 "Metallurg" labā.

Kaspars Saulietis šajā spēlē guva komandas otros vārtus, tāpat arī neilgi pirms spēles beigām saņēma 2+2 minūšu noraidījumu par rupjību. Tāpat mūsu hokejista kontā arī negatīvs lietderības koeficients – 1. Šajā sezonā Kasparam 21 rezultativitātes punkts (14 vārti + septiņas piespēles).

Izmantotie resursi:
hockey.by


, 2008-10-29 20:46, pirms 15 gadiem
Šito derētu paprovēt RD dabūt!
, 2008-10-29 20:57, pirms 15 gadiem
verot lapu taa i nodomaaju ka saads komentaars buus!!! lasiit biezaak sporta zinjas vajag!!!!
, 2008-10-29 20:58, pirms 15 gadiem
nedomaaju gan. chalis iespeeleejies komandaa, guust vaartus, ir rezultatiivs. priekshkam uz RD vilkt? lai tik speelee un met ripas. nav teikts, ka RD kolektiivaa buus tikpat rezultatiivs. cits liimenis tomeer.
, 2008-10-29 21:01, pirms 15 gadiem
Izlasot virsrakstu var padomāt, ka autoram jau apnika Saulieša rezultivitāte
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-29 21:58, pirms 15 gadiem
Atkal sākās - uz RD Eu nu nevjag, ja? Tas vairs nav smieklīgi. Lai gan vispār Saulietis RD noderētu.
, 2008-10-29 22:28, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Atkal sākās - uz RD Eu nu nevjag, ja? Tas vairs nav smieklīgi. Lai gan vispār Saulietis RD noderētu.
... tāpat noderētu, kā Širokovs, Cipulis, M.Rēdlihs, Dārziņš un pārējie... moš no LAČa arī rezultatīvāko spēlētāju uz RD pasaukt?
, 2008-10-29 23:05, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: ... tāpat noderētu, kā Širokovs, Cipulis, M.Rēdlihs, Dārziņš un pārējie... moš no LAČa arī rezultatīvāko spēlētāju uz RD pasaukt?
Nu Širokovs gan te ir lieks!
, 2008-10-29 23:16, pirms 15 gadiem
tukiikut rakstīja: Nu Širokovs gan te ir lieks!
kāpēc lieks? arī šamais ir no tiem pašiem pagājušā gada "BAČistiem" un cik esmu ievērojis, RD spēles ar vienu aci skatoties, viņš līdz KHL līmenim nevelk tāpat kā pārējie... tikpat blāva sezona kā 2006/2007.g. sezona Krievijas Superlīgā...
, 2008-10-30 08:20, pirms 15 gadiem
Tu saki? rakstīja: Izlasot virsrakstu var padomāt, ka autoram jau apnika Saulieša rezultivitāte
Tu saki?
, 2008-10-30 13:03, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: kāpēc lieks? arī šamais ir no tiem pašiem pagājušā gada "BAČistiem" un cik esmu ievērojis, RD spēles ar vienu aci skatoties, viņš līdz KHL līmenim nevelk tāpat kā pārējie... tikpat blāva sezona kā 2006/2007.g. sezona Krievijas Superlīgā...
ko juus visi varat d.ir.st vislaik????????????? ve4i ciinaas un ir melnaa darba dariitaaji,kur tu vari nosaukt momentus,kad shirokovs lec aaraa no speeles,taapat daarzinjsh,reedlihs!! vot bljinovs jaa,bet paareejie kapaa videejaa liimenii,notur speeli,bet rezultaats jaataisa legjionaariem--par ko ari vinjiem maksaa vairaak kaa citiem!!! saipalji jau ar savu aplikshaspeciaalisti nelaimiigie--pie tv-ar alusveederiem!!
, 2008-10-30 22:54, pirms 15 gadiem
jenotgalva rakstīja: ko juus visi varat d.ir.st vislaik????????????? ve4i ciinaas un ir melnaa darba dariitaaji,kur tu vari nosaukt momentus,kad shirokovs lec aaraa no speeles,taapat daarzinjsh,reedlihs!! vot bljinovs jaa,bet paareejie kapaa videejaa liimenii,notur speeli,bet rezultaats jaataisa legjionaariem--par ko ari vinjiem maksaa vairaak kaa citiem!!! saipalji jau ar savu aplikshaspeciaalisti nelaimiigie--pie tv-ar alusveederiem!!
Vot, vot... Paši pat uz slidām nemāk nostāvēt, bet runāt gan visi te gudri māk.... Ja nepatīk RD spēlētāju līmenis, tad ejiet un par Salavat Yulaev un Avangardu fanojat - būs Jums potenciālie čempioni.... Ir melnās strīpas un visiem viņas ir - dažādu iemeslu dēļ nevajag tagad norakstīt komandu un spēlētāju meistarību, ja komanda pastāv 4 mēnešus.... Pārējās ir komandas ar stāžu, kur daudzi spēlētāji spēlē kopā jau vairākas sezonas un treneri arī ir ilggadīgi, kas pazīst savus spēlētājus..... Pagaidiet sezonas beigas un tad norakstīsiet RD! Un neaizmirstiet, ka tie paši spēlētāji spēlēs izlasē bez Hossas, Hartigana un Novaka..... Un, ja iemetīs, tad gan pietiks meistarības, ja!? Tad visiem būs lielie prieku un visi cels debesīs gan Rēdlihum gan Dārziņu, gan Bērziņu..... Liekuļu bars, bļ*d.....
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
3

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Kārsons Vetčs. Foto: IIHF

Arī Kanādas hokejisti sāk U18 čempionātu ar rezultatīvu uzvaru

Pasaules U18 hokeja čempionāta pirmā diena noslēdzās ar Kanādas uzvaru ar 6:3 pār Zviedrijas jaunajiem hokejistiem.